Panarima

Panarima в XMailer 3.0

Ieu jandela ngedit daptar panarima tina milis Anjeun kitu ogé rupa-rupa pakakas pikeun ngedit, inspecting, ngundeur, nyimpen, jeung loading milis.

Fitur utama jandela édit panarima

  • Daptar anyar - nyieun anyar milis sareng mupus sadaya kontak ti kolot daptar.
  • Nyalametkeun - ngaheéat kiwari dina daptar misah file panarima, format dirojong:
    • *.as3 - format panarima daptar XMailer III
    • *.txt - file téks, unggal anyar alamat panarima dina hiji garis anyar
    • *.csv format tabel, jeung sunda separator
    • *.xml - terstruktur file xml, nu sarupa dina format *.as3
  • Meunang download panarima anyar daptar atawa tambahkeun hiji daptar nu geus aya daptar anyar ti file misah atawa payil. Format dirojong:
    • *.as3 - format panarima daptar XMailer III
    • *.txt - file téks, unggal anyar alamat panarima dina hiji garis anyar
    • *.csv format tabel, jeung sunda separator, порядок столбцов как в таблице: email;имя;сайт;поле1;поле2
    • *.xml - terstruktur file xml, nu sarupa dina format *.as3
  • Download download daptar panarima ti urang database, read more dieu
  • Nambah - nambah panarima ngagunakeun editor elementov read More dieu
  • Pikeun parse payil alat pikeun neangan alamat surelek dina sagala payil. Awas, file badag ukuran badag bisa diolah pikeun lila.
  • Parse loka - alat pikeun nyeken sumber Internet dina subyek ketersediaan alamat e-mail. Read more dieu
  • Pikeun ngaluarkeun hiji iwal ka kiwari daptar panarima daptar alamat nu kudu dipiceun. Dilaksanakeun ngagunakeun item editor. Read more dieu
  • Cabut duplikat - cabut panulisan alamat dina daptar panarima.
  • Check - database mariksa database panarima ka pakasaban lokasi. Read more dieu
  • Ngacak - ngacak raraga alamat di daptar dina pilihan ngacak
  • Asihan - nyortir nu dituju dina daptar husus order. Read more dieu
  • Neangan milis - string search dina kiwari milis mintonkeun daptar cocog husus di search kaayaan.
  • Group ku tret - hiji daptar dropdown jeung pilihan tina tanda, milih salah sahijina, anjeun bakal meunang alamat nu digolongkeun dina eta. Pikeun pintonan sakabéh daptar, klik
    • Sadaya - mintonkeun sadaya panarima dina daptar dina layar
    • Diverifikasi - pintonan ngan panarima anu diuji validitas
    • Nevereverland - pintonan panarima, teu diuji validitas
    • Unsent - pintonan panarima ka saha surat teu acan dikirim
    • Dikirim - pintonan panarima nu dikirim surat
    • Maca - output layar panarima anu dibuka jeung dibaca anjeun aksara
    • Gagal - pintonan panarima ka saha ka ngirim surat anjeun teu gagal, atawa réngsé jeung kasalahan
    • Nulis - output layar panarima anu unsubscribed ti milis anjeun
  • Nambah tujuan anyar - nambahan anyar panarima ka ahir tina daptar. Read more dieu
  • Ngahapus addressee/addressees - hapusan nu dipilih panarima atawa sababaraha panarima tina daptar

Jandela édit daptar addressees/panarima, ngamungkinkeun pikeun operasi dasar anu diperlukeun dina nyiapkeun pikeun distribution jeung kombinasi fitur nyadiakeun ampir taya kemungkinan édit daptar panarima jeung diuji pikeun validitas (verifikasi).