Основните функции XHeater v2.0

XHeater - целосно автоматски progressi сервери за е-пошта дистрибуција.
Во само неколку клика да се конфигурираат алгоритми за загревање и конфигурирање на сите аспекти на работата.
Функционалноста е постојано се прошири и ажурирани.

Се работи офлајн

Преземете сервери, да се загрее и само се минимизира програма, го прави тоа во согласност со воведе алгоритам.

Фино штелување на алгоритмот

Вие може да побарате кој било алгоритам загревање за да се задржи топло-up шаблони и да ги користите кога до загревање на други сервери.

Имитација на човековите активности

Прочитате пораки, одговори на дојдовните пораки, влечење од папката "spam" се шетаат на линкови - сето ова овозможува да се формира позитивна оценка сервери, а понекогаш и да се поправат оштетените углед!

Преземете XHeater v2.0

Не губите драгоцено време на рутинска работа, XHeater ќе направи сè за Вас!