Biaya saka lisensi piranti lunak

Lisensi sing diwenehake kanggo periode 1 taun. Sampeyan uga sing anduweni hak kanggo nganyari free.

Tabel saka prices saka program

Jeneng Rega Nganyari
XMailer Tuku kanggo 3500 rubles Free
XServers Tuku kanggo 3500 rubles Free
XHeater Tuku kanggo 3500 rubles Free
XDomains Tuku kanggo 2500 rubles Free

Kita wis promo kanggo tuku pesawat saka program kanggo 30% saka biaya supaya pesawat kebak saka papat program ora mung nyang-nyangan; nanging cara kanggo ngleksanakake profesional buletin email. Disaranake tuku kit lengkap kanggo efek maksimum lan diterangake ing konsep saka kita project kene.

Discounts nalika tuku paket lunak <>.

Carane kanggo tuku?

Milih intercouse produk, klik link kanthi ngeklik ing link karo rega lan mbayar ing kaca saka sistem pembayaran Yandex.Dhuwit.

Sawise kontak technical support kanggo ngaktifake lisensi. Kabeh!!! Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak kita kanggo nindakake email mailings.

Iku uga bisa kanggo mbayar liwat layanan pembayaran liyane, hubungi kita technical support.

Cara pembayaran:

  • Yandex Dhuwit
  • Visa/Mastercard/Maestro
  • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
  • PayPal
  • Bitcoin, liyane cryptocurrencies

Perusahaan lisènsi

Ing perusahaan ngendi sawetara wong melu ing marketing, ana asring perlu kanggo instal piranti lunak ing macem-macem komputer. Kita kurban paket perusahaan sing ngijini sampeyan kanggo nyimpen banget dibandhingake kanggo tuku normal lisensi.

  • 2 lisènsi *30% diskon
  • 3 utawa luwih lisensi *50% diskon

*nomer lisensi dianggep siji-wektu tuku lan diskon kanggo ditrapake liya lan sakteruse lisensi.

Cara pembayaran:

  • Yandex Dhuwit
  • Visa/Mastercard/Maestro
  • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
  • PayPal
  • Bitcoin