Парсерот сајтови

Парсерот сајтови XMailer 3.0

Парсерот сајтови предназначен для сканирования списка сайтов на наличие емейл адресов.

Мени

  • Нова листа на сајтови - креирајте некој нова листа на сајтови да се интерпретира
  • Save site листа зачувајте ја моменталната листа на сајтови во посебна датотека
  • За да даунлоадирате сајтови list - ја преземете листата на сајтови од датотека
  • Листа на сајтови од базата на податоци на addressees да добиете на листата на датотеки од мејлинг листата, од дел WWW

Опис на функционалноста и оперативноста на парсерот сајтови

  • Линк - додадете врска кон страницата за парсирање, ако полето за текст е празно и ќе притиснете на копчето add ќе се отвори објект уредник, каде што можете да додадете листа на сајтови. Прикажи повеќе овде
  • Max. текови - опција за да го поставите максималниот број на паралелни скенирање процеси листата на сајтови
  • Во рамките на доменот - параметар кој ја одредува правило за да додадете нови линкови до листата сајтови за скенирање, само што припаѓаат на доменот на скенирани линкови
  • Max. длабочина - параметар кој ја одредува скенирање длабочина на првичната листа сајтови. Пожелно е да се постави 3-4-5