Главниот прозорец XMailer 3.0

Главниот прозорец XMailer 3.0

Тука можете да креирате и уредување на вашиот билтен.

Главното мени

Во главното мени се фокусираше алатки за ракување и конфигурира софтвер, како и пристап до разни функции XMailer

Почетниот Табот

Главното мени вкладка Главная XMailer 3.0
 • Новиот билтен креирате нова билтен
 • Upload билтен - upload мејлинг листа од датотеката на диск
 • За да се спаси нашиот електронски информатор за да се задржи гласило на дискот
 • Зачувување на мејлинг листа... за да ги зачувате на мејлинг листата покажува каде да се зачувуваат
 • Exit - блиску програма

Алатки Табот

Главното мени вкладка Инструменты XMailer 3.0
 • Сметки - открытие окна редактирования и загрузки, а также сохранения списка аккаунтов. Подробнее овде.
 • Примачи - открытие окна редактирования, загрузки и сохранения списка получателей. Подробнее овде.
 • Дојдовни - просмотр входящих сообщений во входящие почтовых ящиков ваших аккаунтов. Подробнее овде.

Јазичето За Поставки

Главното мени вкладка Настройки XMailer 3.0
 • Мојата сметка - конфигурирате Вашата сметка во системот XMailer.
 • Апликацијата е главни прилагодувања стан XMailer 3.0.

Помош Табот

Главното мени вкладка Справка XMailer 3.0
 • Им помогне го отвори центар за помош, XMailer.
 • Договор - отвора прозорец со договор XMailer.
 • Разговор со поддршка - прозорецот за да комуницира со техничка поддршка на специјалист. Прочитај повеќе овде.
 • За - информација за тековната верзија на апликацијата XMailer.

Edit menu (мени) дистрибуција

Edit menu (мени) дистрибуција XMailer 3.0
 • Дојдовни - окно просмотра входящих сообщений. Подробнее овде.
 • Сметки - окно редактирования исходящих аккаунтов (почтовых ящиков и smtp серверов для рассылки). Подробнее овде.
 • Примачи - окно редактирования списка получателей. Подробнее овде.
 • Билтен - окно рассылки, оно станет активным, после заполнения письма, аккаунтов и адресатов. Подробнее об окне рассылки овде.

Предмет на е-пошта, одговор адреса и испраќачот

Предмет на е-пошта, одговор адреса и испраќачот XMailer 3.0
 • Предмет - изработка на еден предмет, или утовар и составувањето на списокот на темите кои ќе се разликуваат во текот на дистрибуција. Прочитај повеќе овде.
 • Испраќачот Е "Од кого", која ќе се види на примачот. Можно е да се дефинира еден испраќач или листа на испраќачи. Прочитај повеќе овде.
 • A reply-to address - може да бидат оставени празни, тогаш одговорот на писмото ќе бидат испратени до заминување поштенско сандаче или на побара кутија да се соберат одговори од примателите или извештајот за достава/авто-одговори.
 • Писмо големина - овој параметар се одразува големината на извлечат писмо во килобајти. Вклучувајќи ги сите елементи на Вашиот пишување како што се текстот и прилозите. За маса конверзација на повеќе од 1000 примачот e-mail големина не ги надмине 100KB.

Мени edit писма

Мени edit писма XMailer 3.0
 • Обрасци - загрузка типовых шаблонов из нашей базы. Подробнее овде.
 • Од генерација во Генерација на текстови со Маркови ланци. Прочитај повеќе овде.
 • HTML - одберете HTML mail. Најчестите писма.
 • Внесување - одберете го типот на Внесување на букви. Погоден за мал конверзација, но може да испрати голема билтен со прекин во можност XMailer 3.
 • Замена на референци - Инструмент защиты ссылок от бана. Подробнее почитать овде.

Интерфејс уредник писма

Интерфејс уредник писма XMailer 3.0
 • Прозорецот лево (clip) - поле за додавање прилози на листата, уредете ја листата на атачменти се направи со кликнување на копчето на глувчето врз празен простор за да додадете нови датотеки и прилози или со кликнување на постоечка датотека во листата за да се отвори контекстното мени.
  Билтен с прикрепленным файлом практически сразу (через 300 писем фиксируется СПАМ-фильтрами). И только в случае очень медленной отправки (в общей сложности по 10 писем в час, можно потихоньку отправлять. Либо настройте в Antispamе способноста unikalizirovat прилози, но сето тоа зависи од конкретната ситуација и конкретни инвестиции.
 • Уредникот на букви - Тука можете да креирате писмо дека ќе биде примен од страна на Вашите корисници. Во писмо формат HTML тоа е можно за уредување на html кодот. Всушност, не постои ништо да додадете).

Кога сите потребни полиња во програмата се пополнува правилно, копче е активно "Билтен"сега можете да се обратите на следниот чекор!