Примачи

Примачи в XMailer 3.0

Овој прозорец е уредување на списокот на приматели на Вашите мејлинг листа, како и широк спектар на алатки за уредување, инспекција, симнување, снимање и вчитување на мејлинг листата.

Главните карактеристики на уредите прозорец корисници

 • Нова листа - креирајте некој нова мејлинг листата и да ги избришете сите контакти од стариот листа.
 • Save - за да ги зачувува тековната листа во посебна датотека на примачи, поддржани формати:
  • *.as3 - format примач листа XMailer III
  • *.txt - текстуална датотека, секој нов примачот адреса на нова линија
  • *.csv табела, со точка и запирка сепаратор
  • *.xml - структурирани xml датотека, се слични во формат *.as3
 • Добиете - даунлоадирате некој нов примачот листа или add to an existing list нова листа од посебна датотека или датотеки. Поддржани формати:
  • *.as3 - format примач листа XMailer III
  • *.txt - текстуална датотека, секој нов примачот адреса на нова линија
  • *.csv табела, со точка и запирка сепаратор, порядок столбцов как в таблице: email;имя;сайт;поле1;поле2
  • *.xml - структурирани xml датотека, се слични во формат *.as3
 • Download - за да ја преземете листата на примачи од нашата база на податоци, прочитајте повеќе овде
 • Add - за да додадете приматели користење на уредувачот elementov прочитај Повеќе овде
 • Да се интерпретира датотека алатка за пребарување за e-mail адреси во сите датотеки. Пазете се, на голема датотека на големи големина може да се обработуваат за долго време.
 • Се интерпретира сајтови - алатка за скенирање на Интернет ресурси за предмет на достапноста на e-mail адреси. Прочитај повеќе овде
 • За да се исклучи со исклучок на тековната листа на примачи на листа на адреси кои треба да бидат отстранети. Спроведува со користење на објектот уредник. Прочитај повеќе овде
 • Отстрани дупликати - ги отстраните дупликат адреси во листа на примачи.
 • Проверете база на податоци - проверка на база на податоци за корисниците на работни локации. Прочитај повеќе овде
 • Shuffle - извлечете цел на адреси во листата по случаен редослед
 • Сортирање - за да ги сортирате примачот листа во одреден редослед. Прочитај повеќе овде
 • За пребарување на мејлинг листата - стринг за пребарување во тековната мејлинг листа ги прикажува листа на појавување наведени во барањето услови.
  • Сите прикажува сите примачи во листата на екранот
  • Потврдена - прикажете само корисниците кои се тестирани валидноста
  • Nevereverland - приказ на примачи, не се тестирани валидноста
  • Непратени - приказ на корисниците на кои e-mail пораки кои не се испратени
  • Sent - прикажување на корисници кои беа испратени писма
  • Прочитај - излез на екран на примачи, кој го отвори и прочита вашата писма
  • Failed - приказ на корисниците на кого да ја испратите вашата писмо не управуваат или заврши со грешки
  • Пишува - излез на екран на корисници кои unsubscribed од вашите мејлинг листа
 • Додадете нова дестинација - додава нова примачот на крајот на листата. Прочитај повеќе овде
 • Бришењето на addressee/addressees - ја брише избраната примачот или повеќе примачи од листата

Уредување прозорецот на листата на addressees/корисниците, овозможува основни операции кои се потребни во подготовка за дистрибуција и комбинација на карактеристики нуди речиси неограничени можности за да ја измените листата на корисници и тестирани за важност (верификација).