Wat onze gebruikers zeggen over XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion

googles27.03.2019 om 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 om 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 om 13:53
Verbaasd zoeken van het programma in de warming-up servers, alles wat ik gevonden paste niet in de parameters en de functionaliteit of prijs. Heel toevallig in een aantal video die ik heb gehoord dat er een programma Xheater haar gekocht, maar het bleek dat de servers die ik om een of andere reden niet is verbonden aan het programma, niet al te boos kocht ik u guys Xserver, om eerlijk te zijn, duurde het enige tijd voordat de vele momenten moest raden (bijvoorbeeld na de installatie van de server waarop de postmeester, het bestand een fout dkim en dmark en is zogenaamd niet waar zijn omschreven, het probleem is opgelost, gewoon opnieuw de as en opnieuw geïnstalleerd pmta, postmaster domein werd niet verwijderd, en na het opnieuw installeren pmta domain software is niet bevestigd). Dus eigenlijk is het zachte ben ik erg blij, ik wou dat de jongens niet te stoppen met de ontwikkeling van software. Degenen.support is snel, de wachttijd tijdens de werkuren kan minder dan een minuut.


Nicolaas03.11.2018 om 11:34
De beoordelingen zie ik een aantal positieve. Een negatieve dat niet verspreiden? Wanneer Je reageert ruw aan de klant, die vraagt meer dan 2 vragen? Wanneer de klant niet spreken beledigende woorden en Manager support openlijk aangeeft dat de opdrachtgever niet? Vermoedelijk is de cliënt te praten alsof hij een gentleman? Dit zijn de woorden van Uw Manager. Wanneer U lock kocht het programma en sluit de toegang aan hen? Programma u kopen, maar het werkt niet, omdat een nieuwe versie vrijgegeven en de noodzaak om te betalen met 50% korting, in het einde van zijn gebroken en sluit u de huidige toegang tot de site en om te chatten etc? Ja, U verklaarde dash in de RPN en al.


Jura18.10.2018 om 10:04
Bij het selecteren van programma ' s voor de mailing was een keuze van de verschillende opties van de websites. Per toeval zag ik een programma van XSPAMER. Gestopt met zijn keuze op hen. Nooit spijt gehad van mijn keuze. Ik kocht een set, die bestaat uit vier programma ' s. Programma met elkaar samenwerken en elkaar aanvullen, voldoen aan al de genoemde criteria. Voortdurend worden bijgewerkt. Op het moment dat ik beschouw hen als de beste op de markt. Degenen.ondersteuning op het hoogste niveau, onmiddellijk reageren op de behandeling van cliënten en bieden hoog gekwalificeerde hulp.Negatieve beoordelingen over deze programma ' s, denk ik, verschijnen er van die mensen die niet hebben begrepen of niet wilden begrijpen. De ontwikkelaars van de Software en technische ondersteuning. Ik wens u veel succes in de ontwikkeling van hun activiteiten. Op de markt reageren en eerlijk professionals hebben zeer weinig.


Ivan24.06.2018 om 17:07
Het programma XHeater goed werkt, mijn functie is uitgevoerd. Op zoek naar een paar met de buurman programma van de warming-up, ik vond het eerste programma XHeater en gooide hem naar de Ref. de link voor het, hij heeft getekend en het programma kocht.


Vjatsjeslav30.05.2018 om 2:10
De software is erg cool, het opzetten van servers op het hoogste niveau aan het opzetten van een server gewoon door het installeren van PMTA was een DNS-record handmatig, een server-installatie duurde ongeveer 20-30 minuten, worden alle gegevens in Xservers reed en alles ging automatisch geïnstalleerd, en belangrijker nog, na deze instellingen hebben geen brieven zonder problemen in inboks gaan, de snelheid, het volume is prima, trekt de server leven voor een lange tijd, als de juiste mailing lijst te doen, ik ben zeer tevreden, bedankt voor ontwikkelaars zo een cool programma, en zeer redelijke prijzen, ik zou zelfs zeggen dat het erg goedkoop is voor dergelijke programma ' s, zoals ik kocht de training met scripts 10 keer duurder, en deze resultaten werden niet in het Algemeen, adviseer ik, ik ben er helemaal weg!


Mohammed Ruziev15.05.2018 om 17:23
Zal U vertellen over het programma dat net sloeg me. Ik heb niet gezien programma ' s die niet verleiden om met haar een aantal kleine goede eigenschappen en dan zou het niet knippen geld voor ondersteunende diensten. In het einde, alles ging zoals gewoonlijk. Er is geen "orgasme" van het kopen van er. Maar toen kwam ik een programma Xmailer van de jongens Elinesoft. Is de ruimte!!! Dus wat is het gebruik van dit programma? En toch, wat is ze aan het doen? Leg uit. Als Je hun producten, hebben hun eigen klantenbestand en met ze wilt communiceren van ziel tot ziel, dit programma is voor U. En om te communiceren van hart tot hart, er is geen betere manier dan een persoonlijke brief. Nu de duiven bijna vliegen, en de Post van Rusland niet uit hoe veel geprobeerd uw wensen wordt voldaan. En alle brieven schrijven de tijd en moeite is het niet genoeg. Dan moet Je zeker zeggen dat het gemakkelijker is e-mails, niets is eenvoudig. Hier kunt U raadt het al, maar tenzij Je de klanten met je vinger te tellen. Schreef, stuurde - wachten voor de emoticons...) En als Je klanten meer dan 1000 !? Wat dan te doen? En toch, weet Je dat de boxen van Je klanten, maar uw klant is nog steeds een veel eigenaren en leidinggevenden die besluiten om uw liefde gesprek. Dit is een andere spamfilters, het beperkt de postdiensten door het aantal zendingen. Vervolgens beweren ze voor uw gekoppelde bestanden en de link in de e-mail niet als je koppen die beschrijven de essentie van de brief bevatten "stopwoorden". En zulke gevallen zijn er elke dag meer en meer. Natuurlijk, het volgende nieuws rond uw producten, kunt u eenvoudig delen op de officiële website en laat uw klanten komen binnen en kijk rond. En als Je het nu of later deze dag. U kunt ze niet krijgen om te kijken naar Uw website. Persoonlijke e-mail en uw klant één keer per dag controleren. Xmailer uw nieuws direct zet onder de neus van uw klant, ongeacht hoeveel je er hebt in wat postdiensten hebben ze in dozen. Inclusief alle opties van dit programma, zult U in het POSTVAK in. Het programma zal U helpen bij het schrijven van brieven, schik ze mooi met de hulp van een groot aantal sjablonen. U kunt ook zien dat, heb uw brief aan de ontvanger van uw bericht geopend heeft. Al meer dan 20 koele instrumenten opgenomen in dit programma is een afzonderlijk programma. Als aan het verzamelen van deze programma ' s en het configureren van een mailinglijst op zijn eigen, de maanden en de tijd van het zoeken is niet voldoende. En elk stadium vereist de juiste kwalificaties en ervaring. Dit programma is echt een business tool. Zelfs als Je met alle klanten van de problemen, die ze biedt U een kant-base 2-GIS ingebouwd. U dient dan te kiezen voor de industrie en stuur uw suggesties. De software stelt u in staat om te verzamelen van potentiële klanten via verschillende sites in twee klikken, de sociale netwerken. Alles dat ik schreef U over dit programma, is slechts het topje van de ijsberg. Door de aankoop van een licentie voor 2900 roebels(het was duurder dan 5000 roebels ), je krijgt een ongelooflijke ruimte voor e-mail marketing. Antwoord!)


Constantijn14.05.2018 om 20:28
Gebruik xdomains en hun geld meer dan waard. De instellingen zijn eenvoudig,een domein parsing. Tech support is zeer snel op alle vragen antwoord. Allemaal heel veel. Dank u voor het wonder software.


Beheer26.03.2018 om 22:47
Hier is een artikel op onze help portal op het herstel van de licenties voor de software, wanneer u het systeem en verloren de licentie: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ We kunnen alleen de overdracht van de bestaande licentie. Degenen die werden geactiveerd, is de basis van dit is de bevestiging van de betaling en de klant-id die is gebruikt om de licentie te activeren. Dank u voor uw begrip!


Samvel26.03.2018 om 0:33
Het programma kocht xdomains, voor mijn werk, het is niet vervangbaar. Na het opnieuw installeren van het OS licentie vloog weg om te herstellen, moet u het bewijs leveren van de betaling, kan ik niet begrijpen hoe om het te doen, maar besefte toen dat de check aankomt op Yandex mail, maar ik schoongemaakt en was lang en hard gewerkt aan het verzamelen van bankafschriften, controleer de kaarten, enz. om te bevestigen, nog steeds geactiveerd, maar dan weer blijkbaar het OS opnieuw geïnstalleerd, en nu weer de betaling bevestigen en betalen 500r. Elke kamer is beschermd tegen fraude, weet je, maar het is beter om te verzenden. - toets ingedrukt en gebruik het om het programma te activeren onafhankelijk, zoals is gedaan in een van mijn programma ' s. Nu het totale programma is betaald en dat deze niet kan gebruiken. Zal hebben om te kopen nieuwe.


Stanislav07.02.2018 om 18:28
gekocht Xdomains , zoals alles, het bespaart een hoop tijd en zenuwen in het parseren van het domein, voor de aankoop ik aanbevelen!


Beheer26.01.2018 om 1:45
Reactie op vorige review Natalia van 25.01.2018 22:52 >>Waarom het kopen van programma xheater u de licentiesleutel in en activeer het programma verwijderd Admin: Omdat de toets wordt gegeven bij aankoop van twee of meer programma ' s, wanneer u een licentie aanschaffen voor een programma, moet de licentie is geactiveerd op de server. >>die betalen je geld en als vliegt BESTURINGSSYSTEEM op de computer ik heb om te bewijzen wanneer en hoe ik betaalde voor dit programma en dat betekent dat ik het kan gebruiken op slechts één computer Admin: Herstel van verloren licentie is via de ondersteuning bij de bepaling van de betaling een bevestiging met de datum en het tijdstip van betaling van de oude ID die de geactiveerde licentie en nieuw-ID die u wilt overbrengen naar de licentie. >>ik anderen willen waarschuwen - het kopen van programma vragen over de licentie sleutel ,misschien als u vliegt van het OS of dat je gewoon beslissen om op afstand te werken mogelijkheden die u heeft deze niet.... Admin: De herstel procedure zoals hierboven beschreven, een handmatige overdracht van de vergunning voor het zelf activeren op een andere computer onder help->Info->licentie-overdracht. Geen overdracht zelfstandig een oneindig aantal keren worden! Dank u voor Uw feedback! Met vriendelijke groet, Elinesoft. Het Project XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 om 22:52
Ik wil vragen aan de ontwikkelaars van deze programma ' s - waarom het kopen van programma xheater u de licentiesleutel in en activeer het programma verwijderd degenen die het betalen van je geld en als vliegt BESTURINGSSYSTEEM op de computer ik heb om te bewijzen wanneer en hoe ik betaalde voor dit programma en dat betekent dat ik het kan gebruiken op slechts één computer, want er zijn omstandigheden waarin mensen werken op afstand van huis en dat je nu voor de overdracht van de licentie aan ANDEREN.computer hoeft te betalen 500r .betalen u een licentie gevraagd om de toetsen en het blijkt dat u koopt lucht niet iedereen heeft de mogelijkheid om te werken op één computer .over de TP zeggen noch slecht, noch goed wilt niet zo te helpen van hen zal niet wachten .over de programma 's, maar ik kocht ze alle 4 Pc' s kunnen otospitsya alleen maar positief ,ze te begrijpen gemakkelijk, zelfs voor beginners en de jongens weten heel goed hun werk .in het Algemeen wordt het programma is geweldig , want voor mij is er geen betere software dan deze jongens.respect voor je .maar ik vraag u om mij de sleutel tot het programma xheater en anderen willen waarschuwen - het kopen van programma vragen over de licentie sleutel ,misschien als u vliegt van het OS of dat je gewoon beslissen om op afstand te werken mogelijkheden die u heeft deze niet....


Anastasia05.12.2017 om 19:25
Het programma is uitstekend, kunt u begrijpen, zelfs zonder diepgaande kennis op dit gebied. Bespaart je een fatsoenlijk bedrag van de begroting op de advertentie, de reactie van de mailing-list is echt! Hartelijk dank voor de software!


Oleg30.10.2017 om 13:37
Goede middag. Het programma XMailer niet slecht en functionele geen klachten. Maar als XHeater dan is er werk te doen. In de eerste plaats bij overklokken een nieuw domein, 95% van de e-mails niet alleen vallen in uw spam map, en alle e-mail diensten van de brief niet voorbij, wordt verwijderd zonder de mogelijkheid van aflevering aan de geadresseerde. Ik denk dat de reden is dat wanneer u berichten kunt u alleen de titel, de body van de e-mail en een link (of geen link). Evaluatie van dergelijke berichten e-mail diensten, waaronder anti-spam diensten, zoals: mail-tester.com nauwelijks beter de schatting is bijna 5, en het is bekend dat het machinegeweer spam. Het implementeren van de mogelijkheid tot het invoegen van foto ' s (en dan zal alles veel interessanter) die aanzienlijk zal verhogen de bezorging van brieven naar de eindbestemming in de verspreiding van het domein.


Sergey16.10.2017 om 23:15
Hoe velen hier Sergeev onder klanten :). Doen Malinga voor 6 jaar. Geprobeerd de oplossing op de scripts en het volledige programma (bijvoorbeeld Sandblaster). Alle hebben hun voordelen en nadelen. Als waardigheid omarmt dat de nadelen van alle verborgen en open vervolgens zijwaarts op het meest ongelukkige moment. In hmailer ik nog geen problemen gevonden. Mogelijke problemen kunnen zich voordoen in verschillende zin in taal versies van Windows, maar de ontwikkelaars reageren adequaat adviseren over de verdiensten en de fix alles bijna op de vlieg. U kunt het eens op een modernisering van het programma voor U PERSOONLIJK en voor heel verstandig geld. Deze heb ik nog niet aan een ontwikkelaar. Respect. In het Algemeen was het een prima programma. Echt een zeer competente en ongewone funkionalnoy. Zowel de beginnende als gevorderde zal de aanpak van 100 %. Om het te gebruiken moet u beschikken over een basiskennis van de principes van marketing mijl of een paar keer te heroverwegen hun kanaal op YouTube. Ik raad aan alle.


Eugene17.08.2017 om 18:07
Het programma is goed, met de functies om te gaan perfect. Er was een probleem in het proces, maar van de technische ondersteuning helpen oplossen.


Anton01.08.2017 om 17:43
Uitstekende ondersteuning! Ondanks mijn fouten, tien keer gekauwd en geholpen bij het opzetten van het programma.


Alex18.07.2017 om 12:50
Nogmaals, dankzij de technische ondersteuning! Ondanks de "harde technarchy" positie (wanneer de beslissing voor de hand liggende taak berust bij de opdrachtgever


Alexander10.07.2017 om 2:26
Dit is het beste programma van al dat is, de letters bereiken alles zonder in de spam, niet moeilijk te begrijpen en zelfs spannend, want het resultaat is altijd aangenaam. Succes met je team!


Vitaly11.05.2017 om 15:53
Besloten om ook een recensie achter te laten voor het delen van je ervaring! De hele set van programma 's van de ontwikkelaar, voor de aankoop van programma' s die alle handen bracht de helft van een dag op setup en installatie scripts. Nu veel tijd werd uitgebracht, alleen kijken naar de analist en indien niet reeds verschillende acties! Ik wens de ontwikkelaars het succes en de ontwikkeling in deze richting, als de markt niet meer zeker wie is zo verdiept in de automatisering van e-mail nieuwsbrieven. En die ondersteuning is veel geduld, soms vroeg hij zulke domme vragen)


Alex11.04.2017 om 19:38
Gevraagd over de herziening van: aparte controle van e-mails in de XHeater, zonder de verzend-functie. Klaar in 2 dagen. Erg blij dat alles is afgerond en er is een goede communicatie met de ontwikkelaar.


Ivan24.03.2017 om 14:24
Ik wil mijn dank uitspreken aan het team! Ik ben niet speciaal, en het is niet helemaal mijn profiel (nieuwsbrief). Dus niet alle subtiliteiten van de eigen. En soms heb ik schroef. En support, helpt u mij. Alleen vandaag voelde als een complete idioot als ik 1 minuut te zien hoe alles werkt. En ik heb niets gedaan voor 2 dagen. Erg cool tech. ondersteuning. Bedankt jongens.


Dmitry12.03.2017 om 22:57
Ik zou graag bedanken het team van deze creatie. Tegenhangers ik voldaan, maar, en doen mailings voor drie jaar. Weet niet hoe lang zal het thema xservera, maar het is aerobatics. Beter op de markt er is niets in het voor het geld en niet concurrerende software. Epochta rookt aan de zijlijn. Nogmaals bedankt ontwikkelaars!


Anatoly09.03.2017 om 2:19
Ik ben geschokt drie jaar geleden voorgeschreven en warm zoals het nu genoemd wordt, uw domeinen handmatig. Nu de volledige automatisering - als de functionaliteit is bevestigd - geen twijfel over bestaan - we geloven in het wonder.


Eugene18.02.2017 om 7:52
Hartelijk dank voor de software. Ik heb letterlijk de dag na de aankoop, verwerkt meer dan 20K. mensen, ik heb alle subtiliteiten zijn niet doorgedrongen. Maar ik kan zeggen dat e-mail in rust is, door de manier waarop ik heb het ook!!!


Artem03.02.2017 om 16:22
Het programma is een krachtige en wie zou er in de comments zei in inboks zeker letters als ze goed doen, niet alleen het kopiëren van iemand.


Andrew09.12.2016 om 1:55
Schrijf de jongens ontwikkelaars en technische ondersteuning. een grote dank voor hun werk. Eerste - programma, en dat deden ze echt heel cool tool voor e-mail marketing. Tweede - ondersteuning gebeurt op een zeer hoog niveau. Snel, correct en duidelijk. Als U e-mail marketing - adviseer ik - nemen uit een set van programma ' s krijgt U uw kosten zeer snel.


Sergey19.11.2016 om 21:10
Ik lees de reacties, zoals altijd:) je Moet begrijpen dat de jongens - de ontwikkelaars maken de revolutie Siem product XMailer en aanvullende diensten. Besteed het geld en alles gekocht die ze aanbieden, het kopen begrijpen dat investeren in de ontwikkeling van het project is de beste in zijn segment, minder uitgaven aan linkse programma ' s en scripts etc om een Scam. Om te zeggen dank u aan de ontwikkelaars niets te zeggen. Een grote dank van mij persoonlijk.


Alex19.11.2016 om 12:56
Goede dag! You guys rock - twee-verdeling met de gratis versie (ondanks het feit dat 60% van de eerste was een screw up te wijten aan onwetendheid van sinonimayzer) - 80000 roebels van het netto-inkomen. De volledige versie gekocht met een korting. We zullen blijven werken!


Dmitry18.10.2016 om 17:25
Gebruik dit team voor een lange tijd en weet dat de jongens het erg goed, constant suggesties over verbeteringen, vele programma. Dank hen voor. Met de komst van complexe programma ' s op de installatie server, start u de e-mail is veel gemakkelijker. De Inbox zal je vertellen dat je nodig hebt om te controleren voortdurend sturen, in geval van een hit in spam maatregelen te nemen, maar dit is gewoon gebeurt als je een hoofd. Ik adviseer iedereen om niet te lui, te begrijpen en inzien van de e-mail distributie, reclame, goedkoper gebeurt niet.


Andrew18.10.2016 om 16:32
C handen, moet je gewoon een 3e spamer is vandaag de dag niet meer relevant. Filters ontwikkelen uur-en op te houden met hen moeilijk. Het programma eenvoudig als 3 stuivers, is er de moeilijkheid er niet over praten. Functionaliteit rijk, maar zryashnoe. In het Postvak In niet meer dan 3% in de fout van 40% of meer. Ernstige spamming zal niet werken 100 pond, maar de kleine dingen, zoals het mailen van de com.voorstellen voor een klein aantal adressen mogelijk zijn. Degenen.ondersteuning stremnovato, stuur in Skype, maar direct reageren. Iets als dit


Fedya12.10.2016 om 12:24
alle beoordelingen zijn gekocht, maar het programma zuigt. werkt niet


Ivan27.09.2016 om 2:08
Goede middag,kocht het programma en xservers xspammer een paar dagen geleden,zeer tevreden! rijke functionaliteit,die Eerder werkte aan het script, mailwizz nu zal alleen werken met xspammer, technische ondersteuning is altijd beschikbaar,in het Algemeen, allemaal heel erg blij!-) Dank u


Master19.09.2016 om 18:39
Geweldig programma, ik ben met u op uw computer sinds 1993, en niet alleen verschillende, probeerde vanaf het begin. Het team is een enorme gratie voor Geweldig Werk Voor Handen Die Groeien Er!!!!!!!!!!!! Dank jullie voor je geweldige werk!!!!


Nicolaas18.09.2016 om 1:38
Als handen groeien niet vanuit die plaats, dan is dit programma niet voor jou.


Igor13.09.2016 om 9:53
Het niet begrijpen van het programma. Kan het niet testen. Gemaakt in een brief aan zichzelf, maar de brief ging. Je moet betalen 5000 RUB. controleer de werking van het programma. Wat een onzin!!!!


Igor03.09.2016 om 19:00
In haar mogelijkheden xSpamer bladeren ver achter veel van zijn concurrenten - ze kunnen alleen maar slikken de stof... Ik heb geprobeerd tal van programma ' s en scripts e-mail te verzenden, maar stopte zeker xSpamer. Het is een echte combineren! In een handige en eenvoudige interface weergegeven en alle van de thematische databases op de computer afsluiten na de geproduceerde distributie. Mechanismen van randomisatie - en de e-mails en teksten en koppen, en het type van de afzender, en links, en veel van de rest - laat unikalizirovat ELKE letter van de honderden duizenden! Ingebouwde zwarte lijst van twee soorten (de regels voor de details), zoeken naar beschikbare domeinen voor het verzenden van servers... Ik heb het niet over ingebouwde bescherming van de onlogische acties van de gebruiker, verrassingen op het verzenden van servers, en zelfs problemen met de Internet verbinding! En de makers voortdurend bedenken en implementeren van nieuwe en nieuwe chips! En is er een forum waar je kunt overleggen met medewerkers...


George05.05.2016 om 16:51
Het programma Xspamer zeer handige en makkelijk te gebruiken. En het team Super. Dank u vrienden grote


Yulia Sokolova11.03.2016 om 21:55
Dit is het beste programma voor e-mail marketing campagnes van vandaag - en ik ben er zeker van dat ze is en blijft de beste omdat ze meer en meer nieuwe chips. Bovendien, met behulp van onderdelen van het programma niet hoeft te rijden op verschillende andere bronnen - het heeft alles in zich: de rekeningen voor mailinglijsten (als dit niet via hun SMTP-servers), en tools voor het maximale randomisatie, en een onbeperkt aantal HTML-sjablonen ( als u wilt verzenden kleurrijke letters en niet alleen met behulp van een tekst-editor). Evenals veel meer informatie over het omzeilen van de spam filters. En het belangrijkste is dat het programma master zelfs beginners in staat om geld te verdienen op het Internet gratis toegang tot de zeer hoge kwaliteit gratis stap-voor-stap cursus, met de meest gecomprimeerde, gedetailleerde video-lessen over het werken met het programma van de belangrijkste guerrilla Guerrilla Marketing. ( Poparte een dergelijke cursus zou worden in de leiding). Als een beginner te verdienen online moet u eerst en vooral verkeer naar uw project info-product, een verkoopbaar product. En alleen programma Spamer zal hem helpen in het vormgeven van zijn abonnement base voor gratis ( alle andere opties vereisen grote investeringen). Genoeg om te betalen 1000 roebels voor de licentie om toegang te krijgen tot alle tools - maar het is de moeite waard. En dat is niet alles: het programma heeft een zeer interessante en gipsey 2 twee-tier affiliate programma. Meer en mee te groeien met ons op!


Ilja06.03.2016 om 18:27
Hallo allemaal. Bezitten meer dan 30 soorten verkeer, maar zijn ook altijd last van het feit dat e-mail marketing me niet. Kocht een bos van software, scripts. Hij is geïnstalleerd en geconfigureerd smtp-server op de VDS. Nog steeds de Inbox is maximaal 1-2%. Na een ontmoeting met de xspammer en door middel van persoonlijk overleg met de houders van dienst provds eindelijk inboks 30%. Het resultaat wordt verhoogd door 15 keer!!!! Ik begrijp hoe willekeurig de tekst, wat en hoeveel u nodig heeft volmacht, welke instellingen zijn het afvuren van anti-spam post-en hoe ze te vermijden. Super. Nu in mijn Arsenaal 31 tool van Internet marketing. Zou aanraden. Door de manier waarop de betaalde versie van de software hebt gekocht smtp-betaald slechts een week. Ook dankzij de ingebouwde database 2gis in het programma zelf.


Oleg Ерофеев14.02.2016 om 0:15
Ik lees de reacties hierboven en helemaal eens met Eugene, anderen blijkbaar hebben niet geprobeerd om te werken met zeer complexe programma ' s. Ik persoonlijk makkelijker en functioneler niet gezien en geprobeerd een dozijn van online diensten en programma ' s. Ik wens u voorspoed en de voortdurende verbetering van de functionaliteit in de pas met de tijd!


SEOBoss11.01.2016 om 16:36
Gebruik Xspamer voor distributie aan de database van ongeveer 1000 e-mail), Genoeg trial versie. Slechts gesorteerd onmiddellijk. Goed geluk aan uw team. Het ontwikkelen van het project!


Sergey Викторович14.12.2015 om 13:19
Ja, ik ga akkoord, het programma is niet eenvoudig, maar ik voortdurend communiceren met de technische ondersteuning van de Manager, hij vertelde mij is het advies en ik heb al vrij goed onder de knie Issamerm. Dit programma een lange tijd, sinds de tweede versie, nu klom naar de derde plaats, waar het wordt toegevoegd tal van nuttige functies voor mij. In het Algemeen, alle gelukkig, geprobeerd om veel programma ' s, maar alle brieven hebben de neiging om te vallen in spam, maar met de hulp van exsphere succesvol verstuurd, nu kreeg ik alle details en kan het aanpassen van de nieuwsbrief. Instellingen en adequaat genoeg mogelijkheden!


Roman08.12.2015 om 14:06
Geweldig programma. Instellingen ingewikkeld. Maak het zo eenvoudig mogelijk instellingen en dat zoiets als de "expert" modus.



Laat uw feedback achter over XMailer, XServers, XDomains, XHeater, Allion