Hva våre brukere sier om XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

Denis20.11.2018 kl 13:53
Forvirret søker av programmet for å varme opp servere, alt jeg fant heller ikke plass til i parametre og funksjonalitet eller pris. Helt tilfeldig i noen video jeg har hørt at det er et slikt program Xheater kjøpte henne, men det viste seg at serverne som satt jeg av en eller annen grunn ikke er koblet til programmet, og ikke for opprørt jeg kjøpte u-gutta Xserver, for å være ærlig, tok det litt tid før mange øyeblikk hadde å gjette (for eksempel etter installasjonen av serveren der postmaster, det outputted en feil dkim og dmark og er visstnok ikke sant stavet ut, problemet ble løst bare på nytt aksel og re-installert pmta, postmaster domenet ble ikke fjernet, og etter re-installere pmta domene programvare er ikke bekreftet). Så i utgangspunktet soft-jeg er veldig glad, jeg ønsker gutta ikke til å stoppe utvikling av programvare. For dem.støtte er rask, venter tid i arbeidstiden kan være mindre enn et minutt.


Nicholas03.11.2018 kl 11:34
Vurderinger jeg ser noen positive. Et negativt som ikke sprer seg? Når Du svarer frekt til klienten, som ber om mer enn 2 spørsmål? Når klienten ikke si noe fornærmende ord, og Manager støtter åpent indikerer at klienten ikke? Angivelig klienten snakker som om han er en gentleman? Disse er ordene til Din Leder. Når Du låser kjøpt programmet og nær tilgang til dem? Programmet du skal kjøpe, men det fungerer ikke, fordi sluppet en ny versjon og trenger å betale for det igjen med 50% rabatt, i slutten er brutt, og du lukke gjeldende få tilgang til nettstedet og til å chatte osv? Ja, Du erklært strek i RPN og alle.


Jura18.10.2018 kl 10:04
Når du velger programmer for e-post hadde et valg av flere alternativer av nettsteder. Rent tilfeldig at jeg så et program fra XSPAMER. Stoppet hans valg på dem. Aldri angret på mitt valg. Jeg kjøpte et sett, som består av fire programmer. Programmet kommuniserer og utfyller hverandre, møte alle de nevnte kriterier. Kontinuerlig oppdatert. I det øyeblikket jeg anser dem for å være det beste på markedet. For dem.støtte på høyeste nivå, umiddelbart reagerer på behandling av klienter og tilbyr høyt kvalifisert hjelp.Negative anmeldelser om disse programmene, tror jeg, som vises fra dem som ikke har forstått, eller ikke ønsket å forstå. Software utviklere og teknisk kundestøtte. Jeg ønsker deg suksess i utviklingen av sine aktiviteter. På markedet responsiv og ærlige fagfolk har veldig lite.


Ivan24.06.2018 kl 17:07
Programmet XHeater fungerer på riktig måte, mine funksjonen er utført. Leter du etter et par med naboen program for warm-up, jeg fant det første programmet XHeater og kastet ham til Ref. koblingen for det, signerte han opp og kjøpte programmet.


Vjatsjeslav30.05.2018 på 2:10
Programvaren er veldig kul, sette opp servere på høyeste nivå til å sette opp en server bare ved å installere PMTA var en DNS-post manuelt, en server-installasjonen tok ca 20-30 minutter, alle data i Xservers kjørte og alt gikk automatisk installert, og viktigst av alt, når disse innstillingene har ingen bokstaver uten problemer i inboks gå, hastighet, volum er fine trekker server leve i lang tid, hvis riktig mailingliste for å gjøre, jeg er veldig fornøyd, takk utviklere for en slik kul-programmet, og svært rimelige priser, ville jeg også si at det er veldig billig for slike programmer, som jeg kjøpte trening med skript 10 ganger dyrere, og disse resultatene ble ikke Generelt, anbefaler jeg, jeg absolutt elsker det!


Mohamed Ruziev15.05.2018 kl 17:23
Vil fortelle Deg om et program som bare slo meg. Jeg har ikke sett programmer som ikke er lokket til med sin noen mindre gode egenskaper, og deretter ville ikke kuttet penger for å støtte tjenester. I slutten, alt gikk som vanlig. Det er ingen "orgasme" fra å kjøpe det. Men så kom jeg over et program Xmailer fra gutta Elinesoft. Er det plass!!! Så hva kan du bruke dette programmet? Og uansett hva gjør hun? Forklare. Hvis Du har deres produkter, har sin egen kundebase og ønsker å kommunisere med dem sjel til sjel, dette programmet er for Deg. Og for å kommunisere hjertet til hjertet, det er ingen bedre måte enn personlige brev. Nå duer nesten fly, og Stillingen Russland uansett hvor mye prøvde dine innfall er ikke fornøyd. Og alle til å skrive brev av tid og innsats er ikke nok. Da Du sikkert si at det er lettere e-poster, ingenting er enkelt. Her kan Du gjettet det, men med mindre Du har kunder med fingeren for å telle. Skrev, sendte - vent til uttrykksikoner...) Og hvis Du har klienter over 1000 !? Så hva skal du gjøre? Og uansett, Du vet at boksene til Dine kunder, men kunden er fortsatt mye av eiere og ledere som velger å være din kjærlighet samtale. Dette er en annen spam-filtre, det begrenser posttjenester av antall forsendelser. Da de hevder for din vedlagte filer og lenken i e-posten ikke liker din overskrifter som beskriver essensen av brevet inneholder "stopp-ord". Og slike anledninger er hver dag mer og mer. Selvfølgelig, den neste nyheter rundt dine produkter, kan du ganske enkelt dele på den offisielle nettsiden og la kundene komme inn og se deg rundt. Og hvis Du trenger å se det akkurat nå eller senere denne dagen. Du kan ikke få dem til å se på Ditt nettsted. Personlig e-post og din klient en gang en dag-sjekk. Xmailer nyheter direkte setter under nesen av kunden, uavhengig av hvor mange du har i det postale tjenester de har bokser. Inkludert alle alternativer til dette programmet, vil Du være i INNBOKSEN. Programmet vil hjelpe Deg å skrive bokstaver, ordne dem vakkert med hjelp av en rekke maler. Du kan også se det, fikk brev til den mottakeren har åpnet meldingen. Alle mer enn 20 kule verktøy inkludert i dette programmet er et separat program. Om å samle disse programmene, og til å konfigurere en e-postliste på sin egen, måneder og tid for å søke er ikke nok. Og hver fase krever egnede kvalifikasjoner og erfaring. Dette programmet er virkelig en bedrift verktøy. Selv om Du har med kunder alle problemer, det gir Deg en klar base 2-GIS bygget inn i den. Du må velge industri og sende dine forslag. Programvaren gir deg mulighet til å samle inn potensielle kunder fra forskjellige steder i to klikk, opp til sosiale nettverk. Alle som jeg har skrevet om dette programmet, er bare toppen av isfjellet. Ved å kjøpe en lisens for 2900 rubler(det var dyrere enn 5000 rubler ), vil du motta en utrolig plass for e-post markedsføring. Svaret!)


Konstantin14.05.2018 kl 20:28
Bruk xdomains og deres penger er mer enn verdt det. Innstillingene er enkle,alle domene parsing. Teknisk støtte er lynraskt svar på alle spørsmål. Alle veldig mye. Takk for et slikt mirakel programvare.


Administrasjon26.03.2018 kl 22:47
Her er en artikkel om vår hjelp portal på restaurering av lisenser for programvaren vår, hvis du har endret systemet og mistet lisensen: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Vi kan bare overføre den eksisterende lisens. De som ble aktivert, grunnlaget for dette er betaling bekreftelses-og kunde-id-en som ble brukt til å aktivere lisens. Takk for at du forstå!


Samvel26.03.2018 på 0:33
Kjøpte programmet xdomains, for mitt arbeid det er ikke utskiftbare. Etter å installere OS lisens fløy av gårde igjen, du må gi bevis på betaling, kan jeg ikke forstå hvordan å gjøre det, men innså at kontrollen kommer på Yandex post, men jeg ryddet og hadde jobbet lenge og hardt for å samle kontoutskrifter, sjekk kort, etc. for å bekrefte, fortsatt aktivert, men da igjen tilsynelatende OS på nytt, og nå igjen bekrefte betalingen og betale 500r. Hver er beskyttet mot svindel, du vet, men det er bedre å sende den. nøkkelen, og bruke den til å aktivere programmet uavhengig av hverandre, slik det er gjort i en av mine programmer. Nå er det totale programmet betalt for og ikke kan bruke. Er nødt til å kjøpe ny.


Stanislav07.02.2018 kl 18:28
kjøpte Xdomains , som alt annet, lagre en masse tid og nerver i parsing domene, for kjøpet jeg anbefaler!


Administrasjon26.01.2018 på 1:45
Svar på forrige gjennomgang Natalia fra 25.01.2018 22:52 >>Hvorfor kjøpe programmet xheater du ikke gi lisens nøkkel, og aktiverer programmet fjernet Admin: Fordi nøkkelen er gitt ved kjøp av to eller flere programmer, når du kjøper en lisens for et program, lisensen er aktivert på serveren. >>de betaler deg penger, og hvis flyr OS på maskinen, jeg må bevise når og hvordan jeg har betalt for dette programmet, og det betyr at jeg kan bruke det på bare én datamaskin Admin: Gjenoppretting av tapte lisens er gjennom støtte med levering av betaling bekreftelse med dato og tid for betaling av den gamle IDEN som er aktivert lisensen og nye ID-en som du ønsker å overføre lisensen. >>andre jeg ønsker å advare - kjøpe programmet spør om lisens nøkkel ,kanskje hvis du fly av OS eller du bare bestemmer seg for å arbeide eksternt muligheter du har, vil dette ikke.... Admin: Recovery prosedyren som er beskrevet ovenfor, en manuell overføring av lisens for selv-aktivering på en annen datamaskin under hjelp->Om->lisens overføring. Ute av stand til å overføre uavhengig et uendelig antall ganger! Takk for Din tilbakemelding! Med beste hilsen, Elinesoft. Prosjektet XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 kl 22:52
Jeg ønsker å spørre utviklerne av disse programmene - hvorfor kjøper programmet xheater du ikke gi lisens nøkkel og aktivere programmet slettes de betaler deg penger, og hvis flyr OS på maskinen, jeg må bevise når og hvordan jeg har betalt for dette programmet, og det betyr at jeg kan bruke det på bare én datamaskin, fordi det er tilfeller når mennesker jobber eksternt fra hjem og at du nå for overføring av lisens til ANDRE.datamaskinen må betale 500r .betaler du en lisens er bedt om å gi nøklene og det viser seg at du kjøpe luft ikke alle har mulighet til å jobbe på en enkelt datamaskin .om TP si verken dårlig eller bra ikke ønsker slik hjelp fra dem vil ikke vente .om programmene, men jeg kjøpte dem alle 4 Pcer kan otospitsya bare positivt ,for å forstå dem lett, selv for nybegynnere og gutta virkelig kjenner sin jobb .Generelt programmet er stor , så for meg er det ingen bedre programvare enn disse gutta.respekt til deg .men jeg ber dere om å gi meg nøkkelen til programmet xheater og andre ønsker å advare - kjøpe programmet spør om lisens nøkkel ,kanskje hvis du fly av OS eller du bare bestemmer seg for å arbeide eksternt muligheter du har, vil dette ikke....


Anastasia05.12.2017 kl 19:25
Programmet er utmerket, kan du forstå, selv uten dyp kunnskap på dette feltet. Lar deg lagre en anstendig mengde budsjett på annonsering, responsen fra listen som virkelig er! Tusen takk for programvare!


Oleg30.10.2017 kl 13:37
God ettermiddag. Programmet XMailer ikke dårlig og funksjonell - ingen klager. Men som XHeater så det er arbeid å gjøre. Først når overklokking et nytt domene, 95% av e-post ikke bare falle inn i din spam-mappen, og alle posttjenester av brevet ikke passere, er fjernet uten mulighet for melding levering til mottaker. Jeg tror grunnen er at når du oppretter meldinger, kan du sette inn bare tittelen, kroppen av e-post og en lenke (ingen kobling). Evaluering av slike meldinger, e-post tjenester, inkludert anti-spam tjenester som: mail-tester.com neppe gi bedre estimat er nesten opp til 5, og det er kjent for å maskingevær spam. Implementere muligheten til å sette inn bilder (og da vil alt bli mye mer interessant) som i betydelig grad vil øke levering av brev til den endelige destinasjonen i spredning domene.


Sergej16.10.2017 kl 23:15
Hvor mange her Sergeev blant kunder :). Gjør Malinga for 6 år. Prøvde løsningen på skript og komplett program (f.eks. Sandblaster). Alle har sine fordeler og ulemper. Hvis verdighet omfavnet alle at ulempene av alle skjulte og åpne deretter sidelengs på den mest inopportune tid. I hmailer jeg ennå ingen problemer. Mulige problemer som kan oppstå i forskjellige fancy språkversjoner av Windows, men utviklerne svare tilstrekkelig råd om fordelene og fikse alt nesten på sparket. Du kan bli enige om et moderniseringsprogram for DEG PERSONLIG, og for ganske fornuftig penger. Slik jeg ennå ikke oppfyller enhver utvikler. Respekt. Generelt var det et utmerket program. Egentlig en veldig kompetent og uvanlig funkionalnoy. Både nybegynnere og proffer vil nærme seg 100 %. For å bruke den må du ha en grunnleggende forståelse av prinsippene for markedsføring kilometer eller et par ganger for å revurdere sin kanal på YouTube. Jeg anbefaler til alle.


Eugene17.08.2017 kl 18:07
Programmet er god, med sine funksjoner å takle perfekt. Det var et problem i prosessen, men teknisk støtte bidratt til å løse.


Anton01.08.2017 kl 17:43
God støtte! Til tross for mine feil, ti ganger tygges og hjulpet til med å sette opp programmet.


Alex18.07.2017 kl 12:50
Igjen - takk for teknisk støtte! Til tross for "hard technarchy" posisjon (da avgjørelsen åpenbart oppgaven hviler med klienten


Alexander10.07.2017 på 2:26
Dette er det beste programmet fra alt som er, bokstavene nå alt uten å komme inn spam, er ikke vanskelig å forstå, og selv spennende, fordi resultatet er alltid en fryd. Suksess for ditt lag!


Vitaly11.05.2017 kl 15:53
Bestemte seg for å også legge inn en anmeldelse til å dele dine erfaringer! Har helt sett av programmer fra utvikleren, før kjøp av programmer som er laget for alle hender brukte en halv dag på oppsett og installasjon skript. Nå mye tid ble utgitt, se bare til analytiker-og hvis du ikke allerede tar forskjellige handlinger! Jeg skulle ønske utviklerne suksess og utvikling i denne retningen, som markedet ikke lenger er enkelte som er så oppslukt i automatisering av e-nyhetsbrev. Og de støtte mye tålmodighet, noen ganger har han bedt om slike dumme spørsmål)


Alex11.04.2017 kl 19:38
På spørsmål om revisjon: separat kontroll av post i XHeater, uten send-funksjonen. Ferdig på 2 dager. Veldig glad for at alt er ferdigstilt og det er enkel kommunikasjon med utbygger.


Ivan24.03.2017 kl 14:24
Jeg ønsker å Uttrykke min takknemlighet til teamet! Jeg er ikke spesiell, og det er ikke helt min profil (nyhetsbrev). Så ikke alle nyanser av egne. Og noen ganger er jeg skruen. Og støtte hjelper meg. Bare i dag følte meg som en komplett idiot når jeg for 1 minutt viste hvordan alt fungerer. Og jeg gjorde ingenting for 2 dager. Veldig kul tech. støtte. Takk folkens.


Dmitry12.03.2017 kl 22:57
Jeg vil takke teamet for denne etableringen. Kolleger jeg har møtt, om du vil, og gjøre utsendelser for tre år. Vet ikke hvor lenge vil tema xservera, men det er aerobatics. Bedre på markedet er det ikke noe i det for penger og ikke konkurrerende programvare. Epochta røyker på sidelinjen. Takk igjen for utviklere!


Anatoly09.03.2017 på 2:19
Jeg er sjokkert over tre år siden har foreskrevet, og varmet, som det kalles nå, dine domener manuelt. Nå full automatisering - hvis funksjonaliteten er bekreftet - ingen tvil - vi tror på et mirakel.


Eugene18.02.2017 på 7:52
Tusen takk for programvaren. Jeg bokstavelig talt dagen etter kjøpet, har behandlet mer enn 20K. folk, jeg har alle spissfindigheter er ikke trengt. Men jeg kan si at e-post er i ro, ved den måten har jeg det også!!!


Artem03.02.2017 kl 16:22
Programmet er kraftig og hvem vil være det i kommentarfeltet sa i inboks definitivt kommer bokstaver hvis dem riktig, ikke bare kopiere noen.


Andrew09.12.2016 på 1:55
Skriv til gutta utviklere og teknisk kundestøtte. en stor takk for sitt arbeid. I første program, som de gjorde - en virkelig kul verktøy for e-markedsføring. Andre - støtte skjer på et svært høyt nivå. Raskt, korrekt og tydelig. Hvis Du bruker e-post markedsføring - jeg anbefaler å ta fra et sett av programmer - Du vil få kostnadene svært raskt.


Sergej19.11.2016 kl 21:10
Jeg leser kommentarene, som alltid)) du Har å forstå at gutta - utviklerne gjøre revolusjon Siem produktet XMailer og ekstra tjenester. Brukte penger og kjøpte alt de tilbyr, kjøpe forstå at å investere i utviklingen av prosjektet er den beste i sitt segment, reduserte utgifter på venstre-vingen programmer og skript, etc til en Svindel. For å si takk til utviklerne ingenting å si. En stor takk fra meg personlig.


Alex19.11.2016 kl 12:56
God dag! Dere er best - to-distribusjonen med den gratis versjonen (til tross for at 60% av de første var en skrue opp på grunn av uvitenhet av sinonimayzer) - 80000 rubler av netto inntekt. Kjøpte full versjon på en rabatt. Vi vil fortsette å jobbe!


Dmitry18.10.2016 kl 17:25
Bruk dette teamet for en lang tid, og kjenner gutta godt, stadig gjør og forslag om forbedringer, mange allerede program. Takk til dem for det. Med advent av komplekse programmer på installasjons-server, kan du starte e-post var mye enklere. Innboksen vil fortelle deg at du trenger å overvåke stadig å sende, i tilfelle av hit i spam til å ta affære, men dette er bare gjøres hvis du har et hode. Jeg anbefaler alle til ikke å være lat, til å forstå og ta tak i e-post distribusjon, reklame, billigere, ikke skjer.


Andrew18.10.2016 kl 16:32
C hands alle rett, bare en 3. spamer i dag er ikke lenger relevante. Filtre utvikle timebasert og til å holde tritt med dem vanskelig. Programmet enkelt som 3 pennies, er det problemer om ikke å snakke. Funksjonalitet rike, men zryashnoe. I Innboksen er ikke mer enn 3% i feil på 40% eller mer. Alvorlige spamming vil ikke fungere 100 pounds, men de små ting, som å sende com.forslag til et lite antall adresser er mulig. For dem.støtte stremnovato, er det bare å sende i Skype, men svare umiddelbart. Noe sånt som dette


Fedya12.10.2016 kl 12:24
alle anmeldelser er kjøpt, men programmet suger. fungerer ikke


Ivan27.09.2016 på 2:08
God ettermiddag,kjøpte programmet og xservers xspammer et par dager siden,veldig fornøyd! rik funksjonalitet,Tidligere jobbet på manuset, mailwizz nå vil bare fungere med xspammer, teknisk støtte er alltid tilgjengelig,Generelt, alle veldig glade!-) Takk


Master19.09.2016 kl 18:39
Flott program, jeg er med deg på din datamaskin siden 1993, og ikke bare sett på forskjellige, prøvde fra bunnen av. Teamet er en stor eleganse for Fantastisk Arbeid For Hender Som Vokser Fra Det!!!!!!!!!!!! Takk til dere for flott arbeid!!!!


Nicholas18.09.2016 på 1:38
Hvis hender vokser ikke fra det stedet, så dette programmet er ikke for Deg.


Igor13.09.2016 på 9:53
Ikke forstå programmet. Kan ikke teste det. Opprettet et brev sendt til seg selv, men brevet gikk. Du må betale 5000 GNI. for å kontrollere driften av programmet. Hva tull!!!!


Igor03.09.2016 kl 19:00
I sine evner xSpamer etterlater langt bak mange av sine konkurrenter - de kan bare svelge støv... Jeg har prøvd mange programmer og skript for å sende e-post, men stoppet definitivt xSpamer. Det er en reell kombinere! I en praktisk og enkelt grensesnitt vises alt fra den tematiske databaser til nedstenging datamaskinen på nytt etter at den er produsert distribusjon. Mekanismer av randomisering - og e-poster og sms-er, og overskrifter, og typen av avsenderen, og lenker, og mange av resten - la unikalizirovat HVER bokstav i hundrevis av tusenvis! Innebygd svarteliste av to typer (regler for detaljer), søk etter tilgjengelige domener for å sende servere... Jeg snakker ikke om at bygget-i-beskyttelse fra den ulogiske handlinger brukeren, overraskelser på å sende servere, og til og med problemer med Internett-tilkobling! Og skaperne er stadig kommer opp med og implementering av nye og nye chips! Og det er et forum hvor du kan rådføre deg med selskap...


George05.05.2016 kl 16:51
Programmet Xspamer veldig praktisk og enkel å bruke. Og team Super. Takk venner big


Yulia Sokolova11.03.2016 kl 21:55
Dette er det beste programmet for e-post markedsføringskampanjer i dag - og jeg er sikker på at hun er og vil forbli det beste som de har lagt til flere og flere nye chips. Videre, ved hjelp av funksjonene i programmet trenger ikke å ri på ulike andre ressurser - det har alt: - kontoer for e-postlister (hvis du ikke bruker sin SMTP-servere), og verktøy for maksimal randomisering, og et ubegrenset antall av HTML-maler ( dersom du ønsker å sende fargerike bokstaver og ikke bare ved hjelp av en ren-tekst-editor). Samt mye mer informasjon på bypass spam-filtre. Og det viktigste er at programmet kan mestre selv nybegynnere å tjene penger på Internett som gratis tilgang til svært høy kvalitet gratis step-by-step selvfølgelig, med de fleste komprimerte, detaljert video leksjoner i arbeidet med programmet fra de viktigste gerilja Gerilja-Markedsføring. ( Poparte slikt kurs ville være i ledelsen). Som en nybegynner å tjene online du trenger først og fremst trafikk til ditt prosjekt info-produkt, et salgbart produkt. Og bare programmet Spamer vil hjelpe ham i å forme sitt abonnement base for gratis ( alle andre alternativene krever store investeringer). Nok til å betale 1000 rubler for lisens til å få tilgang til alle verktøyene - men det er verdt det. Og det er ikke alt: programmet har en svært interessant og gipsey 2 to-lags affiliate program. Koble til mer og vokse sammen med oss!


Ilya06.03.2016 kl 18:27
Hei alle sammen. Har mer enn 30 typer trafikk, men er alltid plaget av det faktum at e-post markedsføring meg ikke. Kjøpte en haug av programvare skript. Han er installert og konfigurert på smtp-serveren på VDS. Fortsatt Innboksen har et maksimalt 1-2%. Etter et møte med xspammer og gjennom personlige konsultasjoner med innehavere av tjenesten provds endelig fikk inboks 30%. Resultatet er økt med 15 ganger!!!! Jeg forstår hvordan å randomize teksten, hva og hvor mye du må proxy, hvilke innstillinger som er skyte anti-spam post-og hvordan du kan unngå dem. Super. Nå i min Arsenal 31 verktøy av Internett markedsføring. Vil anbefale. Forresten betalt versjon av programvaren som er kjøpt smtp nedbetalt i løpet av en uke. Også takket være den innebygde databasen 2gis i selve programmet.


Oleg Ерофеев14.02.2016 på 0:15
Jeg leser kommentarene over og er helt enig med Eugene, andre tydeligvis har ikke prøvd å arbeide med virkelig komplekse programmer. Personlig, jeg enklere og mer funksjonell ikke sett og prøvde et dusin av nettbaserte tjenester og programmer. Jeg ønsker deg velstand og kontinuerlig forbedring av funksjonalitet i takt med tiden!


SEOBoss11.01.2016 kl 16:36
Bruk Xspamer for distribusjon til sin database på ca 1000 e-post), Nok prøveversjon. Alle bare sortert ut umiddelbart. Lykke til ditt lag. Utvikle prosjektet!


Sergej Викторович14.12.2015 kl 13:19
Ja, jeg er enig, programmet er ikke enkelt, men jeg stadig kommunisere med teknisk support Manager, fortalte han meg er råd, og jeg har allerede ganske godt mestret Issamerm. Har brukt dette programmet lang tid, siden den andre versjonen, som nå er flyttet til tredje, hvor det er lagt til mange nyttige funksjoner til meg. Generelt, alle fornøyde, prøvde å få mange programmer, men alle bokstavene har en tendens til å falle i spam, men med hjelp av exsphere sendt, nå fikk jeg alle detaljene og kan skreddersy nyhetsbrevet. Innstillinger, og passende nok har!


Roman08.12.2015 kl 14:06
Flott program. Innstillinger komplisert. Kan du lage så enkle som mulige innstillinger og som noe som "ekspert" - modus.



Legg igjen din feedback om XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion