Kion niaj uzantoj diras pri XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

[email protected]23.06.2020 je 22:50
Retejo por 13 rubloj por 1000 karakteroj, kvalito, garantio, unikeco http://cllic.xyz/xr7


[email protected]13.02.2020 ĉe 22:11
Selling Aged 2012 Twitter accounts General Information ?? Email Address Verified ?? All accounts come with full access to the original email that was used to create the account! ??8 years old ??Comes with little or no followers, following ??Comes with bio or profile picture Price $5 Only! Interested? - click buy now button. For Bulk 2012 Accounts only, Contact us @: https://sellaccs.net Skype & Telegram : congmmo ICQ : @652720497 Email : [email protected] . com


[email protected]01.02.2020#? e 7:39
Selling Aged 2010-2012 Twitter accounts General Information Email Address Verified All accounts come with full access to the original email that was used to create the account! 8 years old Comes with little or no followers, following Comes with bio or profile picture Price $5 Only! Interested? - click buy now button. For Bulk 2012 Accounts only, Contact us @: Email: Email - [email protected] . com https://sellaccs.net Discord : CongMMO#9766 Skype & Telegram : congmmo ICQ : @652720497 Thank you!


googles27.03.2019 ĉe 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 je 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 ĉe 13:53
Konfuzita serĉado de la programo por varmigi-supre serviloj, ĉio, kion mi trovis, ĉu ne konvenis en la parametroj kaj funkciojn aŭ prezo. Tre per akcidento en kelkaj video mi aŭdis, ke ekzistas tia programo Xheater aĉetis ŝin, sed ĝi rezultis ke la serviloj al kiu turnu mi, por iu kialo ne estas konektita al la programo, ne tro ĉagrenita mi aĉetis u uloj Xserver, esti honesta, prenis iom da tempo antaŭ multaj momentoj devis diveni (ekzemple post instalado de la servilo sur kiu la postmaster, ĝi outputted eraro dkim kaj dmark kaj estas supozeble ne vera literumis, la problemo estis solvita nur reinstalita la akso kaj re-instalita pmta, postmaster domajnon ne estis forigitaj, kaj post re-instali pmta domajno softvaro ne estas konfirmita). Do resume la mola mi estas tre feliĉa, mi deziras, ke la uloj ne halti la disvolviĝo de programaro. Tiujn.subteno estas rapida, atendanta tempon dum laboranta horojn povas esti malpli ol unu minuto.


Nikolao03.11.2018 ĉe 11:34
La revizioj mi vidas kelkaj pozitivaj. Negativa ke ne disvastiĝis? Kiam Vi respondas krude al la kliento, kiu demandas pli ol 2 demandoj? Kiam la kliento ne parolis ajna insultaj vortoj, kaj Direktisto subteno publike indikas ke la kliento ne? Supozeble la kliento parolas kiel se li estas sinjoro? Ĉi tiuj estas la vortoj de Via # mana? ero. Kiam Vi#? losi? i # a? eti la programon kaj fermi aliron al ili? Programo vi # a? eti, sed ĝi ne funkcias, ĉar liberigis novan version kaj devas pagi ĝin denove kun 50% rabato, en la fino estas rompita kaj vi fermas la nunan aliron al la ejo kaj babili ktp? Jes, Vi deklaris dash en RPN kaj ĉiuj.


Ĵuraso18.10.2018#? e 10:04
Kiam elektanta programoj por # po? ti havis elekton de pluraj ebloj de ejoj. Pure hazarde mi vidis programo de XSPAMER. Haltis lia elekto sur ilin. Neniam bedaŭris pri mia elekto. Mi aĉetis aron, kiu konsistas el kvar programoj. Programo interagas kaj kompletigas unu la alian, renkonti ĉiuj la deklarita kriterioj. Konstante ĝisdatigita. Ĉe la momento mi konsideras ilin la plej bonaj en la merkato. Tiujn.subteno ĉe la plej alta nivelo, tuj respondi al traktado de klientoj kaj provizas tre kvalifikita helpon.Negativaj recenzoj pri ĉi tiuj programoj, mi pensas, aperas el tiuj homoj, kiuj ne komprenis aŭ ne volis kompreni. Programistoj kaj teknika subteno. Mi deziras al vi sukceson en la evoluo de iliaj aktivecoj. Sur la merkato respondema kaj honesta profesiuloj havas tre malgranda.


Ivan24.06.2018 ĉe 17:07
La programo XHeater laboranta konvene, mia funkcio estas plenumita. # Ser? paro kun la najbaro programo de varmeta-supre, mi trovis la unua programo XHeater kaj ĵetis lin al la Ref. la ligilo por ĝi, li subskribis supre kaj # a? eti la programon.


Vyacheslav30.05.2018#? e 2:10
La softvaro estas tre freŝa, setting up serviloj#? e la plej alta nivelo starigi servilo nur de instalanta PMTA estis DNSA rekordo permane, servilo instalaĵo prenis proksimume 20-30 minutoj,#? iuj la datumo en Xservers veturis kaj ĉio iris aŭtomate instalita, kaj plej grave, post kiam#? i tiu fiksoj havas ajnan literoj sen problemoj en inboks iri, la rapido volumo estas bone tiras la servilo vivi por longa tempo, se la#? usta # po? ti listo fari, mi estas tre kontenta, dankon al programistoj por tian # fre? a programo, kaj tre akcepteblaj prezoj, mi eĉ dirus ke ĝi estas tre malmultekosta por tiaj programoj, kiel mi # a? eti la trejnado kun skriptoj 10 fojojn pli multekosta, kaj ĉi tiuj rezultoj ne estis, Ĝenerale, mi rekomendas, mi absolute amas ĝin!


Mohamed Ruziev15.05.2018 ĉe 17:23
Rakontos al Vi pri la programo kiu ĵus frapis min. Mi ne vidis programoj kiuj ne estas logita al kun#? ia iuj minora bona propraĵoj kaj tiam ne tranĉis monon por apogi servoj. En la fino, ĉiuj iris kiel kutime. Ne estas "orgasmo" de aĉetanta tie. Sed tiam mi trovis programon Xmailer de la uloj Elinesoft. Estas la spaco!!! Do kio estas la uzo de#? i tiu programon? Kaj ĉiuokaze kion ŝi faras? Klarigi. Se Vi havas iliajn produktojn, havas siajn proprajn kliento bazo kaj deziras komuniki kun ili animo al animo, tiu programo estas por Vi. Kaj por komuniki koro al koro, estas ne pli bona vojo ol privataj leteroj. Nun la kolomboj preskaŭ flugi, kaj la Poŝto de Rusio neniu afero kiom multe provis via kaprico ne estas kontentigita. Kaj ĉiuj skribi leterojn de tempo kaj peno estas ne sufiĉe. Tiam Vi certe diri, ke? i estas pli facila # retpo? to, nenio estas simpla. Ĉi tie Vi konjektis? in, sed se Vi ne havas klientojn kun via fingro al la grafo. Skribis, sendis - atendo por la mienoj...) Kaj se Vi havas klientojn super 1000 !? Tiam, kion fari? Kaj ĉiuokaze, Vi scias, ke la skatoloj de Viaj klientoj, sed via kliento estas ankoraŭ multe da posedantoj kaj kontrolistoj, kiuj decidas esti via amo konversacio. Ĉi-tio estas malsama spamado filtriloj, ĝi limigas la poŝtaj servoj de la nombro de # livera? o. Tiam ili asertas por via alfiksis dosierojn kaj la ligo en la # retpo? to ne ŝatas vian rubrikoj kiu priskribas la esenco de la litero enhavas "stop vortoj". Kaj tiaj okazoj estas ĉiu tago pli kaj pli. Kompreneble, la sekvanta sciigo ĉirkaŭ viaj produktoj, vi povas simple dividi sur vian oficiala retejo kaj lasu viajn klientojn eniri kaj rigardi ĉirkaŭe. Kaj se Vi devas vidi ĝin nun aŭ poste tiun tagon. Vi ne povas akiri ilin rigardi Vian retejon. Persona retpoŝto kaj via kliento unufoje tago-kontrolo. Xmailer viajn novaĵojn rekte metas sub la nazo de via kliento, sendepende de kiom da vi havas en kio poŝtaj servoj ili havas skatoloj. Inkluzive de ĉiuj la elektoj de#? i tiu programo, Vi estos en la INBOX. La programo helpos Vin skribi leterojn, aranĝi ilin bele kun la helpo de multnombraj ŝablonoj. Vi ankaŭ povas vidi, ke, ricevis vian leteron al la ricevanto malfermis vian mesaĝon. Ĉiuj, pli ol 20 malvarmeta iloj inkluzivita en#? i tiu programo estas aparta programo. Se kolekti#? i tiu programoj kaj agordi dissendolisto sur sia propra, la monatoj kaj tempon de # ser? i ne estas # sufi? a. Kaj ĉiu stadio postulas taŭgaj kvalifikoj kaj sperto. Ĉi tiu programo estas vere komerca ilo. Eĉ se Vi havas kun klientoj#? iuj la problemo, ŝi proponas Vin preta bazo 2-GIS konstruita en ĝi. Vi devas elekti la industrio kaj sendu viajn sugestojn. La programaro permesas al vi kolekti potencialaj klientoj el malsamaj lokoj en la du klakoj, ĝis la sociaj retoj. Ĉiuj kiu mi skribis al Vi pri ĉi tiu programo, estas nur la konsileto de la glacimonto. Aĉetante unu licenco por 2900 rubloj(ĝi estis pli multekosta ol 5000 rubloj ), vi ricevos nekredebla spaco por e-mail marketing. Respondu!)


Konstantino14.05.2018 ĉe 20:28
Uzi xdomains kaj ilia mono estas pli ol valora ĝi. La agordoj estas simpla,ajna domajno sintaksa analizo. Tech subteno estas fulmo rapida respondojn al ĉiuj demandoj. Ĉiuj tre multe. Dankoni vin por tia miraklo softvaro.


Administrado26.03.2018 ĉe 22:47
Ĉi tie estas artikolo sur nia helpo portalo sur la restarigo de la permesiloj por nia softvaro, se vi ŝanĝis la sistemo kaj perdita la permesilo: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Ni povas nur translokigo de la ekzistanta licenco. Tiuj, kiuj estis aktivigita, la bazo de tio estas la pago konfirmo kaj kliento id kiu estis uzita por aktivigi la permesilo. Dankon por via kompreno!


Samvel26.03.2018 je 0:33
# A? eti la programon xdomains, por mia laboro, ĝi ne estas reemplazable. Post reinstalanta la # OS permesilo flugis for, por retrovi, vi devas provizi pruvo de pago, mi ne povas kompreni kiel fari ĝin, sed tiam ekkomprenis ke la ĉeko alvenas sur Yandex poŝto, sed mi purigis kaj laboris longa kaj malmola por kolekti Bankaj komunikaĵoj, kontroli kartoj, ktp. por konfirmi, ankoraŭ aktivigita, sed tiam denove ŝajne la OS reinstalita, kaj nun denove konfirmi la pagon kaj pagi 500r. Ĉiu estas protektita de # fra? do, vi scias, sed ĝi estas pli bona por sendi la. ŝlosilon kaj uzas ĝin por aktivigi la programo sendepende, kiel estas farita en unu el miaj programoj. Nun la tuta programo pagita por, kaj ne povas uzi. Volas devi # a? eti novan.


Stanislav07.02.2018 ĉe 18:28
aĉetis Xdomains , kiel ĉio, savi multan tempon kaj nervojn en la sintaksa analizo de la domajno, por a? eti mi rekomendas!


Administrado26.01.2018#? e 1:45
Respondo al antaŭa revizio Natalia de 25.01.2018 22:52 >>Kial # a? eti programo xheater vi ne havigas la licenca#? losilo kaj aktivigi la programon forigita Admin: Ĉar la ŝlosilo estas donita aĉetinte du aŭ pli da programoj, kiam vi aĉeti licencon por unu programo, la permesilo estas aktivigita sur la servilo. >>tiuj pagas al vi monon kaj se muŝoj OS sur la komputilo mi havas por pruvi, kiam kaj kiel mi pagis por#? i tiu programo kaj tio signifas, ke mi povas uzi ĝin sur nur unu komputilo Admin: Retrovo de perdita permesilo estas tra la subteno kun la kondiĉo de pago konfirmo kun la dato kaj tempo de pago de la malnova # IDENTIGA? o al kiu la aktivigita permesilo kaj nova IDENTIGA? o por kiu vi deziras translokigi la permesilo. >>aliaj mi volas averti - aĉetanta programon demandi pri la licenca#? losilo ,eble se vi muŝo de la OS aŭ vi simple decidas labori remotely ebloj vi havas#? i tiu ne estos.... Admin: La reakiro proceduro priskribita supre, manlibro translokigo de la licenco por mem-aktivigo sur alia komputilo sub helpo->Pri->permesilo translokigo. Nekapabla trapasi sendepende malfinia nombro de tempoj! Dankon pro Viaj sugestoj! Kun plej bonaj konsideroj, Elinesoft. La Projekto XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 ĉe 22:52
Mi volas demandi la programistoj de tiuj programoj - kial # a? eti programo xheater vi ne havigas la licenca#? losilo kaj aktivigi la programo forigis la ones pagi al vi monon, kaj se muŝoj OS sur la komputilo mi havas por pruvi, kiam kaj kiel mi pagis por#? i tiu programo kaj tio signifas, ke mi povas uzi ĝin sur nur unu komputilo, ĉar tie estas cirkonstancoj, kiam homoj estas laboranta remotely de hejme kaj ke vi nun por la translokigo de la licenco al ALIAJ.komputilo devas pagi 500r .paganta vi licenco estas petita doni la ŝlosilojn kaj ĝi rezultas vi aĉeti aero ne#? iu havas la#? anco labori sur ununura komputilo .pri TP diri nek malbona, nek bona ne volas tiel helpon de ili ne atendas .pri la programoj sed#? I # a? eti ilin#? iu 4 Pc-oj povas otospitsya nur pozitive ,kompreni ilin facile eĉ por komencantoj kaj la infanoj vere scias ilian laboron .Ĝenerale, la programo estas granda , kiel por mi ne estas pli bona softvaro, ol tiuj uloj.respekto al vi .sed mi petas al vi doni al mi la ŝlosilo al la programo xheater kaj aliaj volas averti - aĉetanta programon demandi pri la licenca#? losilo ,eble se vi muŝo de la OS aŭ vi simple decidas labori remotely ebloj vi havas#? i tiu ne estos....


Anastasia05.12.2017 ĉe 19:25
La programo estas bonega, vi povas kompreni eĉ sen profunda scio en tiu kampo. Ebligas al vi konservi decan kvanton de # bu? eto sur reklamo, la respondo de la dissendolisto vere estas! Dankoni vin tre por la softvaro!


Oleg30.10.2017 ĉe 13:37
Bona posttagmezo. La programo XMailer ne estas malbona kaj funkcia - neniuj plendoj. Sed kiel XHeater tiam estas laboro por fari. Unue kiam overclocking nova domajno, 95% de # retpo? to ne nur fali en viajn spama teko, kaj ĉiuj poŝto servoj de la letero ne pasas, estas forigita sen la ebleco de mesaĝo transdono al la adresato. Mi pensas, ke la kaŭzo estas ke kiam vi kreas # mesa? o, vi povas enmeti nur la titolo, la korpo de la # retpo? to kaj ligo (aŭ neniu ligo). Takso de tia # mesa? o # retpo? to servoj inkluzivanta anti-spam servoj kiel: mail-tester.com malfacile doni pli bona la takso estas # preska?#? is 5, kaj ĝi estas konata mitralo spamo. Apliki la kapablo por enmeti bildojn (kaj tiam ĉio estos multe pli interesa), ke estos signife pliigi la livero de leteroj al la fina celloko en la disvastigo domajno.


Sergej16.10.2017 ĉe 23:15
Kiel multaj ĉi-tie Sergeev inter klientoj :). Ĉu Malinga por 6 jaroj. Provis la solvo sur la skriptoj kaj la kompleta programo (ekz. Sandblaster). Ĉiuj havas iliajn avantaĝojn kaj malavantaĝojn. Se digno brakumis ĉiujn, ke la # malavanta? o de#? iuj # ka? i kaj malfermi ekstere tiam profile ĉe la plej ekzemploj momento. En hmailer mi tamen senprobleme trovis. Eblaj problemoj povas okazi en malsamaj fancy lingvaj versioj de Fenestroj, sed la programistoj respondas adekvate konsilas sur la meritoj kaj fiksi preskaŭ ĉio sur la muŝo. Vi povas interkonsenti pri modernigo programo por VI PERSONE, kaj por tre prudenta mono. Tia mi ankoraŭ ne renkonti iun ajn ellaboranto. Respekto. En Ĝenerala ĝi estis bonega programo. Vere tre kompetenta kaj nekutima funkionalnoy. Ambaŭ novulo kaj avantaĝoj estos alproksimiĝas 100 %. Por uzi ĝin vi devas havi bazan komprenon de la principoj de merkatiko mejlo aŭ paro de tempoj rekonsideri ilian kanalo sur YouTube. Mi rekomendas al ĉiuj.


Eugene17.08.2017 ĉe 18:07
La programo estas bona, kun ĝiaj funkcioj por elteni perfekte. Tie estis problemo en la procezo, sed tech subteno helpis solvi.


Anton01.08.2017 ĉe 17:43
Bonega apogo! Malgraŭ miaj eraroj, dek fojojn maĉita kaj helpis starigi la programon.


Alex18.07.2017#? e 12:50
Denove - dankon tech subteno! Malgraŭ la "malmola technarchy" pozicio (kiam la decido evidenta tasko ripozas kun la kliento


Aleksandro10.07.2017#? e 2:26
Ĉi-tio estas la plej bona programo de ĉiuj kiu estas, la literoj atingi#? io sen akiranta en spamo, ne estas malfacile kompreni, kaj eĉ interesa, ĉar la rezulto ĉiam estas agrabla. Sukceso por via teamo!


Vitaly11.05.2017 ĉe 15:53
Decidis ankaŭ skribu recenzo dividi vian sperton! Havas la tutan aron de programoj de la ellaboranto, antaŭ ol la aĉeto de programoj faris ĉiuj manoj pasigis duonon de la tago sur # aran? o kaj # instala? o skriboj. Nun multe da tempo estis liberigita, rigardas nur al la analizisto kaj se ne jam prenanta malsamaj agoj! Mi deziras, ke la programistoj sukceso kaj evoluo en tiu direkto, kiel la merkato ne plu estas certaj kiu estas tiel engrossed en la aŭtomatigo de retpoŝto bultenojn. Kaj tiuj subtenon multe da pacienco, kelkfoje li demandis al tiaj stultaj demandoj)


Alex11.04.2017 ĉe 19:38
Demandita pri la revizio: apartigu kontrolado de retmesaĝoj en XHeater, sen sendi funkcio. Finita en 2 tagoj. Tre # feli? a ke#? io estas finita, kaj tie estas facila komunikado kun la ellaboranto.


Ivan24.03.2017 ĉe 14:24
Mi deziras Esprimi mian dankon al la teamo! Mi ne estas speciala, kaj ĝi ne estas tute mia profilo (informilo). Do ne ĉiuj la subtilaĵoj de la propra. Kaj kelkfoje mi ŝraŭbo. Kaj subteno helpas min. Nur hodiaŭ sentis min kiel kompleta idioto, kiam mi dum 1 minuto montris kiel ĉio funkcias. Kaj mi faris nenion por 2 tagoj. Tre # fre? a tech. subteno. Danke infanoj.


Dmitrij12.03.2017 je 22:57
Mi ŝatus danki la teamo de tiu kreado. Kolegoj mi renkontis, tamen, kaj fari mailings por tri jaroj. Ne scias kiom longe daŭros la temo xservera, sed ĝi estas acrobacias. Pli bonan sur la merkato estas nenio en ĝi por la mono kaj ne konkurenciva softvaro. Epochta fumas sur la benko. Dankonas denove programistoj!


Anatoli09.03.2017 ĉe 2:19
Mi estas ŝokita tri jaroj antaŭe preskribita kaj varmigis kiel ĝi nun estas nomita, via domajnoj permane. Nun plena aŭtomatigo - se la funkcio estas konfirmita - en neniu dubo - ni kredas je la miraklo.


Eugene18.02.2017#? e 7:52
Dankoni vin tre por la softvaro. Mi # la? vorte la tago post#? ia # a? eto, havas procesis pli ol 20K. homoj, mi havas#? iuj la subtilaĵoj estas ne penetris. Sed mi povas diri, ke e-to estas ĉe ripozo, per la vojo I havas? in # anka?!!!


Artem03.02.2017 ĉe 16:22
La programo estas potenca kaj kiu volus esti tie en la komentoj diris en inboks sendube iranta literoj, se ili propre ne nur kopio de iu.


Andrew09.12.2016#? e 1:55
Skribu al la uloj programistoj kaj teknika subteno. grandega dankoni vin por ilia laboro. La unua programo, kiun ili faris - vere vere # fre? a ilo por # retpo? to merkatumado. Dua - subteno estas okazanta#? e tre alta nivelo. Rapide, korekte kaj klare. Se Vi estas uzanta # retpo? to merkatumado - mi rekomendas al - preni de aro de programoj - Vi ricevos vian kostoj tre rapide.


Sergej19.11.2016 je 21:10
Mi legis la komentoj, kiel ĉiam)) vi Devas kompreni, ke infanoj - la programistoj faras la revolucio Siem produkto XMailer kaj suplementaj servoj. Elspezis la monon kaj aĉetis ĉio, kion ili proponas, # a? eti komprenas, ke investado en la disvolviĝo de la projekto estas la plej bona en ĝia segmento, reduktita elspezado sur maldekstro-flugilo programoj kaj skriptoj ktp al Fraŭdo. Diri dankon al la programistoj nenion por diri. Grandega dankonas de mi persone.


Alex19.11.2016#? e 12:56
Bonan tagon! Vi uloj roko - du distribuo kun la libera versio (malgraŭ la fakto ke 60% de la unua estis fuŝas pro nescio de sinonimayzer) - 80000 rubloj de pura enspezo. # A? eti la plenan version ĉe rabato. Ni daŭros labori!


Dmitrij18.10.2016 ĉe 17:25
Uzi#? i tiu teamo por longa tempo kaj konas la ulojn tre bone, senĉese farante proponojn pri plibonigoj, multaj jam programon. Mi dankas ilin por tio. Kun la alveno de kompleksaj programoj sur la # instala? o servilo, # lan? o # retpo? to estis multe pli facila. La Inbox diros al vi, ke vi devas monitori konstante sendas, en kazo de sukceso en spamo preni agado, sed tio ĉi estas simple farita se vi havas kapon. Mi konsilas al ĉiuj ne esti mallaborema, kompreni kaj ekteni la # retpo? to disdonadaj, reklamado, pli malmultekosta ne okazas.


Andrew18.10.2016 ĉe 16:32
C manojn bone, nur 3a spamer hodiaŭ estas ne pli longa rilata. Filtriloj evoluigi hourly kaj teni supre kun ili malfacila. La programo simpla kiel 3 pencoj, estas la malfacileco pri ne paroli. Funcionalidad riĉa sed zryashnoe. En la Leterkesto estas ne pli ol 3% en eraro de 40% aŭ pli. Grava spamming ne funkcias 100 funtoj, sed la malgrandaj aferoj, kiel # po? ti ilia com.proponoj por malgranda nombro de adresoj estas ebla. Tiujn.subteno stremnovato, nur sendi en Skype, sed respondi tuj. Ion kiel tio


Feĉjo12.10.2016#? e 12:24
ĉiuj recenzoj estas aĉetitaj, sed la programo sucks. ne laboranta


Ivan27.09.2016#? e 2:08
Bonan tagon,aĉetis la programo kaj xservers xspammer paro de tagoj antaŭe,tre kontenta! riĉa funkciojn,Antaŭe laboris sur la skribo, mailwizz nun nur laboros kun xspammer, teknika subteno ĉiam havebla,en Ĝenerala, ĉiuj tre # feli? a!-) Dankon


Master19.09.2016 ĉe 18:39
Granda programo, mi estas kun vi sur via komputilo ekde 1993, kaj ne nur vidis malsamaj, provis de nulo. La teamo estas grandega gracefulness por Mirinda Laboro Por Manoj Kiuj Kreskas De Tie!!!!!!!!!!!! Dankon al vi uloj por via granda laboro!!!!


Nikolao18.09.2016#? e 1:38
Se manoj kreskas ne de tiu loko, tiam#? i tiu programo ne estas por Vi.


Igor13.09.2016#? e 9:53
Ne komprenas la programo. Ne povas testi ĝin. Kreita letero sendita al si mem, sed la letero iris. Vi devas pagi 5000 RUB. kontroli la operacion de la programo. Kia absurdaĵo!!!!


Igor03.09.2016 ĉe 19:00
En liaj kapabloj xSpamer lasas malproksime malantaŭ multaj de#? ia konkursantoj - ili nur povas gluti la polvo... Mi provis multenombraj programoj kaj skriptoj por sendi poŝton, sed haltis definitive xSpamer. Ĝi estas vera kombini! En unu oportuna kaj simpla interfaco montrita#? iu de la # la? tema datumbazoj al shutdown komputilo post la produktis distribuo. Mekanismoj de aleatorización - kaj la retpoŝtoj kaj tekstoj, kaj kapoj, kaj la tipo de la sendinto, kaj ligoj, kaj multaj el la resto - lasu unikalizirovat ĈIU letero de la centoj de miloj! Konstruita-en vortlisto de du tipoj (la reguloj por la specifics), # ser? i havebla domajnoj por sendi serviloj... Mi ne parolas pri tio konstruita-en protekto de la nelogika agoj de la uzanto, surprizoj sur sendanta serviloj, kaj eĉ problemoj kun la Interreta konekto! Kaj la kreintoj estas konstante venanta supre kun kaj efektivigi novajn kaj novajn blatoj! Kaj tie estas forumo, kie vi povas konsulti kun associates...


Georgo05.05.2016 ĉe 16:51
La programo Xspamer tre oportuna kaj facila de uzi. Kaj la teamo Super. Dankon amikoj granda


Yulia Sokolova11.03.2016 je 21:55
Ĉi-tio estas la plej bona programo por retpoŝto marketing kampanjoj hodiaŭ - kaj mi estas certa ke ŝi estas kaj restos la plej bona kiel ili aldonis pli kaj pli da novaj pecetoj. Plie, uzante trajtojn de la programo ne devas rajdi sur diversaj aliaj rimedoj - ĝi havas ĉion: la kontoj por # po? ti listojn (se ne uzante siajn SMTP-serviloj), kaj iloj por maksimuma aleatorización, kaj senliman nombron de HTML ŝablonoj ( se vi volas sendi bunta literoj kaj ne nur uzanta klaran-teksta redaktoro). Same kiel multaj pli da informo sur preteriri la spam-filtriloj. Kaj la plej grava afero estas ke la programo povas regi eĉ la komencantoj gajni monon sur la Interreto kiel libera aliro al tre alta kvalito libera # pa? o-de- # pa? o, kompreneble, kun la plej kunpremita, detala video lecionoj sur laboranta kun la programo de la ĉefa gerila Gerilo Merkatumado. ( Poparte tia kurso estus en la antaŭeco). Kiel komencanto gajni surreta vi devas unue kaj foremost trafiko al via projekto info-produkto, marketable produkto. Kaj nur programo Spamer helpos lin en formado de sia abono bazo por libera ( ĉiuj aliaj opcioj postulas grandegajn investojn). # Sufi? a pagi 1000 rubloj por la licenco havas aliron al#? iuj la iloj - sed ĝi estas valora ĝi. Kaj tio ne estas ĉio: la programo havas tre interesan kaj gipsey 2 du-tier filia programo. Konekti pli kaj kreski kun ni!


Ilja06.03.2016 ĉe 18:27
Saluton al ĉiuj. Posedas pli ol 30 specoj de trafiko, sed estas ĉiam ĝenita per la fakto ke # retpo? to merkatumado mi ne. # A? eti aron de softvaro, skriptoj. Li instalita kaj agordita smtp-servilo sur la VDS. Ankoraŭ la Inbox havas maksimuman 1-2%. Post renkontiĝo kun xspammer kaj tra persona konsultoj kun posedantoj de servo provds fine akiris inboks 30%. La rezulto estas pliigita per 15 fojojn!!!! Mi komprenas, kiel al randomize la teksto, kion kaj kiom da vi devas prokuro, kion agordo estas pafadanta anti spamo poŝta kaj kiel por eviti ilin. Super. Nun en mia Armilejo 31 ilo de Interreta merkatumado. Rekomendus. Per la vojo de la pagita versio de la softvaro # a? eti smtp pagis ekstere en nur unu semajno. # Anka? danke al la enkonstruita en datumbazo 2gis en la programo mem.


Oleg Ерофеев14.02.2016 ĉe 0:15
Mi legis la komentoj supre kaj tute konsentas kun Eugene, aliaj ŝajne ne provis labori kun vere kompleksaj programoj. Persone, mi pli facila kaj pli praktika, ne vidis kaj provis dekduo de enretaj servoj kaj programoj. Mi deziras al vi prosperon kaj kontinua plibonigo de funkcio en paŝo kun la tempoj!


SEOBoss11.01.2016 ĉe 16:36
Uzi Xspamer por distribuo al ĝia datumbazo de proksimume 1000 # retpo? to), Sufiĉe juĝo versio. Ĉiuj nur ordo el tuj. Bona fortuno al via teamo. Evoluigi la projekton!


Sergej Викторович14.12.2015 ĉe 13:19
Jes, mi konsentas, la programo ne estas simpla, sed mi konstante komunikas kun la teknika subteno # mana? ero, li diris al mi, estas konsilo kaj mi jam sufiĉe bone regas Issamerm. Uzis#? i tiu programo longa tempo, ĉar la dua versio, nun moviĝis al triono, kie ĝi estas aldonita da utilaj funkcioj por mi. En Ĝenerala, ĉiuj feliĉaj, provis akiri multajn programojn, sed ĉiuj la leteroj emas fali en spamo, sed kun la helpo de exsphere sendita sukcese, nun mi akiris#? iuj la detaloj kaj povas personecigi la informilo. Agordoj, kaj appropriately enough? efa? o!


Romano08.12.2015 ĉe 14:06
Granda programm. Agordoj komplika. Bonvolu fari kiel simpla kiel ebla agordojn kaj ke io kiel la "spertulo" maniero.



Lasi viajn komentojn pri XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion