Основните функции XServers v2.0

XServers - автоматски систем installer 4.5 за Моќ MTA VDS сервер.
Во неколку клика конфигурира работна smtp сервер за е-пошта билтен.
Постои можност на autoconfiguration DNS евиденција и сметки за дистрибуција.

Инсталирајте PMTA 4.5

Мора да се пополни во податоци на серверот и да ја започнете инсталацијата, XServers автоматски ќе го инсталирате и да почнете со серверот за дистрибуција.

Поставување на DNS записи

Автоматско прилагодување на DNS записи во DNS Менаџер. Вие само треба да се регистрираат во доменот на Proxy адресата на DNS Менаџер. Ако е потребно, евиденцијата може да се уредува рачно.

Инсталација на SMTP сметки

Автоматска инсталација на SMTP сметки на серверот, лесно уредување, генерирање, истовар, во XMailer. Ова е само краток опис на сите опции XServers!

XServers преземете v2.0

Не губите драгоцено време на рутинска работа, XServers ќе направи сè за Вас!