Dritare të nisë

Dritare të nisë XMailer 3.0

XMailer drejtimin 3.0, ju do të shihni duke filluar dritare të programit.

Në qoftë se ju drejtuar XMailer herë të parë në këtë kompjuter, atëherë ju keni nevojë për të lexuar dhe pranuar një marrëveshje.

Në qoftë se serveri është gjetur një version të ri të XMailer, ju duhet të shtypni butonin "Shkarko update" dhe të drejtuar version të ri.

Për të login - kliko "Next" dhe të shkoni në dritaren "Hyrja e XMailer".