Fungsi-fungsi dhasar XHeater v2.0

XHeater - kanthi otomatis progressi server kanggo email distribusi.
Ing mung sawetara klik configurable kalkulus anget-up lan ngatur kabeh aspèk saka karya.
Fungsi punika saya kang ditambahi lan dianyari.

Karya offline

Download server, kanggo anget munggah lan mung nyilikake program, iku ora sesuai karo ngenalaken algoritma.

Nggoleki tuning saka algoritma

Sampeyan bisa takon sembarang algoritma anget-up kanggo njaga anget-up cithakan lan nggunakake wong-wong mau nalika anget munggah ing server liyane.

Tiron saka manungsa tumindak

Maca email, mbales pesen mlebu, narik saka folder "spam" sing mlaku-mlaku ing pranala - kabeh iki ngidini kanggo mbentuk positif tingkat server, lan sok-sok kanggo ndandani rusak ajining diri!

Download XHeater v2.0

Ora sampah wektu larang regane ing karya tumindake, XHeater bakal nglakoni kabeh kanggo Sampeyan!