Сметки

Сметки в XMailer 3.0

Во овој прозорец има главната работа reaktivny листа на сметки за дистрибуција.

Подолу се на листата на карактеристики и краток опис на секоја од нив:

 • Нова листа - креирајте некој нова листа на сметки, избришете ја претходната листа.
 • Save - тоа е отворен за заштеда на сметки за да го изберете патека и формат за да ја зачувате листата на сметки.
  • формат на датотека сметки XMailer 3 (.accs)
  • во текст формат (.txt), каде што секоја сметка на нова линија, формат: [email protected]:пароль
 • Download - датотека преземете сметки од одбраната датотека или датотеки во одбраниот формат.
  • формат на датотека сметки XMailer 3 (.accs)
  • формат на датотека сметки XMailer 2 (.as2)
  • во текст формат (.txt), каде што секоја сметка на нова линија, формат: [email protected]:пароль
 • Download - преземете ја предвид листата од нашата база на сметки. Прочитај повеќе овде.
 • Цел на серверот цел подготвени за мејлинг smtp сервер за дополнителен надомест. Прочитај повеќе овде.
 • Отстрани дупликати - ги отстранува дупликати од листата на сметки, врз основа на е-пошта (корисничко име на доменот).
 • Shuffle ви овозможува да извлечете листата на сметки во хаотична начин.
 • За да го проверите статусот и се отвора господар проверка на сметка на перформансите. Ве молиме имајте предвид, просечното време за проверка на една сметка за 7 секунди. Затоа, долги листи на сметки можат да бидат тестирани за долг период на време пред проверка XMailer предупредување проценува времетраење на тековните сметки.
 • Им овозможи на сите - го активира сите сметки во листа, дури и ако тие биле оневозможени.
 • Отстрани неработни - отстранување од листата на неактивни или неработни сметки.
 • Тест пристаништа - потврди врската во заминување, SMTP сервер. Прочитај повеќе овде

Додавање и бришење на сметки:

 • Добавить новый аккаунт - кнопка со значком "+". Подробнее овде.
 • Го отстраните избраниот сметки копчето означено со "-".
 • Паѓачкото мени на листа - сортирање на листата на сметки на домен.

Видеа на прозорецот сметки XMailer 3.0