Marrësit

Marrësit в XMailer 3.0

Kjo dritare është redaktuar listën e marrësve të listën Tuaj të postimeve, si dhe një gamë të gjerë të mjeteve për përpunim, inspektimin, shkarkimi, ruajtja, dhe ngarkimin e listave të postimeve.

Karakteristikat kryesore të redaktoni dritare të marrësit

 • Lista e re - të krijojë një të re listën e postimeve dhe për të fshirë të gjitha kontaktet nga vjetër listë.
 • Save - kursen listës aktuale në një file të veçantë të marrësit, formatet e mbështetur:
  • *.as3 - format një marrës listën XMailer III
  • *.txt - një skedar teksti, çdo e re të marrësit trajtuar në një linjë të re
  • *.csv tabela format, me pikëpresje ndarës
  • *.xml - strukturuar file xml, të ngjashme në formatin *.as3
 • Merrni - të shkarkoni një të ri marrësit ose shtoni në listë ekzistuese të listës një listë të re nga një file të veçantë ose fotografi. Formatet e mbështetur:
  • *.as3 - format një marrës listën XMailer III
  • *.txt - një skedar teksti, çdo e re të marrësit trajtuar në një linjë të re
  • *.csv tabela format, me pikëpresje ndarës, порядок столбцов как в таблице: email;имя;сайт;поле1;поле2
  • *.xml - strukturuar file xml, të ngjashme në formatin *.as3
 • Download - shkarko listën e përfituesve nga baza jonë e të dhënave, lexo më shumë këtu
 • Add - për të shtuar marrësit duke përdorur editor elementov lexo Më shumë këtu
 • Të analizoni një file mjet për të kërkuar për email adresat në të gjitha dosjet. Kini kujdes, me fotografi të madhe të përmasave të mëdha mund të jenë të përpunuara për një kohë të gjatë.
 • Analizoni vende - mjet për të scan Internet burimeve, në subjekt i disponueshmërisë së adresat e-mail. Lexo më shumë këtu
 • Për të përjashtuar një përjashtim të listës aktuale të marrësve në listën e adresave që duhet të hiqen. Zbatohet duke përdorur pika e redaktorit. Lexo më shumë këtu
 • Të hequr kopje identike - të hequr të kopjuar adresat e marrësit në listë.
 • Kontrolloni baza e të dhënave - të kontrollojë bazën e të dhënave të marrësit në punë vende. Lexo më shumë këtu
 • E përzierjes - përzierjes në mënyrë që të adresat në listën në mënyrë të rastit
 • Klasifikimi - për të zgjidhur të marrësit lista në rend të specifikuar. Lexo më shumë këtu
 • Kërkim mailing list - string kërkim në të tanishme mailing list tregon një listë e krahasimit të përcaktuara në kërkim të kushteve.
  • Të gjitha - të tregon të gjithë marrësit në listë në ekran
  • Verifikohen - të afishojë vetëm përfituesit që janë testuar vlefshmëria
  • Nevereverland - ekspozimi i marrësit, nuk janë të testuara vlefshmëria
  • Unsent - ekspozimi i pranuesve për të cilët mail nuk kanë qenë të dërguar
  • Dërguar - të shfaqur marrësit që u dërgoi letra
  • Lexoni - dalja në ekran e marrësit të cilët hapur dhe lexuar tuaj letra
  • Dështoi - ekspozimi i pranuesve për të cilët të dërgoni letrën tuaj nuk menaxhuar ose përfunduar me gabime
  • Shkruani - dalja në ekran e marrësit që unsubscribed nga listën tuaj të postimeve
 • Shto të re destinacion - shton një të ri të marrësit deri në fund të listës. Lexo më shumë këtu
 • Fshirjen e të adresuarit/addressees - heq artikullin e përzgjedhur nga marrësi ose disa marrës nga lista

Ndrysho dritare e listës së addressees/marrësit, lejon për bazë veprimet që janë të nevojshme në përgatitjen për shpërndarjen dhe kombinim i karakteristikat ofron pothuajse të pakufizuar dhe mundësitë për të ndryshuar listën e marrësve dhe testuar për vlefshmërinë (verifikimit).