Testi 25 port

Тестирование открытия 25 порта в XMailer 3.0

Mjet kontrollon disponueshmërinë e lidhjes për dalje mail server ju lejon për të diagnostikuar sistemin tuaj operativ për ekzistencën e bllokimit lidhjen në portin 25.

Inspektimit zbulon dy opsione:

 • Lidhja portin 25 është vendosur (butonin "Vlefshmërisë" merr në ngjyrë të gjelbër)- kjo do të thotë se gjithçka është në rregull, ju mund të dërgoni nga transmetimet dhe të vendoset atje.
 • Nuk ka lidhje në portin 25 (butonin "Vlefshmërisë" merr ngjyrë të kuqe)- kjo do të thotë që lidhja të largohet mail server nëpërmjet 25 port nr. Si për të zgjidhur problemin e mbyllur portin 25 (të përpiqet vazhdimisht, pas çdo hapi të kontrolluar hapjen e 25 port):
  • Kontrolloni nëse ka një lidhje në Internet
  • Çaktivizoni antivirus Tuaj, ose të kthehet në program dhe/ose lidhjen në portin 25 për përjashtime lista
  • Disable Firewall ose të aktivizoni një program dhe/ose lidhjen në portin 25 për përjashtime lista
  • Disable Firewall ose të aktivizoni programin dhe/ose lidhjen në portin 25 për përjashtime lista
  • Në Përgjithësi, si një e tërë, është e nevojshme për të anuluar mbyllje e sistemit dhe/ose të palës së tretë programeve të lidhjeve përmes të 25-të portit. Lexo më shumë këtu