Funksionet themelore XHeater v2.0

XHeater - plotësisht automatike progressi serverat e-mail për të shpërndarjes.
Në vetëm disa klikime configurable algoritme të ngrohtë-up dhe të konfigurosh të gjitha aspektet e punës.
Funksionalitetin është vazhdimisht duke u zgjeruar dhe të përditësuar.

Puna në linjë

Shkarko serverat, të ngrohtë dhe të vetëm të minimizuar programin, ajo nuk është në përputhje me futur algoritmi.

Përsosjen e mëtejme të algoritmi

Ju mund të kërkoni ndonjë algorithm një ngrohtë-up për të mbajtur të ngrohtë-up templates dhe përdorimin e tyre kur ngrohja deri në serverët e tjera.

Imitim i veprimeve njerëzore

Lexo email, përgjigje për mesazhet hyrëse, duke tërhequr nga dosja "spam" janë duke ecur në lidhjet - e gjithë kjo ju lejon për të formuar një vlerësim pozitiv në serverat, dhe nganjëherë për të rregulluar një dëmtuar reputacionin!

Shkarko XHeater v2.0

Mos të humbim kohë të çmuar në rutinën e punës, XHeater do të bëjë gjithçka për Ju!