Vad våra användare säger om XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

googles27.03.2019 kl 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 kl 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 kl 13:53
Förbryllad söka av programmet för att värma upp servrar, allt jag hittade antingen inte passar in i parametrar och funktioner eller pris. Helt av en slump i vissa video jag hört att det finns ett sådant program Xheater köpte henne, men det visade sig att de servrar där satt jag, av någon anledning inte är ansluten till programmet, inte alltför upprörd jag köpte u guys Xserver, för att vara ärlig, tog lite tid innan många stunder tvungen att gissa (till exempel efter installation av server som postmästare, det skickas ut ett fel dkim och dmark och är förmodligen inte sant preciseras, problemet var löst precis installerat axeln och åter installeras pmta, postmästare domän inte har tagits bort, och efter att åter-installera pmta domän programvara är inte bekräftat). Så i princip mjuk jag är väldigt glad, jag önskar att killarna inte att stoppa utvecklingen av programvara. De som.support är snabb, väntetid under arbetstid kan vara mindre än en minut.


Nicholas03.11.2018 vid 11:34
De recensioner jag ser vissa positiva. Ett negativt att inte sprida? När Du svarar bryskt till kunden, som begär mer än 2 frågor? När kunden inte tala förolämpande ord, och Manager stöder öppet visar att kunden inte? Förmodligen klienten talar som om han är en gentleman? Dessa ord är Din Chef. När Du låser har köpt programmet och nära tillgång till dem? Program som du köper, men det fungerar inte, eftersom släppt en ny version och behovet av att betala igen med 50% rabatt, i slutändan är bruten och du stänga det aktuella tillgång till webbplatsen och för att chatta, etc? Ja, Du förklarade streck i RPN och alla.


Jura18.10.2018 kl 10:04
När du väljer program för utskick hade möjlighet att välja flera alternativ av platser. Rent av en slump såg jag ett program från XSPAMER. Slutade hans val på dem. Aldrig ångrat mitt val. Jag köpte ett set, som består av fyra program. Programmet samverkar och kompletterar varandra, uppfyller alla angivna kriterier. Ständigt uppdaterad. I det ögonblick jag anser att de är de bästa på marknaden. De som.stöd på högsta nivå, omedelbart svarar för att behandling av kunder och erbjuda mycket kvalificerad hjälp.Negativa recensioner om dessa program, jag tror, att synas från de människor som inte har förstått eller inte vill förstå. Utvecklare och teknisk support. Jag önskar er framgång i utvecklingen av deras verksamhet. På marknaden lyhörd och ärlig proffs har mycket lite.


Ivan24.06.2018 kl 17:07
Programmet XHeater fungerar som den ska, min funktion utförs. Söker ett par med grannen program för att värma upp, jag hittade det första programmet XHeater och kastade honom till Ref. länken för det, skrev han upp och köpte programmet.


Vyacheslav30.05.2018 på 2:10
Programvaran är väldigt cool, sätta upp servrar på högsta nivå för att sätta upp en server bara genom att installera PMTA var en DNS-poster manuellt, en server-installationen tog ca 20-30 minuter, är alla data i Xservers körde och allt gick automatiskt installerat, och viktigast av allt, efter att dessa inställningar inte ha någon bokstäver utan problem i inboks gå, hastighet volym är fina drar server leva under lång tid, om de korrekta e-postlista för att göra, jag är mycket nöjd, tack utvecklare för en sådan cool program, och mycket rimliga priser, jag skulle till och med säga att det är väldigt billigt för ett sådant program, som jag köpte träning med skript 10 gånger dyrare, och dessa resultat var inte jag i Allmänhet rekommenderar jag absolut älskar det!


Mohamed Ruziev15.05.2018 kl 17:23
Kommer att berätta om de program som slog mig bara. Jag har inte sett program som inte lockas till med några mindre goda egenskaper och sedan skulle skära pengar för att stödja tjänster. I slutet, alla gick som vanligt. Det finns ingen "orgasm" från att köpa det. Men sedan kom jag på ett program Xmailer från killar Elinesoft. Är utrymmet!!! Så vad är användningen av det här programmet? Och ändå vad gör hon? Förklara. Om Du har deras produkter har deras egen kundbas och vill kommunicera med dem själ till själ, detta program är för Dig. Och för att kommunicera hjärta till hjärta, det finns inget bättre sätt än personliga brev. Nu duvor nästan flyga, och Posten i Ryssland oavsett hur mycket försökte dina infall är inte nöjd. Och alla för att skriva brev med tid och ansträngning är inte tillräckligt. Då Du säkert säga att det är enklare e-post, inget är enkelt. Här kan Du gissat det, men om Du har kunder med fingret för att räkna. Skrev, skickade vänta för emoticons...) Och om Du har kunder över 1000 !? Så vad göra? Och ändå, Du vet att kryssrutorna för Dina kunder, men din kund är fortfarande en hel del ägare och arbetsledare som bestämmer sig för att vara din kärlek konversation. Detta är en annan spam-filter begränsar det posttjänster av antalet transporter. Då de hävdar för din bifogade filer och länk i e-postmeddelandet inte gillar dina rubriker som beskriver kärnan av den skrivelse som innehåller "stopp-ord". Och sådana tillfällen är varje dag mer och mer. Självfallet, nyheter kring dina produkter, du kan enkelt dela den på din officiella hemsida och låt dina kunder kommer in och titta runt. Och om Du behöver se det nu eller senare i dag. Du kan inte få dem att titta på Din hemsida. Personlig e-post och din klient en gång om dagen-check. Xmailer dina nyheter direkt sätter den under näsan på din klient, oavsett hur många du har i vad posttjänster de har lådor. Bland alla alternativ i detta program, kommer Du att vara i INKORGEN. Programmet kommer att hjälpa Dig att skriva bokstäver, arrangera dem vackert med hjälp av ett stort antal mallar. Du kan också se att det fick ditt brev till mottagaren har öppnat ditt meddelande. Alla, mer än 20 coola verktyg som ingår i detta program är ett separat program. Om att samla dessa program och konfigurera en e-postlista på sin egen, månader och tiden för sökning är inte tillräckligt. Och varje steg kräver kompetens och erfarenhet. Detta program är verkligen ett verktyg i sin verksamhet. Även om Du har med kunder alla problem, hon erbjuder Dig en klar bas 2-GIS är inbyggd i det. Du måste välja bransch och skicka dina förslag. Programmet ger dig möjlighet att samla potentiella kunder från olika platser i två klick, upp till sociala nätverk. Allt som jag skrev till Dig om detta program, är bara toppen av isberget. Genom att köpa en licens för 2900 rubel(det var dyrare än 5000 rubel ), kommer du att få en otrolig utrymme för e-postmarknadsföring. Svara!)


Konstantin14.05.2018 kl 20:28
Använd xdomains och deras pengar är mer än värt det. Inställningarna är enkla,varje domän tolkning. Teknisk support är blixtsnabbt svar på alla frågor. Alla väldigt mycket. Tack för ett mirakel programvara.


Administration26.03.2018 kl 22:47
Här är en artikel om vår hjälp portal om återställande av licenser för vår programvara, om du har ändrat systemet och förlorade licensen: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Vi kan bara överföra den befintliga licens. De som var aktiverad grund av detta är betalning bekräftelse och kund-id som användes för att aktivera licensen. Tack för förståelse!


Samvel26.03.2018 på 0:33
Köpte programmet xdomains, för mitt arbete, det är inte utbytbara. Efter ominstallation av OS-licens flög iväg för att återhämta sig, du måste ge bevis på betalning, jag kan inte förstå hur man gör det, men sedan insåg att kontrollera anländer på Yandex post, men jag städade och hade arbetat hårt och länge för att samla in kontoutdrag, in-kort, etc. för att bekräfta, fortfarande aktiverad, men sedan igen tydligen OS installeras, och nu åter bekräfta betalning och betala 500r. Var och en är skyddad mot bedrägeri, du vet, men det är bättre att skicka. nyckel och använda den för att aktivera programmet självständigt, som är gjort i ett av mina program. Nu är den totala program-och betalat för och inte kan använda. Måste köpa nya.


Stanislav07.02.2018 kl 18:28
köpte Xdomains , som allt, spara mycket tid och nerver i tolkning domän, för köp jag rekommenderar!


Administration26.01.2018 på 1:45
Svar till föregående granskning Natalia från 25.01.2018 22:52 >>Varför köpa program xheater du inte ger licensnyckel och aktivera programmet tas bort Admin: Eftersom nyckeln ges vid köp av två eller flera program när du köper en licens för ett program, licens är aktiverat på servern. >>de som betalar dig pengar och om flugor OS på datorn jag har att visa när och hur jag betalade för detta program och det betyder att jag kan använda det på en dator Admin: Återställning av förlorad licens är genom stöd med tillhandahållande av betalning bekräftelse med datumet och tiden för betalning av den gamla ID-nummer som aktiverade licens och nya ID-nummer som du vill överföra licensen. >>andra som jag vill varna för att köpa programmet frågar om licens-nyckel ,kanske om du flyger bort OS eller om du bara väljer att arbeta på distans möjligheter har du att detta inte kommer att.... Admin: Återhämtningen förfarande som beskrivs ovan, en manuell överföring av licens för self-aktivering på en annan dator under hjälp->Om->licens överföring. Inte för att överföra självständigt ett oändligt antal gånger! Tack för Din feedback! Med bästa hälsningar, Elinesoft. Projektet XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 kl 22:52
Jag vill be utvecklarna av detta program - varför köpa program xheater du inte ger licensnyckel och aktivera programmet bort de betalar dig pengar och om flugor OS på datorn jag har att visa när och hur jag betalade för detta program och det betyder att jag kan använda det på en dator, eftersom det finns tillfällen då människor som arbetar på distans från hemmet och att du nu för överföring av licens till ANDRA.datorn måste betala 500r .betalar du en licens blir ombedd att ge nycklar och det visar sig att du köpa luft är inte alla som har möjlighet att arbeta på en enda dator .om TP säga varken dåligt eller bra inte vill ha så hjälp från dem kommer inte att vänta .om program, men jag köpte dem alla 4 Datorer kan otospitsya bara positivt ,för att förstå dem lätt även för nybörjare och killarna vet verkligen sitt jobb .i Övrigt program är bra , så för mig finns det inget bättre program än dessa killar.respekt till dig .men jag ber dig att ge mig nyckeln till programmet xheater och andra vill varna för att köpa programmet frågar om licens-nyckel ,kanske om du flyger bort OS eller om du bara väljer att arbeta på distans möjligheter har du att detta inte kommer att....


Anastasia05.12.2017 kl 19:25
Programmet är utmärkt, kan du förstå även utan djupa kunskaper inom detta område. Kan du spara en anständig summa budget på reklam, svar från e-postlistan verkligen är! Tack för programmet!


Oleg30.10.2017 kl 13:37
God eftermiddag. Programmet XMailer inte dåligt och funktionella - inga klagomål. Men som XHeater då det finns arbete att göra. För det första när överklockning en ny domän, 95% av e-post som inte bara hamnar i din spam-mapp, och alla e-tjänster i brevet passerar inte, tas bort utan möjlighet till leverans av meddelanden till mottagaren. Jag tror att anledningen är att när du skapar meddelanden, du kan bara infoga titel, brödtext och en länk (eller ingen länk). Utvärdering av sådana meddelanden e-post tjänster, inklusive anti-spam tjänst som: mail-tester.com knappast ge bättre uppskattning är nästan upp till 5, och det är känt att machine gun spam. Genomföra förmåga att infoga bilder (och då kommer allt att bli mycket mer intressant) som kommer att betydligt öka leverans av brev till den slutliga bestämmelseorten i förskingringen domän.


Sergey16.10.2017 kl 23:15
Hur många här Sergeev bland kunder :). Gör Malinga för 6 år. Försökte lösningen på de skript och den kompletta program (t ex Sandblaster). Alla har sina fördelar och nackdelar. Om värdighet anammat alla att nackdelarna av dolda och öppna sedan i sidled på de mest olämpliga ögonblick. I hmailer jag ändå inga problem hittades. Eventuella problem som kan uppstå i olika fancy språkversioner av Windows, men utvecklarna reagera på lämpligt sätt ge råd om fördelarna och fixa allt nästan på att flyga. Du kan enas om ett moderniseringsprogram för DIG PERSONLIGEN och för ganska vettiga pengar. Sådant jag ändå inte träffa någon utvecklare. Respekt. I Övrigt var det ett utmärkt program. Verkligen en mycket kompetent och ovanliga funkionalnoy. Både nybörjare och proffs kommer att närma sig 100 %. För att använda den behöver du ha en grundläggande förståelse av principerna för marknadsföring mil eller ett par gånger att ompröva sin kanal på YouTube. Jag rekommenderar till alla.


Eugene17.08.2017 kl 18:07
Programmet är bra, med dess funktioner för att hantera perfekt. Det var ett problem i processen, men teknisk support hjälpte till att lösa.


Anton01.08.2017 kl 17:43
Utmärkt stöd! Trots mina misstag, tio gånger tuggas och hjälpt till att starta upp programmet.


Alex18.07.2017 kl 12:50
Återigen - tack teknisk support! Trots den "hårda technarchy" - läge (när beslutet självklar uppgift vilar med kunden


Alexander10.07.2017 på 2:26
Detta är det bästa program från allt som är, brev når allt utan att hamna i spam, inte svårt att förstå och även spännande, eftersom resultatet är alltid tilltalande. Framgång för ditt team!


Vitaly11.05.2017 kl 15:53
Bestämde mig för att också lämna en översyn för att dela dina erfarenheter! Har hela uppsättningen av program från utvecklare, innan inköp av program görs alla händer tillbringade en halv dag på konfiguration och installation av skript. Nu har en hel del tid släpptes, bara titta till analytiker-och om det inte redan vidta olika åtgärder! Jag önskar att utvecklarna framgång och utveckling i denna riktning, eftersom marknaden inte längre säker på vem som är så engagerade i automatisering av nyhetsbrev via e-post. Och de som stöder en hel del tålamod, ibland är han ställde dumma frågor)


Alex11.04.2017 kl 19:38
Frågan om revision: separat kontroll av e-post i XHeater, utan send-funktion. Färdig på 2 dagar. Mycket glad att allt är klart och det är lätt att kommunicera med utvecklaren.


Ivan24.03.2017 kl 14:24
Jag vill Uttrycka min tacksamhet till laget! Jag är inte speciell, och det är inte helt min profil (nyhetsbrev). Så inte alla nyanser av det egna. Och ibland kan jag skruva. Och hjälper mig. Endast idag kände mig som en komplett idiot när jag i 1 minut och visade hur allt fungerar. Och jag gjorde ingenting för 2 dagar. Mycket cool-tech. stöd. Tack killar.


Dmitry12.03.2017 kl 22:57
Jag vill tacka teamet för denna skapelse. Kolleger som jag träffade, dock, och gör utskick till tre år. Vet inte hur lång tid kommer temat xservera, men det är aerobatics. Bättre på marknaden det finns ingenting i det för pengarna och inte är konkurrenskraftiga programvara. Epochta röker på åskådarplats. Tack igen utvecklare!


Anatolij09.03.2017 på 2:19
Jag är chockad över tre år sedan som föreskrivs och värmde som det nu heter, dina domäner manuellt. Nu full automatisering, om den funktionen är bekräftad - ingen tvekan - vi tror på mirakel.


Eugene18.02.2017 på 7:52
Tack så mycket för programvaran. Jag bokstavligen dagen efter köpet, har bearbetat mer än 20K. människor, jag har alla nyanser är inte trängt in. Men jag kan säga att e-post är i vila, förresten har jag det också!!!


Artem03.02.2017 kl 16:22
Programmet är kraftfullt och som skulle vara det i kommentarerna sade i inboks definitivt kommer brev om dem på rätt sätt, inte bara kopiera någon.


Andrew09.12.2016 vid 1:55
Skriv till killarna utvecklare och teknisk support. ett stort tack för deras arbete. Första programmet, som de gjorde - en riktigt riktigt cool verktyg för e-postmarknadsföring. Andra stöd som händer och sker på en mycket hög nivå. Snabbt, korrekt och tydligt. Om Du använder e-postmarknadsföring - jag rekommenderar - ta från en uppsättning program - Du kommer att få dina kostnader mycket snabbt.


Sergey19.11.2016 kl 21:10
Jag läste kommentarerna, som alltid)) du Måste förstå att killar - utvecklare att göra revolution Siem produkt XMailer och ytterligare tjänster. Spenderade pengar och köpte allt som de erbjuder, att köpa förstå att investera i utvecklingen av projektet är de bästa i sitt segment, minskade utgifter på vänsterkanten, program och skript etc en Bluff. Att säga tack till utvecklarna inget att säga. Ett stort tack från mig personligen.


Alex19.11.2016 vid 12:56
Bra dag! Ni sten - två fördelningen med gratis version (trots det faktum att 60% av de första var en skruv upp på grund av okunskap om sinonimayzer) - 80000 rubel av årets resultat. Köpt den fulla versionen på en rabatt. Vi kommer att fortsätta att arbeta!


Dmitry18.10.2016 kl 17:25
Använda denna lag för en längre tid och vet att killarna mycket väl, hela tiden för att komma med förslag om förbättringar, många redan har programmet. Tacka dem för det. Med tillkomsten av komplexa program på installations-server, starta e-post var mycket lättare. Inkorgen kommer att tala om för dig att du behöver för att ständigt övervaka att skicka, i händelse av träff i skräppost för att vidta åtgärder, men detta är bara ske om du har ett huvud. Jag råder alla att inte vara lat, att förstå och greppa e-distribution, reklam, billigare inte hända.


Andrew18.10.2016 kl 16:32
C händer alla rätt, bara en 3: e spamer idag är inte längre relevant. Filter utveckla tim och för att hänga med dem svårt. Programmet enkelt som 3 öre, det är svårt om inte pratar. Funktionalitet rik men zryashnoe. I Inkorgen är inte mer än 3% i fel med 40% eller mer. Allvarliga spam kommer inte att fungera till 100 pounds, men de små sakerna, som att posta sina com.förslag för ett litet antal adresser är möjligt. De som.stöd stremnovato, skicka bara i Skype, men svara omedelbart. Något liknande detta


Fedya12.10.2016 kl 12:24
alla recensioner är köpt, men programmet suger. fungerar inte


Ivan27.09.2016 på 2:08
God eftermiddag,köpte programmet och xservers xspammer ett par dagar sedan,mycket nöjd! rik funktionalitet,som Tidigare arbetade på manuset, mailwizz nu bara kommer att arbeta med xspammer, teknisk support alltid tillgänglig,i Allmänhet, alla mycket nöjda!-) Tack


Master19.09.2016 kl 18:39
Bra program, jag är med dig på din dator sedan 1993, och inte bara sett olika, försökte från början. Laget är en stor nåd för ett Fantastiskt Arbete För Händer Att Växa Från Det!!!!!!!!!!!! Tack killar för ert stora arbete!!!!


Nicholas18.09.2016 på 1:38
Om händerna inte växa från platsen, då detta program är inte för Dig.


Igor13.09.2016 vid 9:53
Förstår inte programmet. Kan inte testa det. Skapade ett brev till sig själv, men den skrivelse som gick. Du måste betala 5000 GNUGGA. för att kontrollera driften av programmet. Vilka dumheter!!!!


Igor03.09.2016 kl 19:00
I sin kapacitet xSpamer lämnar långt bakom många av sina konkurrenter - de kan bara svälja damm... Jag har provat många program och skript för att skicka e-post, men slutade definitivt xSpamer. Det är en riktig kombinera! I ett bekvämt och enkelt gränssnitt visas alla från den tematiska databaser att stänga av datorn efter att den producerade distribution. Mekanismer av randomisering - och e-post och texter och rubriker, och den typ av avsändaren, och länkar, och många av de andra - låt unikalizirovat VARJE bokstav i hundratals, tusentals! Inbyggd svartlista av två typer (regler för detaljerna), söka efter lediga domäner för att skicka servrar... Jag pratar inte om att inbyggda skydd från ologiskt åtgärder av användaren, överraskningar på skicka servrar, och även problem med Internet-anslutning! Och skaparna ständigt komma med och genomföra nya och nya marker! Och det finns ett forum där du kan rådgöra med kollegor...


George05.05.2016 kl 16:51
Programmet Xspamer mycket bekvämt och lätt att använda. Och laget Super. Tack vänner för stor


Julia Sokolova11.03.2016 kl 21:55
Detta är det bästa program för e-postmarknadsföring-kampanjer idag - och jag är säker på att hon är och kommer förbli den bästa som de har lagt till fler och fler nya marker. Dessutom använder funktioner i programmet behöver inte åka på olika andra resurser - den har allt: konton för e-postlistor (om att inte använda deras SMTP-servrar), och verktyg för maximal randomisering, och ett obegränsat antal HTML-mallar ( om du vill skicka färgglada brev och inte bara med hjälp av en ren-text editor). Liksom massor mer information om kringgå skräppostfilter. Och det viktigaste är att programmet kan behärska även nybörjare att tjäna pengar på Internet gratis tillgång till mycket hög kvalitet gratis steg-för-steg-kurs, med den mest komprimerade, detaljerad video lektioner i att arbeta med program från de största gerilla Gerilla Marknadsföring. ( Poparte en sådan kurs skulle vara i täten). Som en nybörjare att tjäna pengar online du behöver först och främst trafik till din projektet info-produkt, en säljbar produkt. Och bara program Spamer kommer att hjälpa honom i utformningen av sin abonnemangsbas för gratis ( alla andra alternativ kräver stora investeringar). Tillräckligt för att betala 1000 rubel för licensen att ha tillgång till alla verktyg - men det är värt det. Och det är inte allt: programmet har en mycket intressant och gipsey 2 två nivåer affiliate program. Ansluta fler och växa med oss!


Ilya06.03.2016 kl 18:27
Hej alla. Har mer än 30 typer av trafik, men det är alltid störd av det faktum att e-postmarknadsföring mig inte. Köpte ett gäng av programvara, skript. Han installerad och konfigurerad smtp-server på VDS. Fortfarande Inkorgen har högst 1-2%. Efter mötet med xspammer och genom personliga konsultationer med innehavare av tjänsten provds fick äntligen inboks 30%. Resultatet är ökat med 15 gånger!!!! Jag förstår hur du slumpa texten, vad och hur mycket du behöver proxy, vilka inställningar som är bränning anti-spam post-och hur man undviker dem. Super. Nu i min Arsenal 31 verktyg för Internet marknadsföring. Skulle rekommendera. Förresten den betalda versionen av den programvara som anskaffats i smtp-betalas av på bara en vecka. Också tack vare den inbyggda databasen 2gis i själva programmet.


Oleg Ерофеев14.02.2016 vid 0:15
Jag läste kommentarerna ovan och håller helt med Eugene, andra har tydligen inte provat att arbeta med riktigt komplexa program. Personligen har jag lättare och mer funktionella inte sett och försökte ett dussin online-tjänster och program. Jag önskar er välstånd och ständig förbättring av funktionalitet i takt med tiden!


SEOBoss11.01.2016 kl 16:36
Använd Xspamer för distribution till dess databas med cirka 1000 e-post), Tillräckligt för testversion. Alla bara lösas omedelbart. Lycka till med ditt team. Utveckla projektet!


Sergey Викторович14.12.2015 kl 13:19
Ja, jag håller med, programmet är inte enkelt, men jag ständigt kommunicera med teknisk support Manager, berättade han för mig är råd och jag har redan ganska väl behärskar Issamerm. Använt detta program för en lång tid, eftersom den andra versionen, som nu flyttat till en tredje, där det är extra många användbara funktioner för mig. I Allmänhet, alla är glada, försökte få många program, men alla bokstäver tenderar att falla in i spam, men med hjälp av exsphere skickats, nu har jag fått alla detaljer och kan anpassa nyhetsbrev. Inställningar, och lämpligt nog har!


Roman08.12.2015 kl 14:06
Stora programm. Inställningar komplicerat. Vänligen göra så enkelt som möjligt för inställningar och som något som "expert" läget.



Lämna dina synpunkter om XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion