Llogaritë

Llogaritë в XMailer 3.0

Në këtë dritare nuk është e kryesore e punës reaktivny lista e llogarive për shpërndarje.

Më poshtë është një listë e karakteristika dhe një përshkrim të shkurtër të secilit artikull:

 • Lista e re - krijo një listë të re të llogarive, fshini listën e mëparshme.
 • Save - ajo është e hapur llogari të kursimit të zgjidhni rrugën dhe format për të shpëtuar lista e llogarive.
  • file format llogaritë XMailer 3 (.accs)
  • në formatin tekst (.txt), ku çdo llogari në një linjë të re, në formatin: [email protected]:пароль
 • Shkarko file shkarko nga llogaritë e zgjedhura file ose fotografi në zgjedhur format.
  • file format llogaritë XMailer 3 (.accs)
  • file format llogaritë XMailer 2 (.as2)
  • në formatin tekst (.txt), ku çdo llogari në një linjë të re, në formatin: [email protected]:пароль
 • Download - shkarko llogari listën tonë në bazë të llogarive. Lexo më shumë këtu.
 • Mënyrë server mënyrë të gatshëm për postimeve smtp server për një tarifë shtesë. Lexo më shumë këtu.
 • Të hequr kopje identike - i largon ato nga lista e llogarive në bazë të email (Login domain).
 • Riorganizimi ju lejon të përzierjes lista e llogarive në një mënyrë kaotike.
 • Për të kontrolluar statusin dhe hap një master kontrolluar llogari për performancën e tyre. Ju lutem vini re, koha mesatare për të kontrolluar një llogari për 7 sekonda. Prandaj, gjatë lista e llogarive mund të testohen për një periudhë të gjatë kohore, para se të kontrolluar XMailer paralajmërimit të llogaritet kohëzgjatja e llogaritë rrjedhëse.
 • Të mundësojë të gjitha aktivizon të gjitha llogaritë në listë, edhe nëse ata janë me aftësi të kufizuara.
 • Hiqni jo-pune - heqjen nga lista e jo aktive ose jo-pune llogaritë.
 • Të testuar portet e - verifiko një lidhje të largohet SMTP server. Lexo më shumë këtu

Shtimi dhe fshirja e llogarive:

 • Добавить новый аккаунт - кнопка со значком "+". Подробнее këtu.
 • Hiqni zgjedhur llogaritë butonin e shënuar me "-".
 • Dropdown listë - lloj lista e llogarive në domain.

Videot në dritare llogaritë XMailer 3.0