Peluncuran jandela

Peluncuran jandela XMailer 3.0

XMailer ngajalankeun 3.0, anjeun bakal ningali jandela dimimitian program.

Lamun anjeun ngajalankeun XMailer kahiji kalina dina komputer ieu, mangka anjeun kudu maca jeung narima kasapukan.

Lamun server nu kapanggih vérsi anyar XMailer, anjeun kudu pencét tombol "Ngundeur apdet" jeung ngajalankeun vérsi anyar.

Login klik "Teras" tur muka jandela "Lawang ka XMailer".