Antispam

Antispam в XMailer 3.0

Описание возможностей настройки функции Antispam

Urang kacida nyarankeun ka master nu make sahiji alat ieu, sakumaha bakal ngidinan Anjeun pikeun ngirim Anjeun milis paling éféktif jeung maké ngamungkinkeun konfigurasi fléksibel Anjeun sebaran.

Téks surat

  • Kaasup ngagantian tina aksara Latin analogues - random ngagantian tina karakter jeung Latin equivalents, e.g. "A"->"A" atawa "O"->"O"
  • Pikeun transliterate téks - ngagantian Sirilik ka Latin counterparts, contona "ngaganti lambang" -> "zamena simvolov"
  • Sinonimizirovat téks - kecap substitusi sinonim dina pilihan ngacak

Headers

  • Link to unsubscribe ti milis - Program sacara otomatis inserts alamat email nu ngirim nu aya di ieu lapang. Panarima bisa unsubscribe ku ngaklik dina tombol sarua dina Koropak anjeun. Dirojong ku kalolobaan e-mail jasa
  • isXMailruMsgtype - unsubscribe link keur mail.ru
  • Sebaran Id - unik jumlah identifier pikeun milis, lolobana pikeun ngumpulkeun statistik saperti postmaster mail jeung postofis tina Yandex
  • Prioritas aksara (XPriority) - nangtukeun prioritas surat ieu dirojong ku loba mail klien
  • ID software (XMailer) nyaéta hiji aplikasi unik identifier dipaké pikeun unik distribution nu ngandung daptar anjeun bakal nyuntik dina pilihan ngacak
  • Kiriman alamat berbunyi (XConfirmReadingTo) - Nangtukeun alamat laporan pangiriman maca kuitansi ti daptar Anjeun
  • Alamat pengiriman barang error (XErrorsTo) - Nangtukeun alamat pengiriman barang laporan kutu ngirim talatah surelek ti milis Anjeun

Gambar

  • Pikeun ngarobah ngaran file pikeun ngarobah ngaran payil gambar di vlozhenii jeung téks surat bakal dihasilkeun unik set karakter
  • Pikeun ngarobah format jeung ngembangna pikeun ngarobah format gambar jeung anak extension random order, contona jpg->png
  • Tambah noise - nambihan noise gambar noise density husus salaku persentasi
  • Muterkeun nepi - rotates gambar dina darajat nilai, nilai anjeun nangtukeun
  • Pikeun ngahasilkeun katerangan ka gambar ieu pikeun ngahasilkeun alt atribut dina kode HTML aksara
  • Gambar-di-HTML - narjamahkeun image langsung dina kode html di base64 format
  • Motong gambar - gambar beulah jadi buah nurutkeun parameter husus
  • Ngatur ukuran - ngarobah ukuran gambar dina parameter husus
  • Conto - nempo image jeung algoritma unik

Payil napel

  • Pikeun ngarobah ngaran payil napel - napel ngaran payil bakal dihasilkeun otomatis
  • Arsip payil napel ngahaja - ngahaja archiving nu napel payil
  • Pikeun ngarobah ngaran arsip salila cadangan hiji napel payil, ngarobah ngaran payil random karakter

Catetan: archiving nu payil napel dina pilihan ngacak, jeung teu dina dasar permanén ieu dilaksanakeun kusabab alesan katut: upami anjeun hayang ngirim diarsipkeun kantétan, anjeun bisa make program archivers nu migawé sangkan fungsi ieu paling éfisién jeung dina eta diasah.

Tumbu

  • Pikeun ngaganti tumbu ka make substitusi rujukan. Read more dieu

Angkutan

Kami ngarékoméndasikeun anjeun make ngirim metoda via proxy lamun ukuran hurup ieu teu leuwih ti 100 KB.

  • Teu make proxy pikeun Make ip nyata pangirim
  • Pamakéan proxy - Make server proxy jeung ip nyata nu ngirim robah antara
  • Ngan proxy pikeun make pikeun ngirim ngan liwat hiji panengah proxy

Bagian ieu mantuan anjeun pikeun nyumputkeun nyata anjeun ip ti ngirim jeung narima server mail ku ngirim talatah ngaliwatan panengah server proxy. Dina XMailer 3.0 implements metoda kirim via Socks5. Anjeun bisa ngundeur hiji daptar proxies anjeun jeung ngundeur urang proxy daptar, tapi merlukeun cek dina kinerja salaku persentase hirup proxies ngamimitian ti daptar ~10%. Daptar terus keur diropéa, tapi merlukeun wajib pamariksaan.

Kacindekan:

Внимание: освоение и использование инструмента Antispam, позволит Вам максимально полно использовать возможности XMailer III и наиболее эффективно отправлять Ваши письма.