Posisi kabuka

Posisi kabuka

Urang tumuwuh jeung tumuwuh tim urang. Ku alatan éta, urang kudu pagawé anyar. Pariksa muka vacancies jeung lamun anjeun mikir yén anjeun bisa nutup hiji atawa sababaraha posisi, pastikeun anjeun email us...

Syarat: Pangaweruh MSSQL, ASP.NET. Portopolio karya urang.

Panulis

Syarat: Kaahlian tulisan rujukan teks. Portopolio.

Marketer

Syarat: Portopolio karya.

Manager sales Department

Syarat: Pangalaman.

Manager téhnis support

Syarat: Pangaweruh program urang jeung wincikan maranéhanana.

Lamun anjeun mikir yén anjeun bisa nutup hiji atawa sababaraha posisi, pastikeun anjeun email us...