Biaya lisensi software

Lisensi anu dipasihkeun periode 1 taun. Ogé anjeun dijudulan pikeun apdet bébas.

Daptar harga nu program

Ngaran Harga Apdet
XMailer Meuli pikeun 2500 rubles Bébas
XServers Meuli pikeun 2500 rubles Bébas
XHeater Meuli pikeun 2500 rubles Bébas
XDomains Meuli pikeun 2000 rubles Bébas

Urang geus promos pikeun meuli susunan program pikeun 30% biaya jadi set pinuh ku opat program teu ngan hiji nawar; tapi jalan pikeun ngalaksanakeun professional email buletin. Urang nyarankeun meuli lengkep kit pikeun pangaruh maximum jeung digambarkeun konsep urang project dieu.

Diskon lamun meuli software paket <>.

Kumaha meuli?

Milih intercouse produk, klik link ku ngaklik dina link jeung harga jeung mayar dina kaca nu system pamayaran Yandex.Duit.

Sanggeus kontak pangrojong téhnis pikeun ngaktipkeun lisénsi nu. Sagalana!!! Anjeun bisa make software urang pikeun ngalakukeun email mailings.

Éta ogé mungkin pikeun mayar via séjén ladenan pamayaran, mangga kontak urang pangrojong téhnis.

Métode pamayaran:

  • Yandex Money
  • Visa/Mastercard/Maestro
  • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
  • PayPal
  • Bitcoin, lain cryptocurrencies

Corporate lisénsi

Di pausahaan mana sababaraha urang kalibet dina marketing, aya mindeng kudu masang software dina multiple komputer. Urang nawarkeun bungkusan perusahaan nu ngidinan anjeun pikeun nyalametkeun considerably dibandingkeun jeung meuli normal lisénsi.

  • 2 lisénsi *30% diskon
  • 3 atawa leuwih lisensi *50% diskon

*jumlah lisensi dianggap hiji-time meuli jeung diskon lumaku pikeun kadua jeung saterusna lisénsi.

Métode pamayaran:

  • Yandex Money
  • Visa/Mastercard/Maestro
  • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
  • PayPal
  • Bitcoin