Funksionet themelore XServers v2.0

XServers - sistemi automatik installer 4.5 për Pushtet MTA VDS server.
Në disa klikime të konfiguruar një pune smtp server për e-mail newsletter.
Ekziston mundësia e autoconfiguration DNS të dhënat dhe llogaritë për të shpërndarjes.

Instaloni PMTA 4.5

Ju duhet të plotësoni të dhënat e serverit dhe për të filluar instalimin, XServers automatikisht do të instaloni dhe të filloni server për të shpërndarjes.

Vendosjen e DNS records

Automatike vendosjen e DNS records në DNS Menaxher. Ju vetëm duhet të regjistroheni në domenin e gjendjes civile, adresën e DNS Menaxher. Nëse është e nevojshme, të dhënat mund të redaktohen me dorë.

Instalimi i SMTP llogaritë

Instalim automatik i SMTP llogaritë në server, të lehtë redaktimi, gjenerimin, shkarkimit, në XMailer. Ky është vetëm një përshkrim të shkurtër të të gjitha opsionet XServers!

XServers shkarko v2.0

Mos të humbim kohë të çmuar në rutinën e punës, XServers do të bëjë gjithçka për Ju!