Dritarja kryesore XMailer 3.0

Dritarja kryesore XMailer 3.0

Këtu ju mund të krijoni dhe të redaktoni tuaj buletinit.

Menuja kryesore

Në menu kryesore të përqendruar mjetet për të vepruar dhe për konfigurimin e software, si dhe qasje në funksione të ndryshme XMailer

Home Tab

Menuja kryesore вкладка Главная XMailer 3.0
 • Të ri të buletinit të krijuar një të ri të buletinit informativ
 • Ngarkoni newsletter - ngarkoni listën e postimeve nga një fotografi në disk
 • Për të ruajtur newsletter për të mbajtur gazetën në disk
 • Save the mailing list si... për të ruajtur listën e postimeve që tregon se ku për të shpëtuar
 • Exit - mbyllni programin

Mjetet Tab

Menuja kryesore вкладка Инструменты XMailer 3.0
 • Llogaritë - открытие окна редактирования и загрузки, а также сохранения списка аккаунтов. Подробнее këtu.
 • Marrësit - открытие окна редактирования, загрузки и сохранения списка получателей. Подробнее këtu.
 • Hyrje - просмотр входящих сообщений во входящие почтовых ящиков ваших аккаунтов. Подробнее këtu.

Settings Tab

Menuja kryesore вкладка Настройки XMailer 3.0
 • Llogaria ime - konfiguroni llogarinë Tuaj në sistem XMailer.
 • Kërkesa kryesore e app settings XMailer 3.0.

Ndihmën Tab

Menuja kryesore вкладка Справка XMailer 3.0
 • Ndihmë - hapur qendrën e ndihmës XMailer.
 • Marrëveshje - hap dritaren me marrëveshjen XMailer.
 • Chat me mbështetje dritare për të komunikuar me një mbështetje teknike specialist. Lexo më shumë këtu.
 • Rreth - informacion në lidhje me versionin aktual të aplikimit XMailer.

Menyja redakto shpërndarjes

Menyja redakto shpërndarjes XMailer 3.0
 • Hyrje - окно просмотра входящих сообщений. Подробнее këtu.
 • Llogaritë - окно редактирования исходящих аккаунтов (почтовых ящиков и smtp серверов для рассылки). Подробнее këtu.
 • Marrësit - окно редактирования списка получателей. Подробнее këtu.
 • Buletini - окно рассылки, оно станет активным, после заполнения письма, аккаунтов и адресатов. Подробнее об окне рассылки këtu.

Subjekti i e-mail, një përgjigje dhe adresën e dërguesit

Subjekti i e-mail, një përgjigje dhe adresën e dërguesit XMailer 3.0
 • Temë - hartimin e një lëndë, ose të ngarkimit dhe të përpilohet një listë e temave që do të ndryshojnë gjatë shpërndarjes. Lexo më shumë këtu.
 • Dërguesi Është "Prej të cilit", e cila do të shihni marrësit. Është e mundur për të përcaktuar një dërguesi ose listën e senders. Lexo më shumë këtu.
 • Një përgjigje-për të adresuar - mund të lihet bosh, atëherë përgjigja letër do të dërgohet në një dalje kuti postare ose të kërkojë kuti për të mbledhur përgjigjet nga marrësit ose e dorëzimit/auto-përgjigje.
 • Letër madhësia - ky parametër reflekton madhësinë e tërhequr letër në kilobytes. Duke përfshirë të gjitha elementet e shkrimin Tuaj të tilla si tekst dhe të bashkëngjitni skedarë. Për masë mailings për më shumë se 1000 marrësit e-mail madhësi të mos e kalojë 100KB.

Menyja redakto letra

Menyja redakto letra XMailer 3.0
 • Templates - загрузка типовых шаблонов из нашей базы. Подробнее këtu.
 • Brezi - Brezit të teksteve me markov-it zinxhirë. Lexo më shumë këtu.
 • HTML - zgjidhni HTML mail. Më të zakonshme letra.
 • Në një tekst të zgjedhur llojin e Tekstit letra. E përshtatshme për ndërmarrjet e vogla mailings, por mund të dërgoni madh të një gazete me një ndërprerje në mundësinë XMailer 3.
 • Zëvendësimi i referencave - Инструмент защиты ссылок от бана. Подробнее почитать këtu.

Ndërfaqe redaktor letra

Ndërfaqe redaktor letra XMailer 3.0
 • Në dritaren në të majtë (clip) - fushë për të shtuar attachments në listën e të redaktoni listën e të bashkëngjitni skedarë është bërë duke klikuar të miut në hapësirën e zbrazët të shtoni fotografi të reja në të bashkëngjitni skedarë ose klikuar mbi një skedar në listë për të hapur menynë e përmbajtjes.
  Buletini с прикрепленным файлом практически сразу (через 300 писем фиксируется СПАМ-фильтрами). И только в случае очень медленной отправки (в общей сложности по 10 писем в час, можно потихоньку отправлять. Либо настройте в Antispamе aftësia unikalizirovat të bashkëngjitni skedarë, por ajo të gjitha varet nga situata specifike dhe konkrete të investimeve.
 • Redaktori i letrave - Këtu ju mund të krijoni letrës që do të marrë nga të tjerë. Në letër format HTML është e mundur për të ndryshuar kodin html. Në fakt nuk ka asgjë për të shtuar).

Kur të gjitha fushat e kërkuara në program janë plotësuar në mënyrë korrekte, button është aktiv "Buletini"tani ju mund të shkoni në hapi i ardhshëm!