Testimin e shpërndarjes

Testimin e shpërndarjes в XMailer 3.0

Testimin e shpërndarjes позволяет оценить технические аспекты вашей рассылки, включая совместимость с различными почтовыми сервисами, а также прохождение спам фильтров.

  • Të testuar portet e - verifiko një lidhje të largohet SMTP server. Lexo më shumë këtu
  • Antispam - выбор данного пункта позволяет выполнять тестовую рассылку с применением инструмента уникализации Ваших писем. Подробнее këtu
  • Test mail - dërgimi-mail nga një test llogari për adresën e mësipërme, ose parazgjedhur kuti postare për përgjigje
  • E-mail - Listën e adresave për të dërguar një test postare duke përdorur pika editor ju mund të shtoni adresa të shumëfishta
  • Spam - test test Tuaj të shpërndarjes në pėrshkueshmėrisė të filtër spam, ku ajo është dërguar nga një test parasysh dhe vlerëson letrën tuaj nga një 10-shkallë pikë, si dhe rekomandime për përmirësimin e mangësive
  • Validimi gjatë postare është dërguar email nga listën tuaj të postimeve në specifikuar të testit postare (default kuti postare për përgjigje). Opsionet e mundshme për dërgimin e e-mail pas një intervali kohor të specifikuar, ose dërgojini e-mail.