Fungsi dasar XHeater v2.0

XHeater - pinuh otomatis progressi server pikeun email sebaran.
Dina ngan sababaraha clicks configurable algoritma haneut-up jeung ngonpigurasikeun sagala aspék karya.
Pungsi ieu terus keur dimekarkeun jeung diropéa.

Karya offline

Ngundeur server, pikeun haneut nepi jeung ngan ngaleutikan program, eta teu luyu jeung diwanohkeun algorithm.

Rupa tuning algorithm

Anjeun bisa ménta nu mana wae nu algorithm haneut-up pikeun tetep nu haneut-up témplat jeung dipake ku maranehna lamun pemanasan nepi dina server séjén.

Katara of manusa lampah

Baca surelek, ngawalon ka asup talatah, narik ti polder "spam" nu leumpang dina kakait - kabéh ieu ngamungkinkeun pikeun ngabentuk hiji rating positif server, jeung kadang ka ngalereskeun ruksak reputasi!

Ngundeur XHeater v2.0

Ulah runtah waktu adi dina karya rutin, XHeater baris ngalakonan sagalana pikeun Anjeun!