Urang sunda naon nu nyebutkeun ngeunaan XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

googles27.03.2019 di 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 di 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 at 13:53
Puzzled néangan program pikeun haneut-up server, sagalana mah kapanggih boh teu pas dina parameter jeung pungsi atawa harga. Cukup ku kacilakaan di sababaraha video kuring ngadéngé nu aya program saperti Xheater meuli nya, tapi tétéla yén server pikeun nu susunan kuring, pikeun sababaraha alesan teu disambungkeun ka program, teu teuing kesel mah nuju u guys Xserver, jujur, nyandak sababaraha waktu saméméh loba moments kungsi tatarucingan (contona sanggeus instalasi server dina nu postmaster, outputted an error dkim jeung dmark jeung anu sakuduna teu bener dieja kaluar, masalah ieu direngsekeun ngan reinstalled nu as jeung deui dipasang pmta, postmaster domain ieu teu dileungitkeun, jeung sanggeus ulang masang pmta domain software ieu teu dikonfirmasi). Jadi dasarna nu lemes kuring bagja pisan, kuring keukeuh nu guys teu eureun perkembangan software. Maranéhanana.support gancang, waktu nungguan salila jam gawe bisa jadi kurang ti hiji menit.


Nicholas03.11.2018 di 11:34
Nu harita kuring nempo sababaraha positif. A négatif nu teu sumebar? Lamun Anjeun ngabales rudely ka klien, nu nanyakeun leuwih ti 2 patarosan? Lamun klien teu nyarita nu mana wae nu ngahina basa, jeung Manager support kabuka nunjukkeun yén klien no? Konon klien ngobrol lamun manéhna gentleman a? Ieu kecap Manager Anjeun. Lamun Anjeun ngonci meuli program jeung deukeut aksés ka eta? Program anjeun meuli, tapi éta teu hasil, sabab dileupaskeun vérsi anyar jeung kudu mayar eta deui jeung diskon 50%, di ahir nu pegat jeung anjeun deukeut kiwari aksés ka loka jeung pikeun ngobrol jsb? Enya, Anjeun nyatakeun dash di RPN jeung sadaya.


Jura18.10.2018 di 10:04
Lamun milih program pikeun milis kungsi pilihan tina sababaraha pilihan loka. Murni ku kasempetan kuring nempo hiji program ti XSPAMER. Dieureunkeun pilihan-na dina eta. Kungsi regretted mah pilihan. Kuring meuli susunan, nu diwangun ku opat program. Program interaksi jeung pelengkap silih, papanggih sadaya nyatakeun patokan. Terus diropéa. Di moment kuring nganggap eta pangalusna dina pasaran. Maranéhanana.ngarojong di tingkat pangluhurna, langsung ngabales treatment klien jeung nyadiakeun kacida mumpuni urang bantuan.Resensi négatif ngeunaan program ieu, kuring mikir, katémbong ti jelema jelema anu geus teu dipikaharti atawa teu hayang ngarti. Pamekar Software jeung ngarojong téhnis. Kuring keukeuh anjeun sukses dina perkembangan kagiatan maranéhanana. Dina pasar responsif jeung jujur profésional geus saeutik pisan.


Ivan24.06.2018 di 17:07
Program XHeater gawe bener mah, fungsi ieu dipigawé. Néangan pasangan jeung tatangga program haneut-up, kuring manggihan kahiji program XHeater jeung threw manéhna ka Ref. kakait for eta, manéhna ditandatanganan nepi jeung meuli program.


Vyacheslav30.05.2018 di 2:10
Software ieu pisan tiis, setting up server dina tingkat nu pangluhurna pikeun nyetel hiji server ngan ku cara masang PMTA ieu DNS catetan cara manual, instalasi server nyandak kira 20-30 menit, kabéh data dina Xservers drove jeung sagalana indit otomatis dipasang, jeung paling importantly, sanggeus setelan ieu mibanda aksara tanpa masalah dina inboks indit, laju volume rupa metot server hirup for lila, lamun bener milis atuh, kami pisan wareg, hatur nuhun pamekar pikeun saperti tiis program, jeung harga pisan alesan, kuring malah bakal nyebutkeun yén éta téh murah pisan pikeun program saperti, salaku mah nuju latihan jeung aksara 10 kali leuwih mahal, jeung hasil ieu teu, di Umum, kuring nyarankeun, mah leres pisan cinta eta!


Mohamed Ruziev15.05.2018 di 17:23
Bakal bejakeun ku Anjeun ngeunaan program nu ngan struck kuring. Kuring geus teu katempo program nu teu lured ka jeung anak sababaraha minor alus pasipatan jeung mangka teu neukteuk duit pikeun ladenan nu ngarojong. Dina ahir, sakabéh indit saperti biasa. Aya "orgasme" ti meuli aya. Tapi saterusna mah datang di sakuliah hiji program Xmailer ti guys Elinesoft. Ieu rohangan!!! Jadi naon make program ieu? Jeung atoh naon anu manéhna ngalakonan? Ngajelaskeun. Upami Anjeun gaduh produk maranéhanana, geus sorangan basa klien jeung hayang komunikasi sareng eta jiwa jiwa, program ieu pikeun Anjeun. Jeung komunikasi kakawihan, teu aya deui jalan leuwih alus ti surat pribadi. Ayeuna japati ampir ngapung, jeung the Post Rusia euweuh urusan sabaraha usaha anjeun whim teu wareg. Jeung sakabeh nu nulis aksara waktu jeung usaha anu teu cukup. Mangka Anjeun pasti nyebutkeun yén éta téh leuwih gampang surelek, euweuh anu basajan. Di dieu Anjeun ditebak eta, tapi iwal mun geus konsumén jeung jari anjeun ka cacah. Wrote, dikirim - ngadagoan emoticons...) Jeung lamun Anjeun boga klien leuwih 1000 !? Tuluy naon atuh? Jeung atoh, Anjeun nyaho yén buleud tina konsumén Anjeun, tapi anjeun palanggan masih loba nu boga jeung pengawas anu mutuskeun pikeun jadi asih anjeun paguneman. Ieu téh hiji béda saringan spam, wates pos jasa ku jumlah kotamadya sukabumi. Tuluy maranehna ngaku pikeun payil napel jeung link di surelek teu kawas anjeun lulugu nu ngagambarkeun panggih surat ngandung "stop kecap". Jeung kali saperti nu unggal poé leuwih jeung leuwih. Tangtu, saterusna warta kira-kira produk anjeun, anjeun bisa kalayan gampang ngabagikeun dina website resmi jeung hayu konsumén anjeun datang dina jeung kasampak kira-kira. Jeung lamun Anjeun kudu ningali eta ayeuna atawa engke poé ieu. Anjeun bisa meunangkeun eta kasampak di website Anjeun. Mail pribadi jeung klien anjeun sakali sapoé-cek. Xmailer anjeun warta langsung nyimpen dina irung tina klien anjeun, mandang kumaha loba anjeun geus di naon palayanan pos maranéhanana geus buleud. Kaasup sadaya pilihan tina program ieu, Anjeun bakal jadi di KOROPAK. Program nu bakal mantuan Anjeun nulis aksara, ngatur eta beautifully kalayan bantuan loba témplat. Anjeun ogé bisa nempo yén, anjeun meunang surat ka nu dituju geus dibuka talatah anjeun. Kabéh, leuwih ti 20 tiis pakakas kaasup dina program ieu téh hiji program misah. Lamun pikeun ngumpulkeun jeung program ieu pikeun ngonpigurasikeun milis dina sorangan, bulan jeung waktu néangan teu cukup. Jeung unggal tahap merlukeun kualifikasi hade jeung pangalaman. Program ieu téh sabenerna hiji alat bisnis. Komo lamun Anjeun geus jeung konsumén sadaya kasulitan, manéhna nawarkeun Anjeun siap basa 2-GIS diwangun kana eta. Anjeun kudu milih industri jeung ngirim bongbolongan anjeun. Software nu ngidinan anjeun pikeun ngumpulkeun konsumén poténsial ti loka beda dina dua clicks, nepi ka jejaring sosial. Sagala rupa nu kuring geus nulis ka Anjeun ngeunaan program ieu, téh kakara tip gunung es nu. Ku purchasing hiji lisénsi pikeun 2900 rubles(ieu leuwih mahal ti 5000 rubles ), anjeun bakal nampa hiji luar biasa rohangan pikeun e-mail marketing. Jawaban!)


Constantine14.05.2018 di 20:28
Make xdomains jeung duit maranéhanana leuwih ti patut eta. Nu setélan nu basajan,nu mana wae domain fitml. Support Tech kilat gancang jawaban ka sadaya patarosan. Sadaya pisan. Hatur nuhun pikeun saperti hiji kaajaiban software.


Administrasi26.03.2018 di 22:47
Di dieu nu hiji artikel dina urang mantuan portal dina restorasi of lisensi for our software, lamun anjeun geus robah sistim jeung leungit lisénsi: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Urang ngan bisa mindahkeun aya lisénsi. Maranéhanana anu éta diaktipkeun, dasar ieu mayar konfirmasi customer jeung id nu ieu dipaké pikeun ngaktipkeun lisénsi nu. Hatur nuhun pikeun pamahaman anjeun!


Samvel26.03.2018 di 0:33
Meuli program xdomains, pikeun karya mah eta mah teu replaceable. Sanggeus reinstalling OS lisénsi flew off cageur, anjeun kudu nyadiakeun bukti pembayaran, kuring bisa teu ngarti kumaha cara pikeun ngalakukeun hal eta, tapi lajeng sadar yén mariksa datang dina Yandex mail, tapi kuring teu cleaned jeung geus digawé lila jeung hard pikeun ngumpulkeun pernyataan Bank, mariksa kartu, jsb. pikeun mastikeun, masih diaktipkeun, tapi lajeng deui katingalina OS reinstalled, jeung ayeuna deui mastikeun pamayaran jeung mayar 500r. Unggal ieu ditangtayungan tina panipuan, anjeun nyaho, tapi eta leuwih hade pikeun ngirim. key jeung maké éta pikeun ngaktipkeun program bebas, salaku dipigawé di hiji mah program. Ayeuna total program nu mayar kanggo jeung bisa dipake. Kudu meuli nu anyar.


Stanislav07.02.2018 di 18:28
meuli Xdomains , kawas sagalana, nyalametkeun loba waktu jeung saraf dina fitml domain, keur meuli kuring nyarankeun!


Administrasi26.01.2018 di 1:45
Response ka review saméméhna Natalia ti 25.01.2018 22:52 >>Naha meuli program xheater anjeun teu nyadiakeun lisénsi key jeung aktipkeun program dipiceun Admin: Sabab konci nu dibikeun lamun meuli dua atawa leuwih program, lamun anjeun meuli hiji lisénsi pikeun hiji program, lisénsi ieu diaktipkeun dina server. >>maranéhanana mayar anjeun duit jeung lamun flies OS dina komputer mah kuring geus ngabuktikeun iraha jeung kumaha kuring mayar pikeun program ieu jeung nu ngandung harti yén kuring bisa make eta dina ngan hiji komputer Admin: Recovery leungit lisénsi ngaliwatan pangrojong jeung penyediaan mayar konfirmasi jeung tanggal jeung waktu mayar heubeul ID nu diaktipkeun lisénsi jeung ID anyar nu anjeun hoyong mindahkeun lisénsi nu. >>batur kuring hayang ngingetkeun - meuli program nanya ngeunaan lisénsi key ,meureun mun anjeun ngapung off OS atawa anjeun ngan mutuskeun pikeun digawe jarak jauh kemungkinan anjeun boga ieu moal.... Admin: Nu prosedur recovery ditétélakeun di luhur, a manual transfer lisénsi pikeun diri aktivasina dina komputer sejen dina bantuan->Kira->transfer lisénsi. Bisa mindahkeun bebas jumlah tanpa wates of kali! Hatur nuhun pikeun eupan balik Anjeun! Jeung pangalusna wasalam, Elinesoft. Proyek XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 di 22:52
Kuring hayang nanya ka pamekar tina program ieu - naha meuli program xheater anjeun teu nyadiakeun lisénsi key jeung aktipkeun program dihapus leuwih mayar duit jeung lamun flies OS dina komputer mah kuring geus ngabuktikeun iraha jeung kumaha kuring mayar pikeun program ieu jeung nu ngandung harti yén kuring bisa make eta dina ngan hiji komputer, sabab aya kaayaan lamun urang gawe jarak jauh ti imah jeung nu ayeuna anjeun pikeun transfer of lisénsi ka BATUR.komputer kudu mayar 500r .mayar anjeun lisénsi anu dipenta pikeun méré kenop jeung tétéla anjeun meuli hawa teu dulur geus kasempetan pikeun gawé dina hiji komputer .ngeunaan TP nyebutkeun ayakeun bad atawa alus teu hayang jadi bantuan ti eta moal ngadagoan .ngeunaan program tapi kuring meuli eta sadaya 4 PCs bisa otospitsya ngan positif ,ngarti eta komo gampang pikeun beginners jeung nu guys bener nyaho pakasaban maranéhanana .sacara Umum program nu gede , sabab keur kuring aya anu leuwih alus software ti ieu guys.hormat ka anjeun .tapi kuring nanya ka méré kuring konci pikeun program xheater jeung batur hayang ngingetkeun - meuli program nanya ngeunaan lisénsi key ,meureun mun anjeun ngapung off OS atawa anjeun ngan mutuskeun pikeun digawe jarak jauh kemungkinan anjeun boga ieu moal....


Anastasia05.12.2017 di 19:25
Program ieu alus teuing, anjeun bisa ngarti komo tanpa pangaweruh profound dina widang ieu. Ngidinan anjeun pikeun nyalametkeun jumlah santun tina anggaran dina iklan, respon ti milis bener! Hatur nuhun pisan pikeun software!


Oleg30.10.2017 di 13:37
Hadé soré. Program XMailer teu goréng jeung fungsi - no aduan. Tapi salaku XHeater mangka teu aya gawé pikeun ngalakukeunana. Firstly lamun overclocking hiji domain anyar, 95% tina surelek teu ngan digolongkeun kana anjeun spam polder, jeung sagala mail ladenan tina surat teu lulus, nya dipupus tanpa aya kamungkinan kiriman talatah ka addressee. Jigana alesan teh nya eta lamun anjeun nyieun talatah, anjeun bisa nyelapkeun ngan judulna, awak tina email jeung link (atawa no link). Evaluasi talatah saperti e-mail ladenan kaasup anti-spam ladenan kawas: mail-tester.com boro méré leuwih alus estimasi ampir nepi ka 5, jeung geus dipikawanoh gun mesin spam. Nerapkeun kamampuh pikeun nyelapkeun gambar (jeung saterusna sagalana bakal leuwih metot) nu nyata bakal nambahan kiriman aksara ka tujuan akhir di dispersal domain.


Sergey16.10.2017 di 23:15
Kumaha loba di dieu Sergeev antara konsumén :). Ulah Malinga salila 6 taun. Usaha leyuran dina aksara jeung program lengkep (misalna Sandblaster). Sadaya boga kaunggulan jeung kalemahan maranéhanana. Lamun martabat dirangkul sadaya yen kalemahan tina sagala disumputkeun jeung muka kaluar tuluy di gigir nu paling inopportune moment. Dina hmailer kuring can aya masalah kapanggih. Mungkin masalah bisa lumangsung dina beda fancy basa vérsi Windows, tapi pamekar ngabales adequately mamatahan dina merits jeung ngalereskeun sagalana ampir dina laleur. Anjeun bisa satuju dina hiji modernisasi program pikeun ANJEUN PRIBADI jeung cukup waras duit. Saperti kuring can teu papanggih nu mana wae nu hiji developer. Hormat. Sacara Umum ieu hiji program alus teuing. Bener pisan kompeten jeung mahiwal funkionalnoy. Boh novice jeung pro bakal kaanggo 100 %. Pikeun make eta anjeun kudu boga pamahaman dasar prinsip-prinsip marketing mil atawa sababaraha kali rethink maranéhanana saluran dina YouTube. Kuring nyarankeun ka sadaya.


Eugene17.08.2017 di 18:07
Program ieu alus, jeung fungsi anak cope sampurna. Aya hiji masalah dina prosés, tapi support tech mantuan pikeun ngabéréskeun.


Anton01.08.2017 di 17:43
Support alus teuing! Najan kasalahan mah, sapuluh kali chewed jeung mantuan pikeun nyetel program.


Alex18.07.2017 di 12:50
Sakali deui - berkat support tech! Najan nu "hard technarchy" posisi (lamun kaputusan atra tugas rests jeung klien


Alexander10.07.2017 di 2:26
Ieu téh mangrupa program pangalusna ti sadaya hartina, aksara ngahontal sagalana tanpa meunang kana spam, teu hésé ngarti komo seru, sabab hasilna sok pleasing. Sukses pikeun tim anjeun!


Vitaly11.05.2017 di 15:53
Megatkeun pikeun ogé leave a review pikeun ngabagikeun pangalaman anjeun! Geus sakabeh susunan program ti developer, saméméh meuli program dijieun sadaya leungeun méakkeun satengah poé dina setelan lajeng instalasi aksara. Ayeuna loba waktu ieu dileupaskeun, kasampak ngan ka analis jeung lamun teu acan ngalakukeun lampah anu béda! Kuring hayang pamekar kasuksésan jeung ngamekarkeun di arah ieu, salaku pasar aya deui nu tangtu anu jadi engrossed dina automation email buletin. Sarta maranéhanana ngarojong loba kasabaran, sakapeung manéhna nanya saperti patarosan bodo)


Alex11.04.2017 di 19:38
Ditanya ngeunaan révisi: misah mariksa surat dina XHeater, tanpa ngirim fungsi. Réngsé dina 2 poé. Bagja pisan yén sagalana nu diadopsi jeung teu gampang komunikasi jeung pamekar.


Ivan24.03.2017 di 14:24
Kuring hayang pikeun Nganyatakeun sukur mah ka tim! Kaula teu husus, jeung éta teu lengkep mah propil (newsletter). Jadi teu kabéh subtleties tina sorangan. Jeung sakapeung mah screw. Jeung ngarojong mantuan kuring. Ngan ayeuna ngarasa kawas ngarengsekeun jelema bodo lamun kuring pikeun 1 menit némbongkeun kumaha sagalana hade. Jeung kuring teu sia salila 2 poé. Pisan tiis tech. pangrojong. Hatur nuhun guys.


Dmitry12.03.2017 di 22:57
Abdi hoyong hatur tim ieu nyiptakeun. Counterparts kuring papanggih, sanajan, jeung teu mailings salila tilu taun. Teu nyaho sabaraha lila bakal téma xservera, tapi éta aerobatics. Leuwih alus di pasar aya nu nganggur di dinya pikeun duit jeung teu software kalapa. Epochta smokes dina sela. Nuhun sakali deui pamekar!


Anatoly09.03.2017 di 2:19
Kuring keur ngajempolan tilu taun ka tukang prescribed jeung warmed sakumaha anu kasebut ayeuna disebut, domain anjeun ku cara manual. Ayeuna automation full - lamun pungsi dikonfirmasi - di mamang teu - urang gé percaya di mujijat.


Eugene18.02.2017 di 7:52
Hatur nuhun pisan pikeun software. Mah hartina poé sanggeus meuli anak, geus diolah leuwih ti 20K. urang, kuring geus sadaya nu subtleties teu merambah. Tapi kuring bisa nyebutkeun yén e-mail di sesa, ku jalan eta mah geus teuing!!!


Artem03.02.2017 di 16:22
Program anu kuat jeung saha anu bakal aya dina koméntar ceuk dina inboks pasti bade aksara lamun eta kuduna teu ngan niron batur.


Andrew09.12.2016 di 1:55
Nulis ka nu guys pamekar jeung ngarojong téhnis. badag hatur nuhun pikeun karya maranéhanana. - Kahiji program, nu maranehna - bener bener tiis alat pikeun pamasaran surélék. Kadua - support anu lumangsung dina tingkat luhur pisan. Gancang, bener jeung jelas. Upami Anjeun keur ngagunakeun marketing email - I nganjurkeun nyokot ti hiji susunan program - Anjeun bakal meunangkeun waragad anjeun gancang pisan.


Sergey19.11.2016 di 21:10
Kuring maca koméntar, salaku sok)) anjeun Kudu ngarti nu guys - pamekar nyieun revolusi Siem produk XMailer jeung ladenan tambahan. Spent duit jeung meuli sadaya nu ditawarkeunana, meuli ngarti yén investasi dina perkembangan proyék nyaéta pangalusna di anak bagean, ngurangan belanja dina kénca-jangjang program jeung aksara jsb Scam a. Nyebutkeun hatur nuhun ka pamekar nganggur pikeun nyebutkeun. Badag atuh ti kuring pribadi.


Alex19.11.2016 di 12:56
Good day! Anjeun guys rock - dua sebaran jeung versi bébas (najan kanyataan yén 60% tina kahiji ieu hiji screw nepi alatan jahiliah sinonimayzer) - 80000 rubles ti panghasilan net. Meuli versi full di diskon. Urang bakal terus gawé!


Dmitry18.10.2016 di 17:25
Pamakéan tim ieu for lila jeung teu apal nu guys kacida alusna, terus nyieun bongbolongan ngeunaan perbaikan, loba nu geus program. Hatur eta pikeun nu. Jeung advent tina kompléks program dina instalasi server, ngajalankeun email ieu loba gampang. Koropak bakal ngabejaan anjeun yen anjeun kudu ngawas terus ngirim, dina kasus pencét di spam pikeun nyokot aksi, tapi ieu ngan saukur dipigawé lamun anjeun geus hiji sirah. Kuring mamatahan dulur teu puguh, nepi ka ngarti jeung keupeul email distribution, pariwara, murah teu lumangsung.


Andrew18.10.2016 di 16:32
C leungeun katuhu kabéh, ngan 3 spamer ayeuna geus moal aya deui nu sasuai. Saringan ngamekarkeun hourly jeung ngajaga nepi ka eta hésé. Program basajan minangka 3 pennies, aya kasusah teu ngobrol ngeunaan. Pungsi beunghar tapi zryashnoe. Dina Koropak teu leuwih ti 3% dina error 40% atawa leuwih. Serius spamming moal digawé 100 pon, tapi hal saeutik, kawas milis maranéhanana com.usulan pikeun sajumlah leutik alamat mungkin. Maranéhanana.support stremnovato, ngan ngirim dina Skype, tapi ngabales langsung. Hiji hal kawas ieu


Fyodor12.10.2016 di 12:24
sadaya harita nu meuli, tapi program lebay. teu gawe


Ivan27.09.2016 di 2:08
Hadé soré,meuli program jeung xservers xspammer sababaraha poe ka tukang,pisan wareg! beunghar pungsi,Saméméhna digawé dina naskah, mailwizz ayeuna ngan bakal bisa dipaké jeung xspammer, pangrojong téhnis sok sadia,sacara Umum, kabéh pohara happy!-) Hatur nuhun


Master19.09.2016 di 18:39
Program gede, kuring jeung anjeun dina komputer anjeun saprak 1993, sarta teu ngan katempo beda, usaha ti scratch. Tim badag gracefulness pikeun Karya Endah Keur Leungeun Nu Tumuwuh Ti Aya!!!!!!!!!!!! Hatur nuhun guys pikeun anjeun karya gede!!!!


Nicholas18.09.2016 di 1:38
Lamun leungeun tumuwuh teu ti éta tempat, mangka ieu program teu keur Anjeun.


Igor13.09.2016 di 9:53
Teu ngarti program. Teu bisa nguji éta. Dijieun hiji surat nu dikirim ka dirina, tapi surat indit. Anjeun kudu mayar 5000 RUB. mariksa operasi program. Naon gede bohong!!!!


Igor03.09.2016 di 19:00
Dina kamampuhan anak xSpamer daun jauh balik loba pesaing anak - maranéhanana ngan bisa ngelek nu lebu... Kuring geus usaha loba program jeung aksara daérah pikeun ngirim surélék, tapi dieureunkeun pasti xSpamer. Éta nyata ngagabung! Dina hiji merenah jeung basajan interface dipintonkeun sadaya ti basis data tematik pikeun shutdown komputer sanggeus dihasilkeun sebaran. Mékanisme randomization - jeung nu surelek sareng teks, jeung headers, jeung tipe pangirim, jeung tumbu, jeung loba sesa - hayu unikalizirovat UNGGAL surat nu ratusan rébu! Diwangun-di blacklist dua rupa (aturan for nu specifics), sungsi pikeun domain sadia pikeun ngirim server... Kuring mah ngawangkong ngeunaan nu diwangun-dina panangtayungan ti teu asup kaakal lampah pamaké, kejutan dina ngirim server, jeung komo masalah jeung sambungan Internet! Jeung birokrat terus datang nepi jeung jeung ngalaksanakeun anyar jeung chip anyar! Jeung aya hiji forum di mana anjeun bisa konsultasi jeung associates...


George05.05.2016 di 16:51
Program Xspamer pohara merenah jeung gampang make. Jeung tim Super. Hatur nuhun babaturan big


Yulia Sokolova11.03.2016 di 21:55
Ieu téh mangrupa program pangalusna pikeun kampanye pamasaran email ayeuna - jeung kuring yakin manéhna aya jeung bakal tetep anu pangalusna sabab ditambahkeun leuwih jeung leuwih anyar chip. Leuwih ti éta, ngagunakeun fitur program nu teu boga ka naek dina rupa-rupa sumber sejenna - nya geus sagalana: nu akun pikeun daptar milis (lamun teu ngagunakeun maranéhanana SMTP server), jeung pakakas pikeun maximum randomization, jeung nomer unlimited of HTML citakan ( upami anjeun hoyong pikeun ngirim warni aksara jeung teu saukur maké polos-text editor). Kitu ogé kavling inpo nu leuwih lengkep dina narabas saringan spam. Jeung hal pangpentingna nyaéta yén program bisa master komo beginners ka earn duit dina Internet salaku bébas mikanyaho kualitas luhur pisan bébas lengkah-demi-lengkah tangtu, jeung nu paling dikomprés, lengkep palajaran video dina gawe jeung program ti gerilya utama Gerilya Marketing. ( Poparte saperti tangtu bakal jadi di nuju). Salaku pemula ka earn online anjeun kudu kahiji jeung foremost lalu lintas ka proyék anjeun info-produk, marketable produk. Jeung ngan program Spamer bakal mantuan manéhna di shaping na langganan basa haratis ( sadaya pilihan séjén merlukeun investasi badag). Cukup pikeun mayar 1000 rubles pikeun lisénsi nu gaduh akses ka sadaya alat - tapi nu patut eta. Jeung nu teu sadaya: program geus pohara metot jeung gipsey 2 dua-nagara golongan program affiliate. Connect beuki tumuwuh jeung urang!


Ilya06.03.2016 di 18:27
Baraya sadaya. Mibanda leuwih ti 30 rupa lalu lintas, tapi sok diganggu ku kanyataan yén marketing email kuring teu. Meuli kebat tina software, aksara daérah. Manéhna dipasang jeung ngonpigurasi smtp server dina VDS. Masih Koropak geus maksimal 1-2%. Sanggeus pasamoan jeung xspammer pribadi jeung ngaliwatan consultations jeung panyekel of service provds pamustunganana meunang inboks 30%. Hasilna ngaronjat ku 15 kali!!!! Kuring teu ngarti kumaha randomize téks, naon jeung kumaha loba kudu anjeun proxy, naon setélan nu firing anti spam pos jeung kumaha nyingkahan eta. Super. Ayeuna di Arsenal mah 31 alat marketing Internet. Tangtu nyarankeun. Ku jalan mayar versi software nu dibeuli smtp mayar off di saukur hiji minggu. Oge hatur nuhun ka nu diwangun-dina database 2gis dina program sorangan.


Oleg Ерофеев14.02.2016 di 0:15
Kuring maca koméntar luhur jeung sagemblengna satuju jeung Eugene, batur tétéla geus teu usaha pikeun digawe jeung bener kompléks program. Pribadi, kuring leuwih gampang jeung leuwih fungsi teu katempo jeung usaha belasan ladenan online jeung program. Kahayang mah anjeun karaharjaan jeung pamutahiran sinambung pungsi dina lengkah jeung kali!


SEOBoss11.01.2016 di 16:36
Make Xspamer pikeun distribution anak database ngeunaan 1000 email), Cukup vérsi trial. Sagala ngan disusun geura kaluar. Alus tuah ka anjeun tim. Ngamekarkeun proyék!


Sergey Викторович14.12.2015 di 13:19
Enya, kuring satuju, program nu teu basajan, tapi kuring terus komunikasi jeung ngarojong téhnis Manager, manéhna ka kuring aya saran jeung kuring geus geus geulis oge mastered Issamerm. Dipaké program ieu lila, saprak vérsi kadua, ayeuna pindah ka katilu, di mana eta ditambahkeun loba fungsi hade dipake pikeun kuring. Sacara Umum, sadaya bingah, usaha pikeun meunangkeun loba program, tapi kabéh aksara condong digolongkeun kana spam, tapi jeung bantuan exsphere dikirim junun, ayeuna mah meunang sagala wincikan jeung bisa ngaluyukeun newsletter. Setélan, jeung appropriately fitur cukup!


Novel08.12.2015 di 14:06
Gede programm. Setélan pajeulit. Mangga make salaku basajan mungkin setélan jeung nu hiji hal kawas "ahli" mode.



Ninggalkeun eupan balik anjeun ngeunaan XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion