Лансирањето на прозорецот

Лансирањето на прозорецот XMailer 3.0

XMailer работи 3.0, ќе видите почетниот прозорец од програмата.

Ако се кандидира XMailer прв пат на овој компјутер, тогаш треба да го прочитате и да го прифатат договорот.

Доколку серверот се наоѓа нова верзија на XMailer, ќе треба да притиснете на копчето "Превземи ажурирање" и да работи на нова верзија.

Да се најавите, кликнете на "Следна" и се оди до прозорецот "Влезот на XMailer".