Ing jendhela utama XMailer 3.0

Ing jendhela utama XMailer 3.0

Kene sampeyan nggawe lan ngedit newsletter.

Menu utama

Ing menu utama fokus pribadi kanggo operate lan ngatur piranti lunak, uga akses kanggo macem-macem fungsi XMailer

Tab Ngarep

Menu utama вкладка Главная XMailer 3.0
  • Newsletter anyar nggawe newsletter anyar
  • Upload newsletter - upload mailing list saka file ing disk
  • Kanggo nyimpen newsletter kanggo njaga newsletter ing disk
  • Nyimpen dhaftar mailing minangka... kanggo nyimpen mailing list nuduhake ngendi kanggo nyimpen
  • Metu - cedhak program

Pribadi Tab

Menu utama вкладка Инструменты XMailer 3.0
  • Akun - открытие окна редактирования и загрузки, а также сохранения списка аккаунтов. Подробнее kene.
  • Panampa - открытие окна редактирования, загрузки и сохранения списка получателей. Подробнее kene.
  • Mlebu - просмотр входящих сообщений во входящие почтовых ящиков ваших аккаунтов. Подробнее kene.

Setelan Tab

Menu utama вкладка Настройки XMailer 3.0
  • Akun sandi - ngatur akun ing sistem XMailer.
  • Aplikasi utama app setelan XMailer 3.0.

Bantuan Tab

Menu utama вкладка Справка XMailer 3.0
  • Bantuan - mbukak bantuan tengah, XMailer.
  • Persetujuan - mbukak jendhela karo persetujuan XMailer.
  • Ngobrol karo support - jendhela kanggo komunikasi karo technical support spesialis. Maca liyane kene.
  • Bab - informasi bab versi saiki saka aplikasi XMailer.

Owahi menu distribusi

Owahi menu distribusi XMailer 3.0
  • Mlebu - окно просмотра входящих сообщений. Подробнее kene.
  • Akun - окно редактирования исходящих аккаунтов (почтовых ящиков и smtp серверов для рассылки). Подробнее kene.
  • Panampa - окно редактирования списка получателей. Подробнее kene.
  • Newsletter - окно рассылки, оно станет активным, после заполнения письма, аккаунтов и адресатов. Подробнее об окне рассылки kene.

Subyek email, balesan alamat lan pangirim

Subyek email, balesan alamat lan pangirim XMailer 3.0
  • Subyek - teken wiwitan saka siji subyek, utawa loading lan kompilasi dhaftar topik-topik sing bakal beda-beda sak distribusi. Maca liyane kene.
  • Pangirim "Saka kang", kang bakal ndeleng panampa. Iku bisa kanggo netepake salah siji pangirim utawa dhaftar saka senders. Maca liyane kene.
  • Balesan-kanggo alamat - bisa ngiwa kothong, banjur nanggepi huruf bakal dikirim menyang metu kothak layang utawa takon kothak kanggo klumpukne respon saka panampa utawa laporan pangiriman/balesan.
  • Ukuran huruf - parameter iki nuduhake ukuran digambar huruf ing kilobita. Kalebu kabeh unsur nulis kayata teks lan lampiran. Kanggo massa mailings kanggo luwih saka 1000 email panampa ukuran ora ngluwihi 100KB.

Menu owahi aksara

Menu owahi aksara XMailer 3.0
  • Cithakan - загрузка типовых шаблонов из нашей базы. Подробнее kene.
  • Generasi - Generasi teks karo Markov rentengan. Maca liyane kene.
  • HTML - pilih HTML layang. Sing paling umum huruf.
  • Teks - pilih jinis Teks aksara. Cocok kanggo cilik mailings, nanging uga ngirim gedhe newsletter karo recess ing kamungkinan XMailer 3.
  • Substitusi saka referensi - Инструмент защиты ссылок от бана. Подробнее почитать kene.

Antarmuka editor aksara

Antarmuka editor aksara XMailer 3.0
  • Ing jendhela ngiwa (clip) - lapangan kanggo nambah lampiran kanggo dhaftar, ngowahi dhaftar lampiran digawe dening ngeklik tombol mouse ing papan kosong kanggo nambah file anyar ing lampiran utawa ngeklik sing ana file ing dhaftar kanggo mbukak menu konteks.
    Newsletter с прикрепленным файлом практически сразу (через 300 писем фиксируется СПАМ-фильтрами). И только в случае очень медленной отправки (в общей сложности по 10 писем в час, можно потихоньку отправлять. Либо настройте в Antispamе kemampuan unikalizirovat lampiran, nanging iku kabeh gumantung ing kahanan tartamtu lan tartamtu investasi.
  • Editor saka aksara - Kene sampeyan bisa nggawe layang sing bakal ditampa dening panampa. Ing layang format HTML iku bisa kanggo ngowahi kode html. Ing kasunyatan ana apa-apa kanggo nambah).

Nalika kabeh lapangan sing dibutuhake ing program sing kapenuhan ing bener, tombol aktif "Newsletter"saiki sampeyan bisa pindhah menyang ing langkah sabanjure!