Списание за дистрибуција

Списание за дистрибуција XMailer 3.0

Списание за дистрибуција содержит историю работы программы и ход рассылки с логированием по времени, делением записей по типам:

  • Sent - успешен обид за испраќање на писма и тест конверзација
  • Грешка - неуспехот да испратите текст на грешка
  • Програма на настани - други настани, како што се паузирате или да започнете мејлинг

Други функции:

  • Зачувај лог - зачувај го дневникот на дистрибуција во посебна датотека
  • Избриши - избриши записот во календарот од дневникот прозорец, но настаните се зачувани во меморија. По завршување на програмата за одржување на log, сите записи кои се изгубени засекогаш!

Кога ќе изберете "Грешки" табот станува достапен во делот "Декодирање грешка". Оваа помошни дел, создадени за да се објаснат грешките и да се помогне во решавање на проблемите. Прочитај повеќе овде