Промоции и бонуси на поставува

Имаме promos за набавка на сет од програми за да 30% на цена така целосен сет на четири програми, и не е само зделка; но на начин да се имплементира професионална e-mail билтени. Ние препорачуваме купување целосен комплет за максимален ефект се опишува концептот на нашите проект овде.

Табела цените програми

Цена Новости
Целосен сет (XMailer, XServers, XDomains, XHeater ) * Купи 8700 рубли Слободни
XMailer + XServers + XDomains Купи за 7300 рубли Слободни
XMailer + XServers Купи за 5500 рубли Слободни
XHeater + XServers + XDomains Купи за 7500 рубли Слободни

* Gold лиценца како подарок.

Како да се купи сет од програми?

Изборот intercouse на производот, кликнете на линкот со кликнување на линкот со цените и платите на страната на платниот систем Yandex.Пари.

Исто така е можно да се плати преку други начини на плаќање на услугите, ве молиме контактирајте го нашиот техничка поддршка.

Начини на плаќање:

  • Yandex Пари
  • Visa/Mastercard/Maestro
  • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
  • PayPal
  • Bitcoin, други cryptocurrencies

По контактот техничка поддршка за да се добие лиценца за скролување. Активирајте го ова копче за избраната програма. Сè!!! Може да се користат комплетен сет за вршење e-mail конверзација.

Волумен лиценца апартмани

Во компании каде што неколку луѓе се ангажирани во маркетингот, не е често треба да го инсталирате софтверот на повеќе компјутери. Ние нудиме на корпоративниот пакети кои ќе ви овозможи да се спаси значително во споредба со купување на редовните групи на програми.

  • 2 поставува програми *30% попуст
  • 3 или повеќе поставите програми- *50% попуст

*бројот на групи на програми, се смета за еден-време набавка и финансиско олеснување се применува на вториот и последователните збир на програми.