Nu jandela utama XMailer 3.0

Nu jandela utama XMailer 3.0

Di dieu anjeun nyieun jeung ngédit newsletter anjeun.

Menu utama

Dina menu utama fokus pakakas pikeun beroperasi jeung ngonpigurasikeun nu software, kitu ogé aksés ka rupa-rupa fungsi XMailer

Imah Tab

Menu utama вкладка Главная XMailer 3.0
  • Newsletter anyar nyieun newsletter anyar
  • Munggah newsletter - upload milis ti hiji payel dina disk
  • Pikeun nyimpen newsletter pikeun ngajaga newsletter dina disk
  • Nyimpen milis salaku... nyimpen milis nu nunjukkeun di mana nyimpen
  • Kaluar - deukeut program

Pakakas Tab

Menu utama вкладка Инструменты XMailer 3.0
  • Akun - открытие окна редактирования и загрузки, а также сохранения списка аккаунтов. Подробнее dieu.
  • Panarima - открытие окна редактирования, загрузки и сохранения списка получателей. Подробнее dieu.
  • Asup - просмотр входящих сообщений во входящие почтовых ящиков ваших аккаунтов. Подробнее dieu.

Setélan Tab

Menu utama вкладка Настройки XMailer 3.0
  • Akun mah - ngonpigurasi akun Anjeun dina sistem XMailer.
  • Aplikasi utama setélan app XMailer 3.0.

Bantuan Tab

Menu utama вкладка Справка XMailer 3.0
  • Mantuan - muka mantuan pusat, XMailer.
  • Kasapukan - muka jandela jeung kasapukan XMailer.
  • Ngobrol jeung ngarojong - jandela pikeun komunikasi jeung ngarojong téhnis ahli. Read more dieu.
  • Kira - informasi ngeunaan vérsi kiwari aplikasi XMailer.

Édit menu distribution

Édit menu distribution XMailer 3.0
  • Asup - окно просмотра входящих сообщений. Подробнее dieu.
  • Akun - окно редактирования исходящих аккаунтов (почтовых ящиков и smtp серверов для рассылки). Подробнее dieu.
  • Panarima - окно редактирования списка получателей. Подробнее dieu.
  • Newsletter - окно рассылки, оно станет активным, после заполнения письма, аккаунтов и адресатов. Подробнее об окне рассылки dieu.

Subjek surelek, a reply alamat jeung ngirim

Subjek surelek, a reply alamat jeung ngirim XMailer 3.0
  • Poko - teken nepi hiji subjek, atawa loading jeung compiling daptar jejer nu bakal rupa-rupa salila sebaran. Read more dieu.
  • Ngirim "Ti saha", nu baris nempo nu dituju. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngartikeun hiji pangirim atawa daptar senders. Read more dieu.
  • A reply-to alamat - bisa ditinggalkeun kosong, mangka response surat nu bakal dikirim ka hiji kaluar kotak surat atawa nanya kotak pikeun ngumpulkeun réspon ti panarima atawa laporan pangiriman/balesan.
  • Ukuran hurup - parameter ieu ngagambarkeun ukuran dicokot hurup dina kilobytes. Kaasup sakabéh unsur tina tulisan Anjeun saperti téks jeung kantétan. Pikeun mailings massa ka leuwih ti 1000 panarima email ukuran teu ngaleuwihan 100KB.

Menu édit aksara

Menu édit aksara XMailer 3.0
  • Témplat - загрузка типовых шаблонов из нашей базы. Подробнее dieu.
  • Generasi - Generasi teks jeung ranté Markov. Read more dieu.
  • HTML - pilih HTML surat. Nu paling umum aksara.
  • Teks - milih tipe Téks aksara. Cocog pikeun leutik mailings, tapi bisa ngirim gede newsletter jeung reureuh di nu kamungkinan XMailer 3.
  • Substitusi of rujukan - Инструмент защиты ссылок от бана. Подробнее почитать dieu.

Interface editor aksara

Interface editor aksara XMailer 3.0
  • Jandela ka kenca (klip) - widang keur nambahan kantétan daptar, edit daptar lampiran dijieun ku ngaklik tombol mouse dina rohangan kosong pikeun nambahkeun payil anyar dina lampiran atawa ngaklik dina aya payil dina daptar pikeun muka menu konteks.
    Newsletter с прикрепленным файлом практически сразу (через 300 писем фиксируется СПАМ-фильтрами). И только в случае очень медленной отправки (в общей сложности по 10 писем в час, можно потихоньку отправлять. Либо настройте в Antispamе kamampuh unikalizirovat kantétan, tapi eta sadaya gumantung kana kaayaan anu husus jeung tangtu investasi.
  • Editor aksara - di Dieu anjeun bisa nyieun hurup anu bakal katarima ku Anjeun panarima. Dina surat format HTML kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngedit html code. Dina kanyataanana aya sia aya pikeun nambahkeun).

Lamun sagala widang nu diperlukeun dina program nu kaeusi dina bener, tombol aktif "Newsletter"ayeuna anjeun bisa indit ka lengkah saterusna!