Jandela distribution XMailer 3.0

Jandela distribution XMailer 3.0

Jandela distribution - это основной пульт управления рассылкой в XMailer 3.0. Вам необходимо освоить этот инструмент для успешного выполнения рассылок.

  • Akun - средство работы с аккаунтами. Подробнее dieu
  • Antispam - средство уникализации писем и настройки обхода спам фильтров. Подробнее dieu
  • Ngareureuhkeun/Ngamimitian dina status sambungan Internet lamun teu aya koneksi Internet, nu newsletter bakal otomatis direureuhkeun, jeung sanggeus reconnection, bakal dibuka saterusna
  • Nganonaktipkeun akun sanggeus XX kasalahan dina baris - lamun hiji akun kajadian XX kasalahan sakaligus, mangka bakal ditumpurkeun, sanggeus nganonaktipkeun sadaya akun, distribution bakal dieureunkeun jeung hade talatah
  • Ngirim surat ka file *.eml - teu ngirim surélék ngaliwatan SMTP server, tapi simpen dina folder husus dina format aksara mailers - *.eml
  • Jumlah maksimum threads sajajar ngirim talatah. If you don ' t use a dedicated server atawa proxy server pikeun distribution, pakakas jumlah threads = 1
  • Test ramé - pariksa sambungan ka kaluar SMTP server. Read more dieu
  • Test milis - Тестирование рассылки перед отправкой. Подробнее dieu
  • Mimiti / Pause - start / pause sebaran. Nutup jandela sebaran hasil dina otomatis produksi distribusi pause
  • Eureun - eureun mailings, ngeureunkeun jeung ngareset sadaya statistik
  • Read more - Log sebaran. Read more dieu