Fungsi dasar XServers v2.0

XServers - otomatis system installer 4.5 pikeun Daya MTA VDS server.
Dina sababaraha clicks ngonpigurasi gawe smtp server pikeun email newsletter.
Aya kamungkinan autoconfiguration DNS records jeung akun pikeun sebaran.

Masang PMTA 4.5

Anjeun kudu eusian data server jeung ngamimitian instalasi, XServers bakal otomatis masang tur mimitian server pikeun sebaran.

Nyetel DNS records

Otomatis setting DNS records dina Manager DNS. Anjeun ngan perlu pikeun ngadaptar di domain Registrar alamat Manager DNS. Lamun perlu, catetan bisa diédit ku cara manual.

Pamasangan SMTP akun

Otomatis pamasangan SMTP akun dina server, gampang ngedit, ngahasilkeun, unloading, dina XMailer. Ieu téh ngan hiji gambaran ringkes sadaya pilihan XServers!

XServers ngundeur v2.0

Ulah runtah waktu adi dina karya rutin, XServers baris ngalakonan sagalana pikeun Anjeun!