Redaktor i XMailer 3.0

Redaktor i XMailer 3.0

Tema editor është përdorur për të krijuar dhe të redaktoni listën e temave.

  • Lista e re - krijoni lista e re dhe për të fshirë të vjetër
  • Save - kursen listës aktuale në një file të veçantë
  • Ngarkesës të ngarkesës lista nga një file të veçantë
  • Gjeneruar nga teksti i letrës brezi nga propozimet në tekstin e letrës
  • Brezi i kyç për gjenerimin fjala kyçe nga generirovanie teksti. Lexo më shumë këtu