Kostoja e software licencave

Licenca jepet për një periudhë prej 1 viti. Edhe ju jeni të drejtë për përditësime falas.

Tabela e çmimeve të programit

Emri Çmimi Përditësimet
XMailer Blerë për 3500 rubla I lirë
XServers Blerë për 3500 rubla I lirë
XHeater Blerë për 3500 rubla I lirë
XDomains Blerë për 2500 rubla I lirë

Ne kemi reklama promocionale për blerjen e një sërë programesh për 30% të kostoja pra seri të plotë të katër programeve është jo vetëm një ujdi; por mënyra për të zbatuar profesionale gazetat e-mail. Ne rekomandojmë blerjen të plotë karikimi për efekt maksimal dhe e përshkroi konceptin tonë projekti këtu.

Zbritje kur blejnë një paketë software <>.

Si për të blerë?

Zgjedhjen intercouse produkt, klikoni në linkun duke klikuar në lidhje me çmimin dhe të paguajë në faqe të sistemit të pagesave Yandex.E para.

Pas kontaktit mbështetje teknike për të aktivizuar licencës. Çdo gjë!!! Ju mund të përdorni tonë software për të kryer email mailings.

Ajo është gjithashtu e mundur për të paguar me anë të të tjera të pagesave të shërbimeve, ju lutem kontaktoni ynë mbështetje teknike.

Metoda e pagesës:

 • Yandex Para
 • Visa/Mastercard/Maestro
 • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
 • PayPal
 • Bitcoin, të tjera cryptocurrencies

Licencë të korporatave

Në shoqëritë ku disa njerëz janë të angazhuar në fushën e marketingut, shpesh ekziston një nevojë për të instaluar software për kompjutera të shumta. Ne ofrojmë korporatave paketat që ju lejon të ruani në mënyrë të konsiderueshme në krahasim me blerjen e një normale licencës.

 • 2 licencës *30% zbritje
 • 3 ose më shumë licencave *50% zbritje

*numri i licencave është konsideruar si një kohë e blerjes dhe zbritje vlen të dytë dhe të mëvonshëm të licencës.

Metoda e pagesës:

 • Yandex Para
 • Visa/Mastercard/Maestro
 • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
 • PayPal
 • Bitcoin