Apa kita kedhaftar sing matur bab XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

[email protected]23.06.2020 ing 22:50
Situs web kanggo 13 rubles saben 1000 karakter, kualitas, njamin, uniqueness http://cllic.xyz/xr7


[email protected]13.02.2020 ing 22:11
Selling Aged 2012 Twitter accounts General Information ?? Email Address Verified ?? All accounts come with full access to the original email that was used to create the account! ??8 years old ??Comes with little or no followers, following ??Comes with bio or profile picture Price $5 Only! Interested? - click buy now button. For Bulk 2012 Accounts only, Contact us @: https://sellaccs.net Skype & Telegram : congmmo ICQ : @652720497 Email : [email protected] . com


[email protected]01.02.2020 ing 7:39
Selling Aged 2010-2012 Twitter accounts General Information Email Address Verified All accounts come with full access to the original email that was used to create the account! 8 years old Comes with little or no followers, following Comes with bio or profile picture Price $5 Only! Interested? - click buy now button. For Bulk 2012 Accounts only, Contact us @: Email: Email - [email protected] . com https://sellaccs.net Discord : CongMMO#9766 Skype & Telegram : congmmo ICQ : @652720497 Thank you!


googles27.03.2019 ing 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 ing 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 ing 13:53
Puzzled nggoleki program kanggo anget-up server, kabeh aku ketemu salah siji ora pas ing paramèter lan fungsi utawa rega. Cukup dening laka ing sawetara video aku krungu sing ana kuwi program Xheater tuku dheweke, nanging iku nguripake metu sing server kanggo kang nyetel aku, sakperangan alesan ora disambungake menyang program, ora banget upset aku tuku u lanang Xserver, dadi jujur, njupuk sawetara wektu sadurunge akeh wektu wis kanggo guess (contone sawise instalasi server kang pengganti, iku outputted kesalahan dkim lan dmark lan mesthine ora bener ditulis metu, masalah iki ditanggulangi mung reinstalled poros lan re-diinstal pmta, pengganti domain iki ora dibusak, lan sawise re-nginstal pmta domain lunak ora dikonfirmasi). Supaya sejatine alus aku seneng banget, aku pengin wong lanang ora kanggo mungkasi pembangunan saka piranti lunak. Wong-wong.ndhukung cepet, nunggu wektu sak jam apa bisa dadi kurang saka menit.


Nicholas03.11.2018 ing 11:34
Review aku ndeleng sawetara positif. Negatif sing ora nyebar? Nalika Sampeyan respond rudely kanggo klien, kang nyuwun luwih saka 2 pitakonan? Nalika klien ora nganggo wae tembung ngina, lan Manager ndhukung kabuka nuduhake yen klien ora? Mesthine klien wis ngomong kaya kang disik? Iki tembung saka Manager. Nalika Sampeyan kunci tuku program lan nutup akses kanggo wong-wong mau? Program sampeyan tuku, nanging ora bisa, amarga dirilis versi anyar lan perlu kanggo mbayar maneh karo diskon 50%, ing mburi sing bejat lan sampeyan nutup saiki akses kanggo situs lan kanggo ngobrol etc? Ya, Sampeyan ngumumaké dash ing RPN lan kabeh.


Jura18.10.2018 ing 10:04
Nalika milih program kanggo mailing wis pilihan saka sawetara opsi. Sejatine sifate dening kasempatan aku weruh program saka XSPAMER. Mandegake kang dipilih ing wong-wong mau. Tau getun pilihan. Aku tuku pesawat, kang kasusun saka papat program. Program sesambungan lan nglengkapi saben liyane, ketemu kabeh nyatakake kritéria. Saya dianyari. Ing wayahe aku nimbang wong-wong mau paling apik ing pasar. Wong-wong.support ing tingkat paling dhuwur, langsung nanggapi kanggo perawatan saka klien lan nyedhiyani highly qualified pitulungan.Negatif review babagan program iki, aku mikir, katon saka wong-wong sing wis ora dimangertèni utawa ora wanted kanggo ngerti. Piranti lunak pangembang lan technical support. Aku pengin sing sukses ing pembangunan saka aktivitas. Ing pasar responsif lan jujur profesional duwe sethitik banget.


Ivan24.06.2018 ing 17:07
Program XHeater digunakake mlaku, fungsi dileksanakake. Looking kanggo saperangan karo pepadhamu program saka anget-up, aku ketemu pisanan program XHeater lan mbuwang wong kanggo Ref. link kanggo iku, kang mlebu munggah lan tuku program.


Vyacheslav30.05.2018 ing 2:10
Piranti lunak banget kelangan, nyetel server ing tingkat paling dhuwur kanggo nyiyapake server mung dening nginstall PMTA ana DNS rekaman kanthi manual, server instalasi njupuk bab 20-30 menit, kabeh data ing Xservers ndamel lan kabeh tindak kanthi otomatis diinstal, lan sing paling jahwéh, sawise setelan iki duwe aksara tanpa masalah ing inboks pindhah, kacepetan volume nggoleki narik server urip kanggo dangu, yen bener mailing list kanggo nindakake, aku banget wareg, matur nuwun kanggo gawe kuwi kelangan program, lan prices banget cukup, aku malah ngomong sing iku banget mirah kanggo program kuwi, minangka aku tuku latihan karo tulisan 10 kaping luwih larang, lan asil iki ora padha, ing Umum, aku nyaranake, aku pancen tresna iku!


Mohamed Ruziev15.05.2018 ing 17:23
Bakal pitutur marang Kowe bab program sing mung disabetake kula. Aku wis ora katon program sing ora ngajak karo sawetara suntingan sifat apik lan banjur ora bakal cut dhuwit kanggo ndhukung layanan. Ing pungkasan, kabeh tindak minangka biasanipun. Ana "orgasme" saka tuku ana. Nanging banjur aku teka tengen program Xmailer saka wong lanang Elinesoft. Papan!!! Supaya apa nggunakake program iki? Lan tho apa dheweke mengkono? Nerangake. Yen Sampeyan duwe produk sing, duwe sing dhewe klien basa lan arep kanggo komunikasi karo wong-wong mau nyawa nyawa, program iki kanggo Sampeyan. Lan kanggo komunikasi jantung kanggo jantung, ana cara sing luwih apik saka aksara pribadi. Saiki pigeons meh fly, lan Kirim Rusia ora ketompo carane akeh nyoba panjenengan whim ora wareg. Lan kabeh kanggo nulis huruf saka wektu lan gaweyan iku ora cukup. Banjur Sampeyan mesthi ngomong sing iku luwih gampang email, boten prasaja. Kene Sampeyan iku guessed, nanging kajaba Sing duwe pelanggan karo driji kanggo count. Wrote, dikirim - ngenteni pranyata...) Lan yen Sampeyan duwe klien liwat 1000 !? Banjur apa apa? Lan oalah, Sampeyan ngerti sing kothak saka pelanggan, nanging customer isih akèh saka pihak sing nduweni lan pengawas sing arep kanggo dadi katresnan ngobrol. Iki beda spam filter-filter, iku watesan layanan pos dening nomer saka pengiriman. Banjur padha pratelan kanggo file ditempelake lan link ing email ora kaya heading sing njlèntrèhaké pet layang ngemot "stop tembung". Lan kuwi kesempatan sing saben dina liyane lan liyane. Mesti wae, sabanjure warta watara produk, sampeyan mung bisa nuduhake ing website resmi lan supaya pelanggan teka ing lan katon watara. Lan yen Sampeyan perlu kanggo ndeleng iku tengen saiki utawa mengko dina iki. Sampeyan ora bisa njaluk wong kanggo katon ing situs web. Pribadi mail lan klien sapisan dina-priksa. Xmailer warta langsung nempatno ing irung saka klien, preduli saka carane akeh sing duwe apa layanan pos padha duwe kothak. Kalebu kabeh pilihan saka program iki, Sampeyan bakal ing kothak MLEBU. Program bakal bantuan Sampeyan nulis aksara, ngatur wong-wong mau apik karo bantuan saka akeh cithakan. Sampeyan uga bisa ndeleng sing, tak huruf kanggo panampa wis dibukak pesen. Kabeh, luwih saka 20 kelangan pribadi klebu ing program iki kapisah program. Yen kanggo ngumpulake program-program iki lan kanggo ngatur dhaftar mailing ing dhewe, sasi lan wektu nggoleki ora cukup. Lan saben tataran mbutuhake cocok saringan lan pengalaman. Program iki saestu bisnis alat. Malah yen Sampeyan duwe karo pelanggan kabeh alangan, dheweke nawakake Sampeyan siap basa 2-GIS dibangun menyang iku. Sampeyan perlu kanggo milih industri lan ngirim saran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo klumpukne pelanggan potensial saka macem-macem camping ing loro klik, munggah kanggo jejaring sosial. Kabeh sing aku wis wrote kanggo Kowe kabeh babagan program iki, iku mung ing tip saka iceberg. Dening mundhut lisensi kanggo 2900 rubles(iku luwih larang saka 5000 rubles ), sampeyan bakal nampa luar biasa papan kanggo e-mail marketing. Jawaban!)


Constantine14.05.2018 ing 20:28
Nggunakake xdomains lan dhuwit luwih saka worth iku. Ing setelan sing prasaja,sembarang domain parsing. Tech support kilat cepet jawaban kanggo kabeh pitakonan. Kabeh akeh banget. Matur nuwun kanggo ajaib kuwi piranti lunak.


Administrasi26.03.2018 ing 22:47
Kene artikel ing kita bantuan warta ing pemugaran saka lisensi kanggo piranti lunak kita, yen sampeyan wis diganti sistem lan ilang lisensi: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Kita mung bisa nransfer ana lisensi. Wong-wong sing padha urip, ing basis saka iki konfirmasi pembayaran lan customer id sing iki digunakake kanggo ngaktifake lisensi. Matur nuwun kanggo pangerten!


Samvel26.03.2018 ing 0:33
Tuku program xdomains, kanggo karya iku ora replaceable. Sawise reinstalling OS lisènsi miber mati kanggo waras, sampeyan perlu kanggo nyedhiyani bukti pembayaran, aku ora bisa ngerti piye carane iku, nanging banjur temen maujud sing mriksa arrives ing Yandex mail, nanging aku di resiki lan wis makarya dawa lan hard kanggo ngumpulake Bank statements, mriksa sim, etc. kanggo konfirmasi, isih aktif, nanging banjur maneh ketoke OS reinstalled, lan saiki maneh konfirmasi pembayaran lan mbayar 500. Saben wis direksa saka penipuan, sampeyan ngerti, nanging iku luwih apik kanggo ngirim. tombol lan nggunakake aplikasi iku kanggo ngaktifake program independen, minangka wis rampung ing salah siji saka program. Saiki total program mbayar kanggo lan ora bisa nggunakake. Bakal duwe kanggo tuku anyar.


Stanislav07.02.2018 ing 18:28
tuku Xdomains , kaya kabeh, nyimpen akèh wektu lan syaraf ing parsing domain, kanggo tuku aku nyaranake!


Administrasi26.01.2018 ing 1:45
Nanggepi kanggo review sadurungé Natalia saka 25.01.2018 22:52 >>Kok tuku program xheater sampeyan ora nyedhiyani lisensi tombol lan ngaktifake program dibusak Admin: Amarga tombol diwenehi nalika tuku loro utawa luwih program, nalika sampeyan tuku lisensi kanggo salah siji program, lisènsi aktif ing server. >>sing mbayar dhuwit lan yen mabur OS ing komputer aku wis mbuktekaken nalika lan carane aku mbayar kanggo program iki lan sing tegese aku ora bisa nggunakake aplikasi iku ing mung komputer siji Admin: Recovery ilang lisensi liwat support karo panentu saka pembayaran konfirmasi karo tanggal lan wektu pembayaran saka ID lawas kang aktif lisensi lan ID anyar kanggo kang sampeyan arep kanggo mindhah lisensi. >>wong aku arep kanggo ngelekake - tuku program takon bab lisensi tombol ,mungkin yen sampeyan fly mati OS utawa sampeyan mung arep kanggo bisa mbatalake kemungkinan sampeyan duwe iki ora bakal.... Admin: Recovery prosedur ndhuwur, a manual transfer lisènsi kanggo poto-aktifitas ing komputer liyane ing help->Bab->transfer lisènsi. Biso kanggo mindhah independen lan tanpa wates nomer kaping! Matur nuwun kanggo komentar! Karo best regards, Elinesoft. Project XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 ing 22:52
Aku arep takon gawe program-program iki - apa tuku program xheater sampeyan ora nyedhiyani lisensi tombol lan ngaktifake program dibusak gedhe-gedhe mbayar dhuwit lan yen mabur OS ing komputer aku wis mbuktekaken nalika lan carane aku mbayar kanggo program iki lan sing tegese aku ora bisa nggunakake aplikasi iku ing mung komputer siji, amarga ana kahanan nalika wong-wong sing digunakake adoh saka ngarep lan sing saiki sampeyan kanggo transfer lisènsi kanggo WONG liya.komputer perlu kanggo mbayar 500 .mbayar sampeyan lisensi sing takon kanggo menehi tombol lan iku dadi metu sampeyan tuku online ora everyone nduweni kesempatan kanggo karya ing komputer siji .bab TP ngomong sanadyan ala utawa apik ora arep supaya bantuan saka wong-wong mau ora bakal ngenteni .bab program nanging aku tuku wong-wong mau kabeh 4 Pc bisa otospitsya mung positif ,kanggo ngerti wong-wong mau kanthi gampang malah kanggo wiwitan lan wong lanang tenan ngerti proyek sing .ing Umum program gedhe , minangka kanggo kula ana lunak luwih apik saka iki wong lanang.bab kanggo sampeyan .nanging aku takon sampeyan kanggo menehi kula tombol kanggo program xheater lan liya-liyane arep kanggo ngelekake - tuku program takon bab lisensi tombol ,mungkin yen sampeyan fly mati OS utawa sampeyan mung arep kanggo bisa mbatalake kemungkinan sampeyan duwe iki ora bakal....


Anastasia05.12.2017 ing 19:25
Program banget, sampeyan bisa ngerti malah tanpa kawruh penting ing lapangan iki. Ngijini sampeyan kanggo nyimpen jumlah sing prayoga saka budget ing iklan, respon saka dhaftar mailing tenan! Matur nuwun kanthi sanget kanggo piranti lunak!


Oleg30.10.2017 ing 13:37
Good afternoon. Program XMailer ora ala lan fungsi - ora keluhan. Nanging minangka XHeater banjur ana karya apa. Sepisanan nalika overclocking domain anyar, 95% saka email ora mung tiba menyang folder spam, lan kabeh mail layanan layang ora pass, wis dibusak tanpa kamungkinan saka message delivery kanggo addressee. Aku alesan sing nalika sampeyan nggawe pesen, sampeyan bisa masang mung judhul, awak saka email lan link (utawa ora duwé pranala). Evaluasi kuwi pesen e-mail layanan kalebu anti-spam layanan kaya: mail-tester.com knthi angel menehi luwih apik ngira meh nganti 5, lan wis dikenal kanggo mesin gun spam. Ngleksanakake kemampuan kanggo masang gambar (lan banjur kabeh bakal dadi luwih menarik) sing ngartekno bakal nambah pangiriman saka aksara kanggo panggonan final ing dispersal domain.


Sergey16.10.2017 ing 23:15
Carane akeh kene Sergeev antarane pelanggan :). Apa Malinga kanggo 6 taun. Nyoba solusi ing tulisan lan ngrampungake program (e.g. Sandblaster). Kabeh duwe kaluwihan lan cacat sing. Yen kamulyan isin kabeh sing cacat saka kabeh didhelikake lan mbukak metu banjur miring ing wayahe paling inopportune. Ing hmailer aku durung ana masalah ditemokake. Mungkin masalah bisa dumadi ing macem-macem apik basa versi Windows, nanging gawe nanggapi cekap kangge maringi pitutur ing manfaat lan ndandani kabeh meh ing fly. Sampeyan bisa setuju ing modernisasi program kanggo SAMPEYAN WONG lan cukup sane dhuwit. Kuwi aku durung durung ketemu wae salah siji pangembang. Ngormati. Ing Umum iku sawijining program banget. Pancene banget wewenang lan mboten umum funkionalnoy. Loro anyar lan pros bakal pendekatan 100 %. Kanggo nggunakake aplikasi iku sampeyan kudu duwe pangerten dhasar saka prinsip saka marketing mil utawa saperangan saka kaping kanggo rethink sing saluran ing YouTube. Aku menehi saran kanggo kabeh.


Eugene17.08.2017 ing 18:07
Program wis apik, karo sawijining fungsi kanggo ngrampungake sampurna. Ana masalah ing proses, nanging tech support mbantu kanggo mutusake masalah.


Anton01.08.2017 ing 17:43
Support banget! Senadyan kesalahane, kaping sepuluh chewed lan mbantu kanggo nyiyapake program.


Alex18.07.2017 ing 12:50
Sepisan maneh - thanks tech support! Senadyan "hard technarchy" posisi (nalika kaputusan ketok tugas dumateng karo klien


Alexander10.07.2017 ing 2:26
Iki program sing paling apik saka kabeh sing, aksara tekan kabeh tanpa njupuk menyang spam, ora angel mangertos lan malah macem, amarga asil tansah nyenengake. Sukses kanggo tim!


Vitaly11.05.2017 ing 15:53
Mutusaké kanggo uga ninggalake review kanggo nuduhake pengalaman panjenengan! Duwe pesawat kabèh program saka pangembang, sadurunge tuku program digawe kabeh tangan ngginakaken setengah dina ing persiyapan lan instalasi tulisan. Saiki akèh sing wektu iki dirilis, katon mung kanggo analyst lan yen ora wis njupuk macem-macem tumindak! Aku pengin gawe sukses lan pembangunan ing arah, minangka pasar ora ono tartamtu sing dadi engrossed ing automation saka buletin email. Lan sing ndhukung akèh sabar, kadang kang takon kuwi bodho pitakonan)


Alex11.04.2017 ing 19:38
Takon bab révisi: kapisah mriksa layang ing XHeater, tanpa ngirim fungsi. Rampung ing 2 dina. Seneng banget sing kabeh wis dirampungaké lan ana komunikasi gampang karo pangembang.


Ivan24.03.2017 ing 14:24
Aku arep kanggo Nyebut sukur sandi kanggo tim! Aku ora khusus, lan iku ora rampung profil sandi (newsletter). Supaya ora kabeh subtleties saka dhewe. Lan sok-sok aku meneng. Lan support mbantu kula. Mung dina iki felt kaya lengkap bodho nalika aku kanggo 1 menit nuduhake carane kabeh dianggo. Lan aku nindakake apa-apa kanggo 2 dina. Banget kelangan tech. dhukungan. Thanks wong lanang.


Dmitry12.03.2017 ing 22:57
Aku kaya kanggo thank tim iki nggawe. Mitra aku ketemu, sanadyan, lan apa mailings kanggo telung taun. Aja ora ngerti carane long bakal tema xservera, nanging iku aerobatics. Luwih apik ing pasar ana apa-apa ing iku kanggo dhuwit lan ora competitive piranti lunak. Epochta smokes ing sela-sela. Thanks maneh gawe!


Anatoly09.03.2017 ing 2:19
Aku cingak telung taun kepungkur diwènèhaké lan warmed minangka iku saiki disebut, panjenengan domain kanthi manual. Saiki automation lengkap - yen fungsi wis dikonfirmasi - ing ora mangu - kita bakal pracaya ing ajaib.


Eugene18.02.2017 ing 7:52
Matur nuwun kanthi sanget kanggo piranti lunak. Aku secara harfiah dina sawise tuku, wis diproses luwih saka 20K. wong, aku duwe kabeh subtleties sing ora penetrated. Nanging aku bisa ngomong sing e-mail ing liyane, dening cara aku duwe iku banget!!!


Artem03.02.2017 ing 16:22
Program kuat lan sapa sing bakal dadi ana ing komentar ngandika ing inboks temtunipun arep huruf yen wong mlaku ora mung nyalin wong.


Andrew09.12.2016 ing 1:55
Nulis kanggo wong lanang gawe lan technical support. ageng matur nuwun kanggo karya. Page - program, kang padha - a tenan kelangan alat kanggo email marketing. Liya - support wis kedados ing tingkat dhuwur banget. Cepet, bener lan cetha. Yen Sampeyan nggunakake email marketing - aku nyaranake njupuk saka pesawat saka program - Sampeyan bakal njaluk biaya banget cepet.


Sergey19.11.2016 ing 21:10
Aku maca komentar, minangka tansah)) sampeyan Kudu ngerti sing wong lanang - gawe nggawe revolusi Siem produk XMailer lan layanan tambahan. Ngginakaken dhuwit lan tuku kabeh sing padha kurban, tuku ngerti sing nandur modal ing pembangunan saka project paling apik ing sawijining babagan, suda mbuwang ing kiwa-swiwi program lan tulisan etc kanggo Scam. Kanggo ngomong matur nuwun kanggo gawe apa-apa ngomong. A thanks ageng saka kula wong.


Alex19.11.2016 ing 12:56
Dina apik! Kowé rock - loro distribusi karo versi free (senadyan kasunyatan sing 60% saka page ana meneng munggah amarga ora nggatekke sinonimayzer) - 80000 rubles saka net income. Tuku versi lengkap ing diskon. Kita bakal terus kanggo karya!


Dmitry18.10.2016 ing 17:25
Nggunakake iki tim kanggo dangu lan ngerti wong lanang banget uga, saya nggawe saran bab dandan, akeh wis program. Nuwun kanggo wong sing. Kanthi tekane saka komplek program ing instalasi server, miwiti email iki akeh luwih gampang. Inbox bakal pitutur marang kowe yen sampeyan perlu kanggo ngawasi saya ngirim, ing cilik saka mejet ing spam kanggo njupuk tindakan, nanging iki mung bisa rampung yen sampeyan duwe sirah. Aku maringi pitutur wong ora kanggo dadi keset, mangertos lan nangkep email distribusi, iklan, luwih murah ora kelakon.


Andrew18.10.2016 ing 16:32
C tangan tengen kabeh, mung 3rd spamer dina iku ora ana maneh sing cocog. Saringan berkembang jam lan supaya munggah karo wong-wong mau angel. Program prasaja minangka 3 pennies, ana kangelan ing bab ora ngomong. Fungsi sugih nanging zryashnoe. Ing kothak Mlebu ora luwih saka 3% ing kesalahan saka 40% utawa luwih. Serius spamming ora bakal bisa 100 mina, nanging iku sethitik, kaya mailing sing com.usulan-usulan kanggo nomer cilik saka alamat sing bisa. Wong-wong.support stremnovato, mung ngirim ing Skype, nanging nanggapi langsung. Kaya iki


Fyodor12.10.2016 ing 12:24
kabeh reviews sing tuku, nanging program nyedot. ora bisa digunakake


Ivan27.09.2016 ing 2:08
Good afternoon,tuku program lan xservers xspammer a saperangan dina kepungkur,banget wareg! fungsi sugih,Sadurunge makarya ing script, mailwizz saiki bakal mung bisa karo xspammer, technical support tansah kasedhiya,ing Umum, kabeh seneng banget!-) Matur nuwun


Master19.09.2016 ing 18:39
Program gedhe, aku karo sampeyan ing komputer wiwit taun 1993, lan ora mung katon beda-beda, nyoba saka ngeruk. Tim punika ageng gracefulness kanggo Karya Sange Kanggo Tangan Sing Tuwuh Saka ing Kono!!!!!!!!!!!! Matur nuwun wong lanang kanggo karya gedhe!!!!


Nicholas18.09.2016 ing 1:38
Yen tangan tuwuh ora saka panggonan sing, banjur program iki ora kanggo Sampeyan.


Igor13.09.2016 ing 9:53
Ora ngerti program. Bisa nyoba iku. Digawe layang dikirim kanggo awake dhewe, nanging huruf tindak. Sampeyan perlu kanggo mbayar 5000 SAMUBARANG kang angel. kanggo mriksa operasi saka program. Apa tulisan!!!!


Igor03.09.2016 ing 19:00
Ing sawijining kapabilitas xSpamer godhong adoh konco akeh saka sawijining saingan - padha mung bisa ngulu bledug... Aku wis nyoba akeh program lan tulisan kanggo ngirim mail, nanging mandheg temtunipun xSpamer. Iku kang nyata gabungke! Ing trep lan prasaja antarmuka katampil kabeh saka tematik database kanggo mati komputer sawise diprodhuksi distribusi. Mekanisme randomization - lan email lan teks, lan header, lan jinis pangirim, lan pranala, lan akeh liyane - supaya unikalizirovat SABEN huruf saka atusan ewu! Dibangun ing blacklist saka rong jinis (aturan kanggo spesifik), nelusuri domain kasedhiya kanggo ngirim server... Aku ora ngomong bab sing dibangun ing pangayoman saka ora klebu nalar tumindak pangguna, surprises ing ngirim server, lan malah masalah karo sambungan Internet! Lan kreator sing saya teka munggah karo lan penerapan anyar lan anyar kripik! Lan ana forum ngendi sampeyan bisa takon karo associates...


George05.05.2016 ing 16:51
Program Xspamer banget trep lan gampang kanggo nggunakake. Lan tim Super. Matur nuwun kanca-kanca amba


Yulia Sokolova11.03.2016 ing 21:55
Iki program sing paling apik kanggo kampanye marketing email dina - lan aku manawa dheweke iku lan bakal tetep sing paling apik minangka padha ditambahaké liyane lan liyane anyar kripik. Menapa malih, nggunakake fitur saka program sing ora duwe kanggo numpak ing macem-macem sumber daya liyane - iku wis kabeh: akun kanggo dhaptar mailing (yen ora nggunakake SMTP server), lan pribadi kanggo maksimum randomization, lan nomer unlimited saka HTML cithakan ( yen sampeyan arep kanggo ngirim warni huruf lan ora mung nggunakake editor kosong-teks). Uga persil informasi sing luwih lulus spam filter-filter. Lan bab sing paling penting iku program bisa master malah wiwitan kanggo entuk dhuwit ing Internet minangka free akses kanggo kualitas dhuwur banget free langkah-langkah dening-langkah mesthi, karo paling teken, rinci kursus video ing nggarap program saka gerilya utama Gerilya Marketing. ( Poparte kuwi mesthi bakal ing timbal). Minangka pamula kanggo entuk online sampeyan kudu pisanan lan utomo lalu lintas menyang project info-produk, marketable produk. Lan mung program Spamer bakal bantuan wong ing mbentuk kang langganan basa for free ( kabeh opsi liyane mbutuhake ageng investasi). Cukup kanggo mbayar 1000 rubles kanggo lisensi kanggo duwe akses kanggo kabeh pribadi - nanging iku worth iku. Lan sing ora kabeh: program wis menarik banget lan gipsey 2 loro-undakan program affiliate. Sambungake liyane lan tuwuh karo kita!


Ilya06.03.2016 ing 18:27
Hi kabeh. Nduweni luwih saka 30 jinis saka lalu lintas, nanging tansah keganggu dening kasunyatan sing email marketing kula ora. Tuku bunch saka piranti lunak, tulisan. Kang diinstal lan diatur server smtp ing VDS. Isih Mlebu wis maksimum 1-2%. Sawise patemon karo xspammer lan liwat pribadi konsultasi karo sing duwe layanan provds pungkasanipun tak inboks 30%. Asil tambah dening 15 kaping!!!! Aku ngerti carane kanggo randomize teks, apa lan carane akeh sampeyan kudu proxy, apa setelan sing diperlokaké anti spam pos lan carane supaya wong-wong mau. Super. Saiki ing Arsenal 31 alat saka Internet marketing. Bakal menehi rekomendasi. Miturut cara versi mbayar saka piranti lunak dituku smtp mbayar mati ing mung minggu. Uga thanks kanggo dibangun ing database 2gis ing program dhewe.


Oleg Ерофеев14.02.2016 ing 0:15
Aku maca komentar ing ndhuwur lan babar blas setuju karo Eugene, wong ketoke wis ora nyoba kanggo bisa karo tenan komplek program. Wong, aku luwih gampang lan luwih fungsi ora katon lan nampa rolas saka online layanan lan program. Aku pengin sampeyan kamakmuran lan tansah dandan saka fungsi ing langkah karo kaping!


SEOBoss11.01.2016 ing 16:36
Nggunakake Xspamer kanggo distribusi sawijining database bab 1000 email), Cukup versi nyoba. Kabeh mung diurutake metu langsung. Good luck kanggo tim. Berkembang project!


Sergey Викторович14.12.2015 ing 13:19
Ya, aku setuju, program iki ora prasaja, nanging aku saya komunikasi karo technical support Manager, kang marang kula saran lan aku wis wis cantik uga nguwasani Issamerm. Digunakake program iki dangu, wiwit versi liya, saiki dipindhah menyang katelu, ing ngendi iku wis ditambahaké akeh fungsi migunani kanggo kula. Ing Umum, kabeh seneng, nyoba kanggo njaluk akeh program, nanging kabeh huruf kathah kanggo tiba menyang spam, nanging karo bantuan saka exsphere dikirim kasil, saiki aku tak kabeh rincian lan bisa ngatur ing newsletter. Setelan, lan jumbuh cukup fitur!


Novel08.12.2015 ing 14:06
Gedhe program. Setelan rumit. Mangga priksa minangka prasaja minangka bisa setelan lan sing soko kaya "pakar" mode.



Ninggalake saran bab XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion