XMailer alat pikeun professional marketing email

Distribution keur sakabeh

Pikeun ngamimitian hiji milis kudu ngan hiji komputer jeung ngajalankeun XMailer

Diropéa design

Dimekarkeun dumasar kana pangalaman saméméhna vérsi aplikasi urang.

Newsletter editor

Gancang jeung gampang kreasi professional buletin anyar editor.

Anyar antispam

Unik téknologi narabas spam saringan badag mailings.

Program proizvoit newsletter boh téks jeung gambar éndah talatah (format .jpg), nu ngidinan jelas jeung cara nu éféktif pikeun nepikeun informasi ka panarima.

Kuat internal ngeusian program periodik apdet software nu ngidinan anjeun pikeun bypass SPAM saringan sadaya e-mail sistem, komo saperti MAIL.RU, YANDEX.RU jeung GMAIL.COM.

Urang teu ajak atawa ngamajukeun ngirim SPAM jeung nyumbang jeung coba pikeun mantuan salaku loba wawakil bisnis anu hayang ngabéjaan konsumén maranéhanana anu ngalanggan informational e-mail newsletter.

Alatan kanyataan yén SPAM saringan teu nyadiakeun kamampuh pikeun nganteurkeun idéntik e-mail talatah ka extent perlu, urang geus dimekarkeun jeung dilaksanakeun program urang algorithm unik ngirim hurup, nu bakal ngidinan pikeun ngirim talatah ka ratusan rébu mailboxes!

Loba wawakil organisasi geus ngaapresiasi nu kesederhanaan jeung pungsionalitas produk urang, urang ngaharepkeun Anjeun bakal kawas! Perhatian! Kabéh tanggung jawab pikeun SPAMMING pamaké nu nganggap!

Interface XMailer 3.0