Sebaran uji

Sebaran uji в XMailer 3.0

Sebaran uji позволяет оценить технические аспекты вашей рассылки, включая совместимость с различными почтовыми сервисами, а также прохождение спам фильтров.

  • Test ramé - pariksa sambungan ka kaluar SMTP server. Read more dieu
  • Antispam - выбор данного пункта позволяет выполнять тестовую рассылку с применением инструмента уникализации Ваших писем. Подробнее dieu
  • Test mail - ngirim surelek ti hiji test rekening pikeun alamat di luhur, atawa standar kotak surat pikeun ngajawab
  • Surélék - alamat Daptar pikeun ngirim hiji test milis ngagunakeun item editor anjeun bisa nambah multiple alamat
  • Spam test - test Anjeun sebaran dina perméabilitas spam filter, di mana eta dikirim ti hiji akun test jeung assesses surat anjeun ku 10 titik skala, kitu ogé saran pikeun koréksi deficiencies
  • Validasi salila milis ngirim surelek ti milis anjeun di kotak surat nu spesipik test (default kotak surat pikeun ngajawab). Pilihan mungkin pikeun ngirim surelek sanggeus hiji waktu husus interval atawa dikirim surelek.