Čo naši používatelia hovoria o XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

Ivan24.06.2018 na 17:07
Program XHeater pracovať správne, moja funkcia je vykonávaná. Hľadá pár s sused program warm-up, našiel som prvého programu XHeater a hodil ho do Ref. odkaz pre to, prihlásil sa a kúpil som si program.


Viačeslav30.05.2018 na 2:10
Softvér je veľmi cool, nastavenie serverov na najvyššej úrovni server nastaviť len nainštalovaním PMTA bol záznam DNS manuálne, server, inštalácia trvala asi 20-30 minút, všetky údaje v Xservers išiel a všetko išlo automaticky nainštalovaný, a čo je najdôležitejšie, po tom, čo tieto nastavenia majú všetky listy bez problémov v inboks ísť, rýchlosť, hlasitosť je v poriadku ťahá server žiť na dlhú dobu, ak správne mailing list robiť, som veľmi spokojná, ďakujem vývojári pre takéto cool program, a veľmi priaznivé ceny, dokonca by som povedal, že je to veľmi lacné, pre takéto programy, ako som si kúpil tréning s skripty 10-krát drahšie, a tieto výsledky neboli vo Všeobecnosti odporúčam, som úplne v láske nie!


Muhammad Ruziev15.05.2018 na 17:23
Povie Vám o program, ktorý sa práve ma napadlo. Nevidel som programov, ktoré nie sú lákal, aby s jeho drobnými dobré vlastnosti a potom by sa znížiť peniaze na podporné služby. Na konci, išlo všetko ako zvyčajne. Nie je to žiaden "orgazmus" z nákupu tam. Ale potom som narazil na program Xmailer od chlapci Elinesoft. Je priestor!!! Takže to, čo je používať tento program? A tak to, čo je ona robí? Vysvetliť. Ak Máte ich produktov, majú svoje vlastné klientskej základne a chcete komunikovať s ich duše do duše, tento program je pre Vás. A komunikovať srdce k srdcu, nie je lepší spôsob, ako osobné listy. Teraz holuby takmer lietať, a Post Ruska bez ohľadu na to, koľko sa snažil svoje rozmaru, nie je spokojný. A všetky, ak chcete písať písmená času a úsilia nie je dosť. Potom Ste určite povedať, že je to jednoduchšie, e-maily, nie je nič jednoduché. Tu Si to uhádol, ale ak Máte zákazníci s prstom počítať. Napísal, poslal - čakať na smajlíkov...) A ak Ste klientom cez 1000 !? Čo potom robiť? A mimochodom, viete, že políčok Vašich zákazníkov, ale váš zákazník je stále veľa majiteľov a vedúcich pracovníkov, ktorí sa rozhodnú byť vaša láska diskusiu. Je to rôzne filtre spamu, obmedzuje poštových služieb (podľa počtu zásielok. Potom tvrdia, že pre vaše pripojené súbory a odkaz v e-maile nemal ako vaše položiek, ktoré opisujú podstatu listu obsahovať "stop slová". A takýchto príležitostiach sa každým dňom viac a viac. Samozrejme, ďalšie novinky okolo vašich produktov, môžete jednoducho zdieľať na svojich oficiálnych stránkach a nechajte svojich zákazníkov prísť a pozrieť sa okolo seba. A ak Budete potrebovať zistiť to teraz, alebo neskôr, tento deň. Nemôžete si ich pozrieť na Vaše webové stránky. Osobné e-maily a váš klient raz denne-pozrite sa. Xmailer svoje novinky priamo stavia pod nos vášho klienta, bez ohľadu na to, koľko máte v čo poštové služby, ktoré majú okná. Vrátane všetkých možností tohto programu, bude Vám doručená POŠTA. Program Vám pomôže napísať listy, usporiadať ich krásne s pomocou mnohých šablón. Môžete tiež vidieť, že dostal váš list adresát otvorí váš správu. Všetko, viac než 20 pohode nástroje zahrnuté v tomto programe je samostatný program. Ak chcete získať tieto programy a konfigurovať mailing list na svoju vlastnú, mesiacov a čas vyhľadávanie nie je dosť. A každá etapa si vyžaduje príslušnú kvalifikáciu a skúsenosti. Tento program je naozaj nástroj podnikania. Aj keď Máte so zákazníkom, všetky problémy, ona Vám ponúka pripravený base 2-GIS postavený do neho. Musíte vybrať priemyslu a pošlite svoje návrhy. Softvér umožňuje zhromaždiť potenciálnych zákazníkov z rôznych miestach v dvoch kliknutiach, až do sociálnych sietí. Všetky, ktoré som napísal, aby Ste sa o tento program, je len špičkou ľadovca. Tým, že kúpi licenciu na 2900 rubľov(to bolo drahšie ako 5000 rubľov ), dostanete neuveriteľnú priestor pre e-mail marketing. Odpoveď!)


Konštantína14.05.2018 na 20:28
Použitie xdomains a ich peniaze sú viac, než stojí za to. Nastavenia sú jednoduché,každé doménové rozbore. Technická podpora je lightning rýchle odpovede na všetky otázky. Všetko je veľmi veľa. Ďakujeme vám za takýto zázrak softvéru.


Správy26.03.2018 o 22:47
Tu je článok o našej pomoci portál o obnovenie licencie pre nášho softvéru, ak ste zmenili systém a stratil licenciu: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Môžeme len prenos existujúcej licencie. Tí, ktorí boli aktivované, základom je to, potvrdenie platby a id zákazníka, ktorý bol použitý, ak chcete aktivovať licenciu. Ďakujeme za pochopenie!


Samvel26.03.2018 na 0:33
Program kúpili xdomains, na mojej práci nie je vymeniteľná. Po preinštalovaní OS licencia odleteli na obnovu, budete musieť predložiť doklad o zaplatení, nemôžem pochopiť, ako na to, ale potom si uvedomil, že kontrola príde na Yandex mail, ale ja čistiť a pracoval dlhé a ťažké zbierať Bankové výpisy, kontrolovať karty atď. ak chcete potvrdiť, stále aktívny, ale potom opäť zrejme preinštalovať OS, a teraz opäť potvrdenie platby a zaplatiť 500r. Každý je chránená pred podvodom, viete, ale je lepšie, ak chcete odoslať. kľúč a použiť ho na aktivovanie programu nezávisle, ako je tomu v jednom z mojich programov. Teraz celkového programu zaplatené a nemôžete používať. Bude musieť kúpiť nový.


Stanislav07.02.2018 v 18:28
kúpil Xdomains , ako všetko, ušetríte veľa času a nervov v analýze domény, za nákup odporúčam!


Správy26.01.2018 na 1:45
Odpoveď na predchádzajúcu recenziu Natália zo 25.01.2018 22:52 >>Prečo kúpou programu xheater nechcete poskytnúť licenčný kľúč a aktivovať program odstránený Admin: Pretože kľúč, je uvedený pri kúpe dvoch a viac programov, keď si zakúpite licenciu pre jeden program, licencie je aktivovaný na serveri. >>tieto platiť vám peniaze a ak letí OS na počítači mám preukázať, kedy a ako som zaplatil za tento program, a to znamená, že som ju použiť iba na jednom počítači Admin: Obnovenie stratených licencie je prostredníctvom podpory s poskytovaním platobných potvrdenie s dátumom a časom úhrady staré ID, ktoré je aktivované licencie a nové ID, ktoré chcete preniesť licenciu. >>ostatné chcem varovať - nákup program požiadať o licenčný kľúč ,možno, ak budete lietať mimo OS alebo si len rozhodne pre prácu na diaľku možnosti máte to nebude.... Admin: Vymáhanie vyššie popísaným postupom, ručné prevodu licencie pre self-aktivácia na inom počítači v časti pomocník->O->licencie prenos. Nemôže preniesť nezávisle neobmedzený počet krát! Ďakujeme za Váš názor! S pozdravom, Elinesoft. Projekt XSpamer.ru


Natália25.01.2018 o 22:52
Chcem vás požiadať, aby vývojári z týchto programov - prečo kúpou programu xheater nechcete poskytnúť licenčný kľúč a aktivovať program odstránené tie platiť vám peniaze a ak letí OS na počítači mám preukázať, kedy a ako som zaplatil za tento program, a to znamená, že som ju použiť iba na jednom počítači, pretože tam sú okolnosti, keď ľudia pracujú na diaľku z domov, a že teraz ste na prenos licencie na INÉHO.počítač je potrebné zaplatiť 500r .platiť vám licencie sú požiadaní dať kľúče a ukázalo sa môžete kúpiť vzduch, nie každý má možnosť pracovať na jednom počítači .o TP povedať, ani zlé, ani dobré, nechcem tak pomôcť z nich nebude čakať .o programoch, ale kúpil som si ich všetky 4 Ks môže otospitsya iba pozitívne ,pochopiť ich ľahko aj pre začiatočníkov a chlapci naozaj poznať ich prácu .vo Všeobecnosti programu je skvelé , pretože pre mňa nie je lepší softvér ako týchto ľudí.ohľadom na vás .ale žiadam vás, aby ste mi dať kľúč k programu xheater a ostatných varovať, - nákup program požiadať o licenčný kľúč ,možno, ak budete lietať mimo OS alebo si len rozhodne pre prácu na diaľku možnosti máte to nebude....


Anastasia05.12.2017 na 19:25
Program je výborný, môžete pochopiť aj bez hlboké vedomosti v tejto oblasti. Umožňuje uložiť slušné množstvo rozpočet na reklamu, odozva zo zoznamu príjemcov naozaj je! Ďakujem vám veľmi pekne za softvér!


Oleg30.10.2017 na 13:37
Dobrý deň. Program XMailer nie je zlé a funkčné - žiadne sťažnosti. Ale ako XHeater potom je tu čo robiť. Po prvé, keď pretaktovaní novej domény, 95% e-mailov nie je len spadajú do priečinka spam, a všetky poštové služby listu neprechádza, je odstránená bez možnosti správy doručenie adresátovi. Myslím si, že dôvodom je to, že pri vytváraní správy môžete vložiť iba hlava, telo e-mailu a odkazu (alebo žiadny odkaz). Hodnotenie takéto správy, e-mailové služby vrátane anti-spam služby ako: mail-tester.com ťažko dať lepší odhad je takmer až 5, a je známe, na guľomet spam. Zaviesť možnosť vložiť obrázky (a potom bude všetko oveľa zaujímavejšie), ktoré výrazne zvýšiť dodávku písmená na konečné miesto určenia v rozptýlenie domény.


Sergej16.10.2017 v 23:15
Koľko tu Sergeev medzi klientom :). Robiť Malinga na 6 rokov. Skúšal riešenie na skriptov a kompletný program (napr. Sandblaster). Všetky majú svoje výhody a nevýhody. Ak dôstojnosti objal všetkých, že nevýhody všetky skryté a otvoriť sa potom bokom na väčšine povedzme "poslanec" chvíľu. V hmailer som ešte bez problémov našiel. Možné problémy, ktoré sa môžu vyskytnúť na rôznych fantázie jazykové verzie systému Windows, ale vývojári reagovať adekvátne poradiť vo veci samej a opraviť takmer všetko o behu. Môžete dohodnúť na program modernizácie pre VÁS OSOBNE a pre pomerne rozumný peniaze. Taký som ešte nespĺňa niektorý developer. Rešpekt. Vo Všeobecnosti to bol vynikajúci program. Naozaj veľmi kompetentný a nezvyčajné funkionalnoy. Začiatočníkov a profesionálov bude prístup na 100 %. Ju používať, potrebujete mať základné znalosti z princípov marketingu mile, alebo pár krát prehodnotiť ich kanál na YouTube. Odporúčam všetkým.


Eugene17.08.2017 v 18:07
Program je dobrý, s jeho funkcie vyrovnať dokonale. Tam bol problém v procese, ale tech podpora pomohla vyriešiť.


Anton01.08.2017 na 17:43
Vynikajúcu podporu! Napriek mojim chybám, desať krát žuť a pomohla nastaviť program.


Alex18.07.2017 na 12:50
Opäť - vďaka technickú podporu! Napriek "pevný technarchy" pozície (kedy rozhodnutie zrejmé, úloha spočíva s klientom


Alexander10.07.2017 na 2:26
Toto je najlepší program od všetkého, čo je, písmená dosiahnuť všetko bez toho, aby zasahoval do spamu, nie je ťažké pochopiť a dokonca aj vzrušujúce, pretože výsledok je vždy potešujúce. Úspech pre svoj tím!


Vitaly11.05.2017 na 15:53
Rozhodla tiež napísať recenziu, aby zdieľať svoje skúsenosti! Mať celý súbor programov od developera, pred nákupom programy vytvorené všetky ruky strávil pol dňa na nastavenie a inštalácia skripty. Teraz veľa času bol prepustený, pozrite sa len na analytik a ak nie už podnikajú rôzne akcie! Prial by som si, vývojári úspech a rozvoj v tomto smere, ako je na trhu už nie je isté, kto je tak priviazané niečím v automatizácii e-mailových bulletinov. A tí, podpora veľa trpezlivosti, niekedy spýtal sa takéto hlúpe otázky)


Alex11.04.2017 na 19:38
Požiadal o revíziu: samostatná kontrola mailov, v XHeater, bez poslať funkciu. Skončil v 2 dni. Veľmi šťastná, že všetko je konečné a nie je jednoduchá komunikácia s vývojár.


Ivan24.03.2017 na 14:24
Chcem Vyjadriť svoju vďačnosť k tímu! Nie som špeciálne, a to nie je úplne môj profil (newsletter). Takže nie všetky nuansy vlastné. A niekedy som skrutku. A podpora pomáha mi. Iba dnes cítila ako úplný idiot, keď som za 1 minútu ukázal, ako všetko funguje. A nevedel som nič o 2 dni. Veľmi cool tech. podpora. Vďaka chlapci.


Dmitry12.03.2017 o 22:57
Ja by som sa chcel poďakovať tímu z tejto tvorby. Náprotivky som sa stretol, aj keď, a robiť zásielky na tri roky. Neviem, ako dlho bude téma xservera, ale je to sveta v leteckej akrobacii. Lepšie na trhu nie je nič pre peniaze a nie konkurenčný softvér. Epochta fajčí na vedľajšiu koľaj. Vďaka znova vývojári!


Anatolij09.03.2017 na 2:19
Ja som šokovaný pred tromi rokmi predpísané a zahreje, ako to je teraz volal, domén manuálne. Teraz úplná automatizácia - ak je funkčnosť je potvrdené - v pochýb - budeme veriť v zázrak.


Eugene18.02.2017 na 7:52
Ďakujem vám veľmi pekne za softvér. Doslova som deň po jeho zakúpení, má spracovaných viac ako 20 K. ľudia, mám všetky nuansy nie sú presiaknuté. Ale môžem povedať, že e-mail je v pokoji, mimochodom, mám to taky!!!


Artem03.02.2017 na 16:22
Program je silný a kto by sa tam v komentároch povedal v inboks určite písmenami, ak ich správne to nie je len skopírovať niekto.


Ondrej09.12.2016 na 1:55
Napíšte chlapci vývojárov a technická podpora. veľké ďakujem za ich prácu. Prvý program, ktorý urobili naozaj, ale naozaj cool nástroj pre e-mail marketing. Druhý - podpora sa deje na veľmi vysokej úrovni. Rýchlo, správne a jasne. Ak používate e-mailový marketing - odporúčam - trvať od sada programov - dostanete svoje náklady veľmi rýchlo.


Sergej19.11.2016 na 21:10
Čítal som komentáre, ako vždy)) musíte pochopiť, že chlapci - vývojári robia revolúcie Siem produkt XMailer a ďalšie služby. Strávil peniaze a kúpil všetko, čo ponúkajú, nákup pochopiť, že investície do vývoja projektu je najlepší vo svojom segmente, znížené výdavky na ľavicovú programy a skripty atď na Podvod. Poďakovať vývojári nič povedať. Obrovské poďakovanie od mňa osobne.


Alex19.11.2016 na 12:56
Dobrý deň! Vy rock - dve distribučné s bezplatnej verzie (napriek tomu, že 60% z prvých bol skrutka do kvôli nevedomosti sinonimayzer) - 80000 rubľov čistých príjmov. Kúpil plnú verziu so zľavou. Budeme pokračovať v práci!


Dmitry18.10.2016 na 17:25
Použite tento tím na dlhú dobu a viem, že chalani veľmi dobre, neustále robiť návrhy týkajúce sa zlepšenia, mnohí už program. Ďakujem im za to. S príchodom komplexné programy na inštaláciu servera, spustite e-mailovú bolo oveľa jednoduchšie. Prijaté vám povie, že potrebujete sledovať neustále odoslania, v prípade hit v spam konať, ale je to jednoducho urobiť, ak máte hlavu. Radím každému, nebyť lenivý, chápať e-mail distribúcia, reklama, lacnejšie nestane.


Ondrej18.10.2016 o 16:32
C rúk všetko v poriadku, len 3. spamer dnes už nie je relevantné. Filtre rozvíjať hodinové a udržiavať s nimi ťažké. Program jednoduché ako 3 halierov, tam je problém asi nie hovoriť. Funkčnosť bohatých, ale zryashnoe. V schránke nie je viac ako 3% chýb vo výške 40% alebo viac. Vážne spamový nebude fungovať 100 libier, ale malé veci, ako mailing ich com.návrhy na malý počet adresy sú možné. Tie.podpora stremnovato, stačí poslať v Skype, ale okamžite reagovať. Niečo ako toto


Fedya12.10.2016 pri 12:24
všetky recenzie sú zakúpené, ale program na hovno. nefunguje


Ivan27.09.2016 na 2:08
Dobrý deň,kúpil som si program a xservers xspammer pár dňami,veľmi spokojný! bohaté funkcie,Predtým pracoval na scenári, mailwizz teraz bude pracovať iba s xspammer, technická podpora vždy k dispozícii,Všeobecne, všetci veľmi radi!-) Ďakujeme


Master19.09.2016 na 18:39
Skvelý program, ja som s vami na vašom počítači od roku 1993, a nie len vidieť rôzne, snažil od nuly. Tím je obrovský pôvabu pre Úžasné Pracovať Pre Ruky, Ktoré Rastú Tam!!!!!!!!!!!! Ďakujem vám chlapci za skvelú prácu!!!!


Mikuláša18.09.2016 na 1:38
Ak rukách rastú nie je z tohto miesta, potom tento program nie je pre Vás.


Igor13.09.2016 v 9:53
Nechápu program. Nemôžete vyskúšať. Vytvorili list zaslaný na sebe, ale list išiel. Budete musieť zaplatiť 5000 RUB. na kontrolu činnosti programu. Aký nezmysel!!!!


Igor03.09.2016 na 19:00
V jeho schopnosti xSpamer necháva ďaleko za sebou mnoho z jeho konkurentov - môžu len prehĺtať prach... Snažil som sa početné programy a skripty poslať mail, ale zastavil určite xSpamer. Je to skutočný kombinovať! V pohodlné a jednoduché rozhranie zobrazené všetky z tematických databáz vypnutie počítača po vyrába distribúcie. Mechanizmy znáhodnenie - a e-maily a sms správy a hlavičky správ, a typ odosielateľa, a odkazy, a veľa odpočinku - nech unikalizirovat KAŽDÉ písmeno státisíce! Vstavaný listinu dva typy (pravidlá pre špecifiká), vyhľadávanie dostupných domén na odoslanie servery... Nehovorím o tom, že vstavanú ochranu pred nelogické činnosť užívateľa, prekvapenie na odoslanie servery, a to aj problémy s pripojením na Internet! A tvorcovia neustále prichádza s a zavedenie nových a nových čipov! A je tu fórum, kde môžete konzultovať so spolupracovníkmi...


George05.05.2016 na 16:51
Program Xspamer veľmi pohodlné a jednoduché použitie. A tím Super. Ďakujem priatelia veľká


Yulia Sokolova11.03.2016 o 21:55
Toto je najlepší program pre e-mail marketing kampane dnes - a som si istý, že ona je a naďalej bude najlepšie, ako sú pridané ďalšie a ďalšie nové čipy. Navyše, pomocou funkcie programu nemajú jazdiť na rôznych iných zdrojov - má všetko,: účtovníctvo pre konferencií (ak nie cez ich servery SMTP), a nástroje pre maximálnu znáhodnenie, a neobmedzený počet šablón HTML ( ak chcete poslať farebné písmená a nie len pomocou obyčajnom textovom editore). Rovnako ako veľa ďalších informácií na obísť filtre spamu. A najdôležitejšia vec je, že program môže zvládnuť aj začiatočníci, ako zarobiť peniaze na Internete ako voľný prístup na veľmi vysokej kvality zadarmo krok-za-krokom samozrejme, s najväčšou stlačený, podrobné video lekcie na prácu s programom z hlavného partizánske Partizánske Marketing. ( Poparte takýto kurz by byť v čele). Ako začiatočník zarábať online, potrebujete v prvom rade návštevnosť vašich informácie o projekte-výrobok predajný produkt. A len program Spamer mu pomôže pri formovaní jeho predplatné base zadarmo ( všetky iné možnosti vyžadujú veľké investície). Dosť zaplatiť 1000 rubľov za licenciu na prístup k všetky nástroje, ale stojí to za to. A to nie je všetko: tento program bol veľmi zaujímavý a gipsey 2 dvojstupňový affiliate program. Pripojiť viac a rásť spolu s nami!


Iľja jefimovič06.03.2016 na 18:27
Ahoj všetci. Majú viac ako 30 druhov dopravy, ale sú vždy vadí fakt, že e-mail marketing mňa nie. Kúpil veľa software, skripty. On nainštalovaný a nastavený smtp server na VDS. Stále Prijaté má maximálne 1-2%. Po stretnutí s xspammer a prostredníctvom osobných konzultácií s držiteľov služby provds konečne dostal inboks 30%. Výsledkom je zvýšená o 15 krát!!!! Som pochopiť, ako sa náhodne text, čo a koľko potrebujete proxy, aké nastavenia sú strieľať anti spam poštové a ako sa im vyhnúť. Super. Teraz v mojej Arsenal 31 nástroj Internet marketingu. Odporúčam. Mimochodom platenú verziu softvér zakúpený smtp vyplatila len týždeň. Aj vďaka vstavanej databázy 2gis v samotnom programe.


Oleg Ерофеев14.02.2016 na 0:15
Čítal som komentáre vyššie a úplne súhlasím s Eugene, iní zrejme sa snažil pracovať s naozaj komplexné programy. Osobne som ľahšie a viac funkčné nevidel a snažil tucet on-line služby a programy. Prajem vám prosperity a kontinuálne zlepšovanie funkčnosti v kroku s dobou!


SEOBoss11.01.2016 na 16:36
Použitie Xspamer na distribúciu do svojej databázy o 1000 e-mail), Dosť skúšobnú verziu. Všetko len triedené ihneď. Veľa šťastia do svojho tímu. Rozvíjať projekt!


Sergej Викторович14.12.2015 na 13:19
Áno, súhlasím s tým, program nie je jednoduché, ale ja som neustále komunikovať s technickou podporou Manager, on mi povedal, že je rád a už som celkom dobre zvládol Issamerm. Použiť tento program dlhý čas, pretože druhá verzia, teraz sa presťahoval do tretej, kde je pridaný mnoho užitočných funkcií pre mňa. Všeobecne, všetci šťastní, snažil sa získať veľa programov, ale všetky listy majú tendenciu spadnúť do spam, ale s pomocou exsphere poslaná úspešne, teraz mám všetky detaily a môžu sa prispôsobiť newsletter. Nastavenia, a primerane dosť funkcie!


Román08.12.2015 na 14:06
Skvelý program. Komplikované nastavenia. Prosím, aby sa tak jednoduché, ako je to možné nastavenia a že niečo ako "expert" režime.



Zanechať svoj názor o XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion