Opinie naszych użytkowników o XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

Wiaczesław30.05.2018 w 2:10
Soft bardzo fajny, konfiguracja serwera na najwyższym poziomie, do tego skonfigurował serwer po prostu instalując ПМТА, musiał wszystkie rekordy DNS przepisać ręcznie, na instalację serwera trwało 20-30 minut, w Xservers wszystkie dane wbił i wszystko samo poszło automatycznie instalowane, a co najważniejsze, po tych ustawień nie mam żadnych wiadomości bez problemów w инбокс wchodza, prędkość pojemność świetnie ciągnie, serwera żyją długo, jeśli poprawnie newslettera robić, jestem bardzo zadowolony, dziękuję twórcom za takie fajne programy, i bardzo rozsądne ceny, powiedziałbym nawet, że to bardzo tanio za takie programy, jak sie do tego kupowałem szkolenia ze skryptami 10 razy droższe, a takich wyników nie było, w sumie polecam, jestem po prostu zachwycona!


Мухамад Рузиев15.05.2018 w 17:23
Opowiem Wam, o programie, która mnie po prostu zachwyciła. Ja dawno nie widziałem programów, które nie skusić się ze swoimi jakimiś niewielkimi dobrymi właściwościami i potem nie ścinało pieniędzy na pokrycie usługi. W końcu wszystko wychodziło jak zwykle. Żadnego "orgazm" od zakupu nie ma. Ale tu natknąłem się na program Xmailer od chłopaków z Elinesoft. To jest kosmos!!! Więc jakie są korzyści z tego programu? I w ogóle co ona robi? Wyjaśnię. Jeśli masz swoje produkty, masz swoją bazę klientów i chcesz komunikować się z nimi dusza w duszę, ten program jest dla Ciebie. A aby komunikować się na dusze, lepszego sposobu nie ma oprócz osobistego listu. Teraz gołębie prawie nie latają, a Poczta polska ile bym się nie starała kaprys nie wykona. Tak i zawsze pisać maile czasu i sił nie starczy. Wtedy na pewno powiecie, że łatwiej wiadomości e-mail nie ma nic prostego. Tu zgadza się, ale jeśli na pewno Masz klientów palcem w tyłku. Napisali, że wysłali - czekaj emotikony...) A jeśli Masz klientów już 1000 !? Co wtedy zrobić? I w ogóle, wiesz że pocztowych klientów, oprócz swojego klienta jeszcze kupa gospodarzy i kontrolerów które decydują, być miłosnej rozmowy, czy nie!? Są to różne filtry spamu, to ograniczenia usług pocztowych w ilości wysyłek. To u nich narzekać na swoje załączniki, to link w mailu nie podoba, to twoje zwykłe tytuły, które opisują istotę e-mail zawierają "stop words". I takich powodów, z każdym dniem coraz więcej i więcej. Oczywiście, kolejną wiadomość wokół swoich produktów, można po prostu umieścić na swojej oficjalnej stronie internetowej i niech klienci sami wejdą i obejrzą. A jeśli potrzebujesz, aby patrzeli to teraz lub później tego dnia. Nie zmusić ich zajrzeć na Swojej stronie internetowej. A prywatnego maila klient razy dziennie-to sprawdzi. Xmailer swoje wiadomości wprost roznosi pod nos swojemu klientowi, niezależnie od tego, ile ich masz, w jakich usługach pocztowych u nich skrzynie. Włączając wszystkie opcje tego programu, Będziesz na pewno dostać się do folderu "skrzynka ODBIORCZA". Program pomoże Ci sporządzić listy, składać je pięknie z pomocą licznych szablonów. Jeszcze można zobaczyć, doszło-czy list do adresata, otworzyli-czy twoje przesłanie. Wszystko, ponad 20-i fajne narzędzia, które zawiera w sobie ten program, jest osobnym programem. Jeśli sami zebrać te programy i skonfigurować taką newslettera саморучно, to miesiąc czasu i poszukiwań nie wystarczy. Tak i każdy etap wymaga należytej kwalifikacji i doświadczenia. Ten program jest naprawdę biznes narzędziem. Nawet w przypadku Masz z klientami całkiem kłopoty, to ona oferuje Państwu gotową bazę 2-GIS wbudowaną w nią. Pozostaje ci wybrać branżę i wysyłać swoje propozycje. Program daje możliwość zebrać potencjalnych klientów z różnych stron w dwa kliknięcia, aż do serwisów społecznościowych. Wszystko, co tu napisałem o ten program, to zaledwie wierzchołek góry lodowej. Kupując licencję za 2900 zł,(wcześniej było droższe niż 5000 zł ), otrzymasz niesamowite pole do popisu dla e-mail marketingu. Odpowiadam!)


Konstanty14.05.2018 20:28
Używam xdomains i swoich pieniędzy jest więcej niż warto. Ustawienia proste,domeny, które chcesz парсит. Pomoc techniczna błyskawicznie odpowiada na wszystkie pytania. Wszystko bardzo podoba. Dziękuję za taki cud soft.


Administracja26.03.2018 w 22:47
Oto artykuł na naszej stronie pomocy o przywrócenie licencji na nasz soft, jeśli zmienił się system i zawieruszyły licencji: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Możemy przenieść tylko istniejących licencji. Te które zostały aktywowane, podstawą tego jest potwierdzeniem płatności i id klienta, na który została aktywowana licencja. Dziękuję za zrozumienie!


Samwell26.03.2018 w 0:33
Kupiłem program xdomains, dla mojej pracy nie заменима. Po ponownej instalacji SYSTEMU operacyjnego licencja spadł, aby przywrócić należy dostarczyć potwierdzenie płatności, a ja nie mogę zrozumieć, jak to zrobić, dopiero potem zrozumiałem, że czek przychodzi na yandex mail, ale go wyczyściłem i musiałem długo i ciężko zebrać wyciągu z karty itp., aby potwierdzić, nadal aktywna, ale potem znowu SYSTEMEM podobno przeinstalowałem i teraz znowu udowadniasz płatności i zapłać 500r. Każdy broni się od oszustów, rozumiem, ale lepiej wysyłać osób. klucz i użyć go w celu aktywacji programu samodzielnie, jak to jest zrobione na jednej z moich programów. Teraz w końcu zapłacił za program, a korzystać nie mogę. Trzeba nową kupić.


Stanisław07.02.2018 w 18:28
kupiłem Xdomains , wszystko się podoba, oszczędzam mnóstwo czasu i nerwów na analizowania domen, do zakupu polecam!


Administracja26.01.2018 w 1:45
Odpowiedź na poprzedni komentarz Natalii od 25.01.2018 22:52 >>Dlaczego kupując masz program xheater nie podać klucz licencyjny ,a aktywujesz program usunięty Admin: Bo klucz jest wydawana przy zakupie dwóch lub więcej programów, w przypadku zakupu licencji na jeden program, licencja jest aktywna na serwerze. >>płacąc te pieniądze i jeśli spada systemu operacyjnego na komputerze muszę udowadniać kiedy i jak będę płacił ten program i co to znaczy, że mogę jej używać tylko na jednym komputerze Admin: Przywracanie utraconej licencji odbywa się poprzez wsparcie tych z dostarczeniem potwierdzenia płatności z datą i godziną płatności, starego айди, na który активировалась licencja i nowego айди, na który chcesz przenieść licencję. >>innych ostrzegam - kupując program zapytaj o klucz licencyjny ,TK jeśli masz слетит systemu lub można rozwiązać po prostu pracować zdalnie możliwości masz taka nie będzie.... Admin: Procedura odzyskiwania opisana powyżej, jest ręczne przenoszenie licencji do samodzielnej aktywacji na innym komputerze w dziale pomoc->O programie->transfer licencji. Możesz przenosić samodzielnie nieskończoną ilość razy! Dziękujemy za twoją opinię! Z poważaniem, zespół Elinesoft. Projekt XSpamer.ru


natalia25.01.2018 w 22:52
Chcę zapytać twórców tych programów - dlaczego kupując masz program xheater nie podać klucz licencyjny ,a aktywujesz program usunięty , płacąc te pieniądze i jeśli spada systemu operacyjnego na komputerze muszę udowadniać kiedy i jak będę płacił ten program i co to znaczy, że mogę jej używać tylko na jednym komputerze, bo są okoliczności, gdy ludzie pracują zdalnie z domu i co teraz za przeniesienie licencji na WSP.komputer trzeba zapłacić 500r .po opłaceniu licencji proszę jednak dać klucze , a okazuje się, że kupujesz powietrze nie każdy ma możliwość pracować na jednym komputerze .o TP mówić ani złego, ani tym bardziej dobrego nie chcę tak jak od nich pomocy nie dostaniesz .o programach a kupowałam je wszystkie 4 szt mogę отозватся tylko pozytywnie ,zorientować się w nich łatwe, nawet dla początkujących i naprawdę chłopaki znają się na swojej pracy .jednak programy świetne , jak dla mnie lepiej oprogramowania nie niż u tych ludzi.szacun dla ciebie .ale proszę podać mi klucz do programu xheater i innych ostrzegam - kupując program zapytaj o klucz licencyjny ,TK jeśli masz слетит systemu lub można rozwiązać po prostu pracować zdalnie możliwości masz taka nie będzie....


Anastazja05.12.2017 w 19:25
Program świetny, można zrozumieć nawet nie mając głębokiej wiedzy w tej dziedzinie. Pozwala zaoszczędzić niezłą sumę z budżetu na reklamę, odpowiedzi od wysyłek naprawdę istnieje! Wielkie dzięki za soft!


Oleg30.10.2017 w 13:37
Dzień dobry. Program XMailer nie jest zły i funkcjonalny - nie ma żadnych skarg. A co do XHeater tu jest nad czym popracować. Po pierwsze przy przyspieszaniu nowej domeny 95% e-maili nie tylko trafiają do folderu spam, a w ogóle usługi pocztowe e-maile nie przepuszczają, czyli usuwane bez możliwości dostarczenia wiadomości do odbiorcy. Myślę, że wynika to z faktu, że podczas tworzenia wiadomości można wstawić tylko nagłówek, ciało maile i linki (bez linki). Ocenę takich doniesień usługi pocztowe, w tym antyspam usługi typu: mail-tester.com z trudem dają dokładniej ocena едвали daleki od 5, a to jak wiadomo automatem spam. Należy zaimplementować możliwość wstawienia zdjęcia (i wtedy wszystko będzie o wiele bardziej interesujące), co znacznie zwiększy wysyłkę e-maili do końcowego odbiorcy przy przyspieszaniu domeny.


Sergiusz16.10.2017 o 23:15
-Dużo tu Siergiejew wśród klientów :). Zajmuję się майлингом już 6 lat. Próbowałem rozwiązania na skryptach i pełne programy (np. СендБластер). Wszystkie mają swoje zalety i wady. Jeśli godności выпячивают wszystko to wady u wszystkich ukryte i potem wychodzą bokiem w najbardziej nieodpowiednim momencie. W хМайлере ja póki co problemów nie odkrył. Być może mogą wystąpić problemy na różnych fantazyjnych językowych wersjach windows, ale przy tym deweloperzy reagują właściwie, zaleca się zasadniczo i naprawiają wszystko prawie na bieżąco. Można do porozumienia w sprawie modernizacji programu pod CIEBIE OSOBIŚCIE i przy tym za bardzo kalkulacyjne pieniądze. Tego jeszcze nie встечал ani u jednego dewelopera. Szacunek. W sumie świetna okazała się program. Naprawdę bardzo kompetentny i niezwykle функиональна. Zarówno dla początkujących jak i profesjonalistów będzie pasować na 100 %. Aby korzystać trzeba mieć podstawowe pojęcie o zasadach mail marketingu lub kilka razy przejrzeć cały ich kanał na Youtube. Polecam wszystkim.


Eugeniusz17.08.2017 w 18:07
Program dobry, ze swoimi funkcjami radzi sobie świetnie. Był problem w trakcie pracy, ale tych wsparcie pomogło wszystko rozwiązać.


Anton01.08.2017 w 17:43
Świetna pomoc techniczna! Nie patrząc na moje błędy, dziesięć razy разжевали i pomógł skonfigurować program.


Aleksy18.07.2017 w 12:50
Po raz kolejny - dzięki endomondo! Pomimo twardej технарскую" stanowisko (to jest, gdy rozwiązanie oczywistych zadań odbywa się na odpowiedzialność klienta


Aleksander10.07.2017 w 2:26
Jest to najlepszy program z wszystkim co istnieje, maile dochodzą wszystkie, nie angażując się w spam, aby zrozumieć, że nie jest trudne, a nawet ekscytujące, bo wynik zawsze cieszy. Sukcesów swojej drużyny!


Witalij11.05.2017 15:53
Postanowił też zostawić opinię podzielić się wrażenia! Mam cały zestaw programów od deweloperów, wcześniej do zakupu programów robił wszystko rękami spędziłem pół dnia na konfigurację i instalację skryptów. Teraz bardzo dużo czasu rozluźnienia, patrzę tylko analizy i jeśli coś jest nie tak już предпринимаю różne działania! Chcę życzyć twórcom sukcesu i rozwoju w tym kierunku, ponieważ na rynku nie ma już nikogo kto tak z głową odszedł w automatyzację wysyłek e-mail. A tych-wsparciu dużej cierpliwości, bywało sam zadał takie głupie pytania)


Aleksy11.04.2017 w 19:38
Poprosił o udoskonalanie: osobnym чекинге skrz w XHeater, bez funkcji wysyłania. Modyfikowali za 2 dni. Bardzo cieszę się, że wszystkie udoskonalane i jest wygodna komunikacja z operatorem.


Ivan24.03.2017 w 14:24
Chcę wyrazić podziękowania dla zespołu technicznego wsparcia. Nie jestem ekspertem, i to nie w pełni mój profil (newsletter). Tak, że nie wszystkie subtelności dysponuję. I czasami косячу. A tamto. wsparcie mnie wyręcza. Tylko dzisiaj poczułem się pełnym pacana, kiedy mi za 1 minutę pokazywali jak to wszystko działa. A ja nad tym тупил 2 dni. Bardzo fajna tech pomoc. Dzięki chłopaki.


Dymitr12.03.2017 22:57
Chciałbym wyrazić podziękowania dla zespołu twórców tej kreacji. Analogów nie spotkałem, choć zajmuję, które wysłałeś już trzy lata. Nie wiem ile wytrzyma temat xservera, ale to akrobacji. Lepiej na rynku nic nie ma za te pieniądze i nie konkurencyjnego oprogramowania. Epochta pali w bok. Jeszcze raz dziękuję twórcy!


Anatol09.03.2017 w 2:19
Jestem w szoku - trzy lata temu przepisywał i подогревал, jak to się teraz nazywa, swoje domeny ręcznie. Teraz pełna automatyzacja - jeśli zapowiadany funkcjonalność potwierdzi się - w co nie wątpię - będzie musiał uwierzyć w cud.


Eugeniusz18.02.2017 w 7:52
Dziękuję za soft. Dosłownie dzień po zakupie, taktował więcej 20k. ludu, jeszcze we wszystkie subtelności nie wniknął. Ale już mogę powiedzieć , że e-mail odpoczywa przy okazji to ja też mam!!!


Artem03.02.2017 o 16:22
Program potężny i kto by tam w komentarzach nie mówił w инбокс jednoznacznie idzie pisma, jeśli ich dobrze zrobić a nie tylko kopiować od kogoś.


Andrzej09.12.2016 w 1:55
Piszę chłopakom programistom i tech wsparcia ogromne podziękowania za ich pracę. Po pierwsze- programy, które zrobili - naprawdę fajne narzędzie do e-mail marketingu. Po drugie - tych. obsługa odbywa się na bardzo wysokim poziomie. Szybko, poprawnie i zrozumiale. Jeśli używasz w swojej pracy e-mail marketing - to polecam - bierz od razu zestaw programów - отобьете swoje koszty bardzo szybko.


Sergiusz19.11.2016 w 21:10
Czytałem komentarze, jak zawsze)) Trzeba zrozumieć, że ludzie - twórcy robią rewolucję siem produktem XMailer i dodatkowymi usługami. Wydałeś pieniądze kupił wszystko, co oferują, kupując wiedziałem że inwestuję w rozwój projektu - najlepszy w swoim segmencie, zmniejszył wydatki na lewe programy i skrypty itp na oszustów. Dzięki powiedzieć programistom nic nie powiedzieć. Ogromne podziękowania ode mnie osobiście.


Aleksy19.11.2016 w 12:56
Dzień dobry! Chłopaki, fajne - dwie dystrybucji w wersji darmowej (z tym, że 60% pierwszej było się spaprało z powodu niewiedzy синонимайзера) - 80000 zł. dochodu. Kupiłem pełną wersję ze zniżką. Będziemy pracować dalej!


Dymitr18.10.2016 o 17:25
Korzystam z programów tego zespołu od dawna i znam się z chłopakami bardzo dobrze, ciągle robię propozycje dotyczące modernizacji, wiele już programu. Za co im dziękuję. Wraz z pojawieniem się kompleksu programów po instalacji serwera, uruchomienie newslettera stało się znacznie łatwiejsze. W инбоксу powiem, że trzeba monitorować newslettera stale, w przypadku przedostania się do spam - środki, ale to wszystko, po prostu robi jeśli jest głowa. Radzę wszystkim, nie leń się, aby zrozumieć i zagłębić się w e-mail dystrybucji, taniej reklamy nie ma.


Andrzej18.10.2016 w 16:32
C rękami wszystko w porządku, po prostu 3 хспамер na dziś już nie istotne. Filtry rozwijają się co godzinę i nadążyć za nimi trudne. Fajna i prosta jak 3 grosze, kto by tam o złożoność nie mówił. Funkcjonalność bogaty ale зряшный. W инбокс idzie nie więcej niż 3%, błędy 40% i więcej. Poważnie spamować nie będzie 100 procent, ale na drobiazgi, typu dystrybucji swoich com.ofert na niewielką ilość adresów, możliwe. Tych.wsparcie скромновата, prawie że wysyłają w skype, ale reagują od razu. Jak to tak


Administracja13.10.2016 w 12:24
Опровергну poprzedni "recenzję". Nie модерируем i nie kupujemy opinie na temat naszego oprogramowania. Mamy nadzieję, że goście, którzy czytają opinie, będą w stanie ocenić gdzie jest stronniczy ocena naszej pracy, a gdzie szczere opinię naszych użytkowników z obiektywną oceną. Również wcześniej pojawiały się zarzuty o wielokrotnej sprzedaży kont, to kłamstwo. Sprzedajemy konta tylko w jednej ręce i po pobraniu - usuwamy ich z naszej bazy.


fiedia12.10.2016 w 12:24
wszystkie opinie zakupione, a program jest do bani. nie działa


Ivan27.09.2016 w 2:08
Dzień dobry,kupiłem program xspammer i xservers kilka dni temu,bardzo zadowolony! bogata funkcjonalność,Wcześniej pracował przez skrypt mailwizz, teraz będziemy pracować tylko z xspammer, pomoc techniczna zawsze w kontakcie,jednak wszystko jest bardzo zadowolony!-) Dziękuję


Master19.09.2016 w 18:39
Świetny program, ja z komputerem na ty z 1993 roku, i nie tylko, widziałem różnych, próbowałem od podstaw. Zespół ogromna благодатность za Wspaniałą Pracę Za Ręce Które Tam Rosną!!!!!!!!!!!! Dziękuję chłopaki za świetną robotę!!!!


Mikołaj18.09.2016 w 1:38
Jeśli ręce rosną nie z tego miejsca, to program nie jest dla Ciebie.


Ivan16.09.2016 w 18:53
Program nie ma o czym. Акки po sto razy sprzedane. W инбокс nie idzie. Kupa zmarnowanego czasu i pieniędzy. A jeszcze wsparcie zero odpowiedzi od niego nie czekać.


Igor13.09.2016 w 9:53
Nie intuicyjny program. Nie mogę jej przetestować. Stworzył list, wysłałem sam do siebie, ale list nie poszło. Trzeba dać 5000 zł, aby sprawdzić działanie programu. Co za bzdury!!!!


Igor03.09.2016 do 19:00
Według swoich możliwości xSpamer pozostawia daleko w tyle wielu konkurentów - im pozostaje tylko kurz łykać... Próbowałem wielu programów i skryptów do wysyłania poczty, ale zatrzymał się jednoznacznie na xSpamer. To prawdziwy kombajn! W wygodny i prosty interfejs widoczny jest wszystko - od wyszukiwania tematycznych baz do wyłączenia komputera po dokonaniu dystrybucji. Mechanizmy randomizacji wszystko i wszystkich - i tych listów i tekstów, i technicznych, nagłówków i rodzaju сендера, i łączy, i wielu reszty - pozwalają уникализировать KAŻDY e-mail z setek tysięcy! Wbudowany czarna lista dwóch gatunków (zasady i zobacz szczegóły), wyszukiwanie wolnych domen dla wysyłających serwera... Ja już nie mówię o tym, że jest wbudowana ochrona przed nielogiczne działania użytkownika, внезапностей na wysyłających serwerach i nawet od problemów z połączeniem internetowym! Przy czym twórcy ciągle wymyślają i wprowadzają coraz to nowe żetony! A jeszcze jest forum, gdzie można skonsultować się z kolegami...


Agnieszka05.05.2016 w 16:51
Program Xspamer bardzo łatwa i szybka w stosowaniu. A zespół jest Super. Przyjaciele, dziękuję bardzo


Julia Sokołowa11.03.2016 w 21:55
To najlepszy program na рассылкам na dzisiejszy dzień - i jestem pewna, że ona i pozostanie najlepszą, ponieważ stale są dodawane nowe żetony. A korzystając z możliwości programu nie trzeba skakać po różnych innych zasobów - tu jest wszystko: i konta do wysyłki (jeśli nie korzystasz z ich serwera SMTP), i narzędzia do maksymalnej randomizacji i nieograniczoną liczbę HTML szablonów ( jeśli chcesz wysyłać kolorowe litery, a nie tylko za pomocą zwykłego edytora tekstowego). A także dużo więcej informacji na pominięcie filtrów antyspamowych. I najważniejsze jest to, że program może opanować nawet początkujący zarabiać w internecie,ponieważ w wolnym dostępie bardzo wysokiej jakości bezpłatny, kurs krok po kroku, z maksymalnie skompresowane, szczegółowe wideo lekcje w pracy z programem od głównego Partyzant Marketingu Partyzanckiego. ( Na Глопарте taki kurs byłby w czołówce). A początkujący zarabiać w internecie potrzebuje przede wszystkim ruchu na swój projekt, info-produkt firmowy produkt. I tylko program ХСпамер pomoże mu w kształtowaniu swojej abonament bazy za darmo ( wszystkie pozostałe opcje wymagają ogromnych inwestycji). Wystarczy zapłacić 1000 zł za licencję, aby mieć dostęp do wszystkich narzędzi - ale warto. I to jeszcze nie wszystko: program ma bardzo ciekawą i гипкую 2-x dwuspadowym партнерку. Połącz się szybko i rozwijaj się razem z nami!


Mieczysława06.03.2016 w 18:27
Witam wszystkich. Mam ponad 30 rodzajów ruchu, ale zawsze wytężał fakt, że e-mail marketing jest mi nie na siłę. Kupowałem sporo oprogramowania, skryptów. Sam zakładał i konfigurowania serwera smtp na wdb. Nadal инбокс był maksymalnie 1-2%. Po zapoznaniu się z xspammer i dzięki osobistej konsultacji z uchwytami serwisu provds w końcu инбокс 30%. Wynik wzrosła 15-krotnie!!!! Zrozumiałem jak trzeba рандомизировать teksty, jakie i ile trzeba proxy, jakie ustawienia strzela anty spam почтовиков i jak je ominąć. Super. Teraz w moim arsenale 31 narzędzie internetowego marketingu. Zawsze polecam. Przy okazji płatna wersja oprogramowania zakupionego smtp opłaciło dosłownie za tydzień. W tym dzięki wbudowanej bazie danych 2gis w sam program.


Oleg Ерофеев14.02.2016 w 0:15
Czytałem komenty wyżej i w pełni zgadzam się z Eugeniuszem, inne najwyraźniej jeszcze nie próbowały pracować z w rzeczywistości skomplikowanymi programami. Osobiście łatwiejsze i bardziej funkcjonalna nie spotkałem a перепробывал żaden kilkanaście serwisów internetowych i programów. Życzę pomyślności i ciągłego doskonalenia funkcjonalności w nogę z czasem!


Eugeniusz22.01.2016 w 21:46
Niesamowity program,przemyślane wszystko!!!!Genialne!!! Jako nazwę nadawcy skopiowałem wszystkie słowa kluczowe swojej tematyki,skorzystał z serwisu Yandex,a jako temat dodał słowa kluczowe strony. Mogą się pokrywać (temat i nadawca) ale ludzie otwiera list,w niektórych listach wysłali w ооооопределенном kierunku),ale i były pytania dotyczące produktu.Najważniejsze wypełnić pole "adres zwrotny" i przeglądać e-maile ,więc będzie naprawdę rozumiem idą czy e-maile, lub po prostu w programie idzie licznik i nic się nie dzieje. Супппппер! Co mamy posiadanie tego narzędzia? 1.Uczysz się tak осваиваете metody dystrybucji swoich postów,za każdym razem u Ciebie wychodzi lepiej i lepiej.Z czasem od małego spamu będziesz tworzyć sprzedające e-maile oferować już usługi w zakresie promocji tych lub innych zasobów . 2.Jesteś z kimś, конфликтнули w sieci,Ok-wsypać listami wroga w najbardziej.... 3.Uczysz się zbierać bazy mailingowej-to jeszcze jeden moment indywidualnego rozwoju ) Program będzie bardzo przydatna dla tych, którzy zaczynają dopiero odkrywać programy do rozsyłania wiadomości,tak jak granic nie ma. 4.Widzę tylko w tym programie. Wrażliwa wsparcie,możliwość za darmo nabić rękę początkujący,i odpłatnie uzyskać szeroki wachlarz możliwości, bo gdy вбиваете na zapytanie w wyszukiwarkę na tej tematyce,na Ciebie wylewa tony intelektualnego żużla podczas pobierania programów będziesz tracić czasu na ich opanowanie potrząsając wirusy można potem rozumiesz, że program nie będzie działać bez tego lub innego elementu. A w Хѕрамеге to jest on dostosowany pod filtry 2016 roku,a twoje меседчи dotrą do odbiorców. Хѕрамег program wysokiej jakości wysyłania e-maili 2016 roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


SEOBoss11.01.2016 w 16:36
Używam Xspamer do wysyłania w swojej bazie około 1000 емайлов), Brakuje триальной wersji. Wszystko jest proste, zorientowali się od razu. Powodzenia zespołu. Rozwijaj projekt!


Sergiusz Викторович14.12.2015 w 13:19
Tak, zgadzam się, że program nie jest proste, ale ja ciągle rozmawiam z kierownikiem technicznym, on mi okazuje doradztwo i już dość dobrze opanował Иксспамером. Cieszył się długo tym programem, począwszy od drugiej wersji, teraz przesiadłem się na trzecią, gdzie dodano wiele potrzebnych mi funkcji. Zresztą, wszystko pasuje, próbowałem wysyłać przez wiele programów, ale wszystkie e-maile zazwyczaj trafiają do spamu, ale z pomocą иксспамера, wysyłam z powodzeniem, teraz rozumiem wszystkie subtelności i mogę dostosować newsletter. Ustawień wystarczy i stosownie możliwości!


Roman08.12.2015 w 14:06
Świetna. Ustawienia сложноватые. Zrób proszę w miarę możliwości proste ustawienia i coś w rodzaju trybu "eksperta".



Zostaw swój отзвыв o XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion