Bukak jendhela

Bukak jendhela XMailer 3.0

XMailer mlaku 3.0, sampeyan bakal weruh jendhela miwiti program.

Yen sampeyan mbukak XMailer pisanan ing komputer, banjur sampeyan perlu kanggo maca lan nampa persetujuan.

Yen server wis ketemu versi anyar saka XMailer, sampeyan kudu pencet tombol "Download nganyari" lan mbukak versi anyar.

Kanggo mlebu - klik "Next" lan pindhah menyang jendhela "Ing ngleboke menyang XMailer".