Основните функции XDomains v2.0

    XDomains - создадени за да пребарувате за регистрирани домени кои биле напуштени од страна на сопствениците.
    Таквите области може да се поврзе со нивните хостинг и да ги користите како вашиот апсолутно бесплатно!
    Патем, да се поврзат на доменот директно во XDomains.

Доменот филтер за пребарување

Сет на филтри за сите прилики. Брзо multithreaded пребарување регистрирани домени со работа критериуми на пребарување.

Филтрирање со TCI/PR

Најдете и да ја задржите само доверба домени, и вграден модул за да се утврди тежината на домени ќе им помогне во ова.

Барање за напуштени домени

Multithreaded проверка на валидноста на DNS записи, брзо да се најде напуштени домени да се поврзе на Вашиот хостинг.

XDomains преземете v2.0

Да добиете пристап до бесконечен извор на слободни домени.