Akun

Akun в XMailer 3.0

Dina jandéla ieu aya karya utama reaktivny daptar akun pikeun sebaran.

Di handap ieu daptar fitur jeung gambaran ringkes unggal item:

  • Daptar anyar - nyieun anyar daptar akun, pupus daptar saméméhna.
  • Nyalametkeun - hal anu kabuka nyimpen akun pikeun milih jalur jeung format pikeun nyimpen daptar akun.
    • file format akun XMailer 3 (.accs)
    • di format téks (.txt), di mana unggal akun dina garis anyar, format: [email protected]:пароль
  • Download - file ngundeur ti akun nu dipilih file atawa payil dina format dipilih.
    • file format akun XMailer 3 (.accs)
    • file format akun XMailer 2 (.as2)
    • di format téks (.txt), di mana unggal akun dina garis anyar, format: [email protected]:пароль
  • Download download akun daptar ti basa urang tina akun. Read more dieu.
  • Raraga server raraga siap milis smtp server pikeun hiji fee tambahan. Read more dieu.
  • Cabut duplikat - mupus duplikat ti daptar akun dina dasar email (Login domain).
  • Acak ngidinan anjeun pikeun acak daptar akun di kacau luhur.
  • Pikeun mariksa status jeung muka hiji master mariksa akun pikeun kinerja. Punten dicatet, nu rata-rata waktu pikeun mariksa hiji akun kira-kira 7 detik. Ku alatan éta, lila daptar akun bisa diuji pikeun periode nu lila saméméh mariksa XMailer warning kira-kira lilana mariksa akun.
  • Aktipkeun sadaya - ngaktifkeun sadaya akun dina daptar, komo lamun maranéhanana éta ditumpurkeun.
  • Cabut non-gawe - uninstall ti daptar aktif atawa non-gawe akun.
  • Test ramé - pariksa sambungan ka kaluar SMTP server. Read more dieu

Nambahkeun sareng mupus akun:

  • Добавить новый аккаунт - кнопка со значком "+". Подробнее dieu.
  • Cabut dipilih akun tombol ditandaan ku "-".
  • Daptar Dropdown - nurun daptar akun dina domain.

Video dina jandela akun XMailer 3.0