Транскрипција и објаснување на грешката.

Ако ви се грешки кога ќе ја испратите вашата билтени и не се разбере нивната содржина, користење на преведувач да ја разбере природата на грешка, или побарајте текстот на грешка во нашата грешка листа. Ако Вашиот нема грешка во грешка список, пишувате за нас, ние ќе им даде објаснување грешка дека ќе го добиете: Техничка поддршка

Грешка навлегува во спам

Обично пораката е како што следува и е очигледно, кога испраќање на mail.ru или malovsky сметки:

[20.01.2016 13:41:40] Грешка испраќање на писма за [email protected] c сметка [email protected]: Грешка: поштенско сандаче недостапни. Серверот одговор беше: спам порака за одбиен. Ве молиме посетете ја http://help.mail.ru/notspam-support/id?c=_jMnkTPlE9aQ.. или извештај за детали [email protected] Код за грешка: 912733FED613E5334F58A79059A38D56202AA1A1F4DFBF09554CECA980FD8C147AD4D37AFCFE1762DCE9FC6E38681437. ID: 000000060000E28036D57DCA.

Решение:

  • За да ја промените е-поштата, испраќачот адреса за одговор
  • За да го промените сметки
  • За да го промените IP

Овластување за грешка

Грешка значи дека Yandex не дозволите испраќање од нивните кутии, без пред-поставување на сметка Yandex.

[27.06.2017 23:19:43] Грешка испраќање на писма за [email protected] c сметка [email protected]: Грешка: Лош секвенца од команди. Серверот одговор беше: 5.5.4 Грешка: испрати ОВЛАСТИ команда прво.

Решение:

Не примачот

Обично, пораката изгледа како ова значи дека e-mail адреса не е регистриран. Чита: не постои такво адреса!

[20.01.2016 13:41:42] Грешка испраќање на писма за [email protected] c сметка [email protected]: Грешка: поштенско сандаче недостапни. Сервер одговор: не-локални примачот за верификација не успеа

Решение:

  • Го отстраните од Вашата база на корисници

Не примачот

Обично, пораката изгледа како ова значи дека e-mail адреса не е регистриран. Чита: не постои такво адреса!

[20.01.2016 13:41:42] Грешка испраќање на писма за [email protected] c сметка [email protected]: Грешка: поштенско сандаче недостапни. Серверот одговори: Порака не беше прифатена — invalid поштенско сандаче. Локалните поштенско сандаче [email protected] е недостапна: праќање на порака за оваа сметка е оневозможено: http://help.mail.ru/mail-help/postmaster/error

Решение:

  • Го отстраните од Вашата база на корисници

Успешна конверзација со XMailer!

Ние ќе продолжиме да ги објавиме нашите совети за испраќање успешна билтени. Се надеваме дека овие совети ќе Ви помогнат да се спроведе успешна пошта.

Темата на следниот член на понуда Техничка поддршка.