Fungsi-fungsi dhasar XServers v2.0

XServers - otomatis sistem installer 4.5 kanggo Daya MTA VDS server.
Ing sawetara klik diatur digunakake smtp server kanggo newsletter email.
Ana kamungkinan saka autoconfiguration DNS records lan akun kanggo distribusi.

Nginstal PMTA 4.5

Sampeyan kudu isi ing server data lan miwiti instalasi, XServers bakal kanthi otomatis nginstal lan miwiti server kanggo distribusi.

Nyetel DNS records

Otomatis setelan DNS records ing DNS Manager. Sampeyan mung perlu kanggo ndhaftar ing Nyathet domain alamat DNS Manager. Yen perlu, cathetan bisa diowahi kanthi manual.

Instalasi saka akun SMTP

Otomatis instalasi saka SMTP akun ing server, gampang editing, ngasilaken, unloading, ing XMailer. Iki mung minangka gambaran brief saka kabeh opsi XServers!

XServers download v2.0

Ora sampah wektu larang regane ing karya tumindake, XServers bakal nglakoni kabeh kanggo Sampeyan!