Hvad vores brugere siger om XMailer, Xservere, XDomains, XHeater, Allion

googles27.03.2019 kl 16:45
hello this post very interesting googles https://google.com/


googles26.03.2019 på 20:37
hi that submit so interesting googles https://google.com/


Denis20.11.2018 klokken 13:53
Forvirret søgning af programmet til warm-up servere, alt, hvad jeg fandt enten ikke passer ind i parametre og funktioner eller pris. Helt ved et uheld i nogle video jeg har hørt, at der er sådan et program Xheater købte hende, men det viste sig, at de servere, som jeg af en eller anden årsag ikke har forbindelse til programmet, ikke for ked af det jeg købte u guys Xserver, for at være ærlig, tog det nogen tid, før mange øjeblikke var nødt til at gætte (for eksempel efter installation af server, hvor postmester, det udledte en fejl, dkim og dmark og er angiveligt ikke rigtigt stavet, problemet blev løst lige geninstalleret aksel og re-installeret pmta, postmester domæne ikke blev fjernet, og efter at re-installere pmta domæne software er ikke bekræftet). Så dybest set blød jeg er meget glad for, jeg ønsker, at de fyre ikke er til at stoppe udviklingen af software. Dem.support er hurtig, ventetid i arbejdstiden kan være mindre end et minut.


Nicholas03.11.2018 kl 11:34
De anmeldelser, jeg kan se nogle positive. En negativ, der ikke spreder sig? Når Du svarer groft til kunden, som kræver mere end 2 spørgsmål? Når kunden ikke taler nogle fornærmende ord, og Manager støtte åbent viser, at klienten ikke? Angiveligt kunden taler som om han er en gentleman? Det er disse ord af Din Leder. Når Du låser købte programmet og tæt adgang til dem? Program, du køber, men det virker ikke, fordi frigivet en ny version og har brug for til at betale det igen med 50% rabat, i sidste ende er brudt, og du lukke den nuværende adgang til webstedet, og til at chatte osv.? Ja, Du har angivet streg i RPN og alle.


Jura18.10.2018 på 10:04
Når du vælger programmer til at maile havde et valg mellem flere muligheder for steder. Rent tilfældigt så jeg et program fra XSPAMER. Stoppede hans valg om dem. Har aldrig fortrudt mit valg. Jeg købte et sæt, som består af fire programmer. Program sammen og supplere hinanden, mødes alle de anførte kriterier. Konstant opdateret. I det øjeblik, jeg mener, de er de bedste på markedet. Dem.støtte på højeste plan, og straks reagere på behandling af klienter og yde højt kvalificeret bistand.Negative anmeldelser om disse programmer, er, tror jeg, ud fra de mennesker, der ikke har forstået, eller ikke har ønsket at forstå. Software-udviklere og teknisk support. Jeg ønsker dig succes i udviklingen af deres aktiviteter. På markedet lydhøre og ærlige fagfolk, der har meget lidt.


Ivan24.06.2018 kl 17:07
Programmet XHeater fungerer korrekt, er min funktion er udført. På udkig efter et par med naboen program af warm-up, jeg fandt den første program XHeater og kastede ham til Ref. linket til det, han skrev op og købte programmet.


Vyacheslav30.05.2018 på 2:10
Softwaren er meget cool, der opsætter servere på højeste niveau for at oprette en server blot ved at installere PMTA var en DNS-post manuelt, en server installation, tog ca 20-30 minutter, er alle data i Xservere kørte, og alt gik automatisk installeret, og vigtigst af alt, efter disse indstillinger har nogen breve uden problemer i inboks gå, hastighed, volumen er fint trækker den server leve i lang tid, hvis den korrekte mailing-liste for at gøre, jeg er meget tilfreds, tak udviklere til sådan en cool program, og meget rimelige priser, jeg vil endda sige, at det er meget billigt for sådanne programmer, da jeg købte den uddannelse, med skripter, der er 10 gange dyrere, og disse resultater var ikke, i Almindelighed, vil jeg anbefale, jeg er helt vild med det!


Mohamed Ruziev15.05.2018 kl 17:23
Vil fortælle Dig om det program, der bare ramte mig. Jeg har ikke set programmer, der er ikke lokkes til med sin nogle mindre gode egenskaber og derefter ikke ville skære penge til at støtte tjenester. I slutningen, alt gik som sædvanlig. Der er ingen "orgasme" fra at købe der. Men så kom jeg over et program Xmailer fra de fyre Elinesoft. Der er plads!!! Så hvad er det for brugen af dette program? Og alligevel, hvad laver hun? Forklare. Hvis Du har deres produkter, har deres egen klient base og ønsker at kommunikere med dem, sjæl til sjæl, dette program er for Dig. Og til at kommunikere fra hjerte til hjerte, der er ingen bedre måde end personlige breve. Nu duer næsten flyve, og Stillingen i Rusland, uanset hvor meget de forsøgte dine indfald er ikke tilfreds. Og alle til at skrive breve tid og kræfter er ikke nok. Så er Du helt sikkert sige, at det er lettere e-mails, intet er enkelt. Her kan Du gættede det, men medmindre Du har kunder med din finger til at tælle. Skrev, sendes vente emoticons...) Og hvis Du har kunder over 1000 !? Så hvad gør jeg? Og alligevel, skal Du vide, at den kasser af Dine kunder, men din kunde er stadig en masse ejere og tilsynsførende, der beslutter sig for at være din kærlighed samtale. Dette er en anden spam-filtre, der begrænser posttjenester af antallet af forsendelser. Så de hævder for dine vedhæftede filer og link i e-mailen ikke kunne lide dine overskrifter, der beskriver essensen af brevet indeholder "stop-ord". Og sådanne situationer er hver dag mere og mere. Selvfølgelig, den næste nyhed omkring dine produkter, kan du blot dele af dit officielle hjemmeside og lad dine kunder kommer ind og ser sig omkring. Og hvis Du har brug for at se det lige nu eller senere denne dag. Du kan ikke få dem til at kigge på Din hjemmeside. Personlige e-mail-og din klient en gang om dagen-ind. Xmailer dine nyheder direkte sætter under næsen af din kunde, uanset hvor mange, du har i, hvad posttjenester de har bokse. Herunder alle muligheder for dette program, vil Du være i INDBAKKEN. Programmet vil hjælpe Dig med at skrive breve, arrangere dem smukt med hjælp af en lang række skabeloner. Du kan også se, at i fik dit brev, at modtageren har åbnet din besked. Alle, mere end 20 fede værktøjer, der indgår i dette program er et separat program. Hvis det er for at indsamle disse programmer, og til at konfigurere en mailing-liste på sin egen, måneder og tid på at søge, er ikke nok. Og hver fase kræver, at relevante kvalifikationer og erfaringer. Dette program er virkelig et værktøj. Selv hvis Du har med kunder af alle de problemer, hun giver Dig en klar base 2-GIS bygget ind i det. Du er nødt til at vælge industrien og send dine forslag. Den software giver dig mulighed for at samle potentielle kunder fra forskellige steder i to klik, op til sociale netværk. Alle, der som jeg har skrevet til Dig om dette program, er kun toppen af isbjerget. Ved at købe en licens til 2900 rubler(det var dyrere end 5000 rubler ), vil du modtage en utrolig plads til e-mail marketing. Svaret!)


Constantine14.05.2018 på 20:28
Brug xdomains og deres penge er mere værd end det. Indstillingerne er enkle,ethvert domæne parsing. Teknisk support er lyn hurtig svar på alle spørgsmål. Alle meget. Tak for sådan et mirakel software.


Administration26.03.2018 på 22:47
Her er en artikel om vores hjælp portal om genoprettelse af licenser til vores software, hvis du har ændret systemet og har mistet licens: https://blog.xspamer.ru/2018/03/24/перенос-и-восстановление-лицензий/ Vi kan kun overføre den eksisterende licens. Dem, der blev aktiveret, grundlaget for dette er betaling bekræftelse og kunde-id, der blev brugt til at aktivere licensen. Tak for din forståelse!


Samvel26.03.2018 på 0:33
Købte programmet xdomains, for mit arbejde, det er ikke udskiftelig. Efter geninstallation af OS licens fløj ud til at komme sig, skal du give bevis for betaling, jeg kan ikke forstå, hvordan at gøre det, men så indså, at kontrollen kommer på Yandex mail, men jeg har renset og havde arbejdet hårdt og længe for at samle kontoudtog, check-kort, osv. for at bekræfte, stadig aktiveret, men så igen, tilsyneladende de OS igen, og nu igen bekræfter betalingen og betale 500r. Hver er beskyttet mod bedrageri, du kender, men det er bedre at sende den. - tasten, og brug det til at aktivere programmet uafhængigt, som det er gjort i et af mine programmer. Nu er den samlede program betalt for, og ikke kan bruge. Bliver nødt til at købe nye.


Stanislav07.02.2018 klokken 18:28
købte Xdomains , ligesom alt, spare en masse tid og nerver i parsing domæne, for køb jeg anbefaler!


Administration26.01.2018 på 1:45
Svar på tidligere anmeldelse Natalia fra 25.01.2018 22:52 >>Grunden til at købe programmet xheater du må ikke give licens nøglen og aktivere programmet fjernes Admin: Fordi nøglen er givet, når du køber to eller flere programmer, når du køber en licens til et program, og licensen er aktiveret på serveren. >>de betale dig penge, og hvis flyver OS på den computer jeg har til at bevise, hvornår og hvordan jeg betalte for dette program, og det betyder, at jeg kan bruge det på kun én computer Admin: Gendannelse af mistede licensen er gennem støtte med levering af betalings-bekræftelse med dato og tidspunktet for betalingen af den gamle ID, som aktiveret licens-og nye-ID, som du ønsker at overføre licensen. >>andre, jeg ønsker at advare købe programmet spørge om licens nøgle ,måske hvis du flyve fra OS, eller du bare beslutte at arbejde på afstand muligheder du har for, at dette ikke vil.... Admin: Inddrivelse procedure, der er beskrevet ovenfor, kan en manuel overførsel af licens til selv-aktivering på en anden computer under hjælp->Om->licens overførsel. Ude af stand til at overføre uafhængigt uendelig mange gange! Tak for Din feedback! Med venlig hilsen, Elinesoft. Projektet XSpamer.ru


Natalia25.01.2018 på 22:52
Jeg ønsker at bede udviklerne af disse programmer - hvorfor købe programmet xheater du må ikke give licens nøglen og aktivere programmet slettet dem betale dig penge, og hvis flyver OS på den computer jeg har til at bevise, hvornår og hvordan jeg betalte for dette program, og det betyder, at jeg kan bruge det på kun én computer, fordi der er situationer, hvor mennesker arbejder fjernt fra hjemmet, og at du nu for overdragelse af licens til ANDRE.computer er nødt til at betale 500r .betaler du en licens bliver bedt om at give nøglerne, og det viser sig, at du køber luft ikke alle har mulighed for at arbejde på en enkelt computer .om TP sige hverken dårlige eller gode, ikke vil have hjælp fra dem, vil ikke vente .om de programmer, men jeg købte dem alle 4 Pc ' er kan otospitsya kun positivt ,at forstå dem let selv for begyndere og de fyre, der virkelig kender deres job .Generelt program er stor , så for mig er der ingen bedre software end disse fyre.respekt til dig .men jeg beder dig om at give mig nøglen til det program, der xheater og andre, der ønsker at advare købe programmet spørge om licens nøgle ,måske hvis du flyve fra OS, eller du bare beslutte at arbejde på afstand muligheder du har for, at dette ikke vil....


Anastasia05.12.2017 kl 19:25
Programmet er fremragende, du kan forstå, selv uden dyb viden inden for dette felt. Giver dig mulighed for at gemme et anstændigt beløb af budget for reklame, svar fra mailing listen virkelig er! Mange tak for den software!


Oleg30.10.2017 på 13:37
God eftermiddag. Programmet XMailer ikke dårligt og funktionel - ingen klager. Men som XHeater så er der arbejde at gøre. For det første, når overclocking et nyt domæne, er 95% af e-mails ikke lige falder i din spam-mappe, og alle mail-tjenester af brevet ikke passere, er fjernet uden mulighed for levering af meddelelser til modtageren. Jeg tror, at grunden er, at når du opretter beskeder, kan du indsætte kun titlen, kroppen af e-mail og et link (eller ingen link). Evaluering af sådanne meddelelser, e-mail tjenester, herunder anti-spam-tjenester som: mail-tester.com næppe give bedre estimat er næsten op til 5, og det er kendt, at maskingevær spam. Gennemføre mulighed for at indsætte billeder (og så vil alt være meget mere interessant), som væsentligt vil øge levering af breve til den endelige destination i spredning domæne.


Sergey16.10.2017 på 23:15
Hvor mange her Sergeev blandt kunder :). Gør Malinga for 6 år. Prøvede den løsning på de scripts og det komplette program (fx Sand). Alle har deres fordele og ulemper. Hvis værdighed favnede alle, at de ulemper, som alle skjulte og åbne sig, så sidelæns på det mest ubelejlige tidspunkt. I hmailer jeg alligevel ingen problemer, der findes. Mulige problemer, der kan opstå i forskellige fancy sprog versioner af Windows, men udviklerne reagere hensigtsmæssigt rådgive om fordele og ordne alt næsten på flue. Du kan blive enige om en modernisering program til DIG PERSONLIGT, og til ganske fornuftige penge. Sådan havde jeg endnu ikke mødes med nogen man udvikler. Respekt. Generelt var det et fremragende program. Virkelig en meget kompetente og usædvanlige funkionalnoy. Både begyndere og professionelle vil nærme sig 100 %. Til at bruge det, du har brug for at have en grundlæggende forståelse af principper for markedsføring mile eller et par gange til at genoverveje deres kanal på YouTube. Jeg vil anbefale til alle.


Eugene17.08.2017 klokken 18:07
Programmet er godt, med dens funktioner til at klare perfekt. Der var et problem i processen, men teknisk support hjalp med at løse.


Anton01.08.2017 på 17:43
Fremragende support! På trods af mine fejl, ti gange tygget og hjalp med at sætte programmet op.


Alex18.07.2017 på 12:50
Igen - tak tech support! På trods af de "hårde technarchy" position (når beslutningen indlysende opgave ligger hos kunden


Alexander10.07.2017 på 2:26
Dette er det bedste program af alle, der er de bogstaver, som nå det hele uden at det bliver til spam, ikke vanskelige at forstå og selv spændende, fordi resultatet er altid glædeligt. Succes for dit team!


Vitaly11.05.2017 klokken 15:53
Besluttet også at give en anmeldelse for at dele dine erfaringer! Har hele sæt af programmer fra bygherren, før køb af programmer, der er gjort alle hænder brugt en halv dag på opsætning og installation scripts. Nu en masse tid blev udgivet, se kun den analytiker, og hvis de ikke allerede tager forskellige handlinger! Jeg ønsker udviklere succes og udvikling i denne retning, som markedet ikke længere sikker på, der er så fordybet i de automatisering af e-mail-nyhedsbreve. Og dem, der støtter en masse tålmodighed, nogle gange spurgte han sådanne dumme spørgsmål)


Alex11.04.2017 på 19:38
Adspurgt om revision: særskilt kontrol af e-mails i XHeater, uden at funktionen send. Færdig på 2 dage. Meget glad for, at alt er afsluttet, og der er nem kommunikation med bygherren.


Ivan24.03.2017 på 14:24
Jeg vil gerne Udtrykke min taknemmelighed til holdet! Jeg er ikke speciel, og det er ikke helt min profil (nyhedsbrev). Så ikke alle nuancerne i de egne. Og nogle gange kan jeg skrue. Og støtte hjælper mig. Kun i dag følte mig som en komplet idiot, når jeg for 1 minut viste, hvordan alt fungerer. Og jeg gjorde intet for 2 dage. Meget cool tech. støtte. Tak gutter.


Dmitry12.03.2017 klokken 22:57
Jeg vil gerne takke holdet for denne skabelse. Kolleger, jeg har mødt, selv om, og gøre e-mails til tre år. Ved ikke hvor lang tid vil temaet xservera, men det er kunstflyvning. Bedre på markedet, der er intet i det for de penge, og ikke konkurrencedygtige software. Epochta ryger på sidelinjen. Tak igen udviklere!


Anatoly09.03.2017 på 2:19
Jeg er chokeret over tre år siden, der er foreskrevet og varmede som det nu kaldes, dine domæner manuelt. Nu er fuld automatisering - hvis den funktionalitet, der er bekræftet - på ingen tvivl - vi vil tro på miraklet.


Eugene18.02.2017 på 7:52
Mange tak for softwaren. Jeg bogstaveligt talt dagen efter sit køb, har behandlet mere end 20K. mennesker, jeg har alle de finesser, ikke er trængt ind. Men jeg kan sige, at e-mail er i hvile, ved den måde, jeg har det også!!!


Artem03.02.2017 på 16:22
Programmet er stærk, og hvem der ville være der i bemærkningerne sagde i inboks helt sikkert vil bogstaver, hvis dem ordentligt, ikke bare kopiere en person.


Andrew09.12.2016 på 1:55
Skriv til fyre, udviklere og teknisk support. en stor tak for deres arbejde. Første - program, som de gjorde - en rigtig rigtig cool værktøj til e-mail marketing. Andet - support sker på et meget højt niveau. Hurtigt, korrekt og tydeligt. Hvis Du bruger e-mail marketing - jeg vil anbefale - tager fra et sæt af programmer - Du vil få din omkostningerne meget hurtigt.


Sergey19.11.2016 på 21:10
Jeg læser de kommentarer, som altid)) du er Nødt til at forstå, at fyre - udviklere gøre revolutionen Siem produkt XMailer og yderligere tjenester. Brugt pengene og købte alt det, de tilbyder, at købe forstå, at investere i udviklingen af projektet er den bedste i sit segment, lavere udgifter til venstre-wing-programmer og scripts mv til en Fidus. At sige tak til de udviklere der intet at sige. En stor tak fra mig personligt.


Alex19.11.2016 på 12:56
God dag! Du fyre rock - to-fordeling med den gratis version (på trods af det faktum, at 60% af de første var en skrue op på grund af uvidenhed om sinonimayzer) - 80000 rubler af nettoindkomsten. Har købt den fulde version på en rabat. Vi vil fortsætte med at arbejde!


Dmitry18.10.2016 kl 17:25
Brug dette team i lang tid, og kender de fyre, meget godt, konstant at stille forslag om forbedringer, mange allerede programmet. Tak for det. Med fremkomsten af komplekse programmer på den server installation, start e-mail blev meget lettere. Indbakke vil fortælle dig, at du har brug for at overvåge konstant sender, i tilfælde af hit i spam-til at tage affære, men det er simpelthen gjort, hvis du har et hoved. Jeg råder alle til ikke at være dovne, til at forstå og forholde sig til den e-mail-distribution, reklame, billigere sker ikke.


Andrew18.10.2016 kl 16:32
C hænder okay, bare en 3rd spamer i dag, er ikke længere relevante. Filtre udvikle hver time og holde op med dem svært. Programmet simpelt som 3 øre, der er det vanskeligt om ikke at tale. Funktionalitet rige, men zryashnoe. I Indbakken er ikke mere end 3% i fejl 40% eller mere. Alvorlige spamming vil ikke arbejde 100 pund, men den lille ting, som at maile deres kom.forslag til et lille antal adresser er muligt. Dem.støtte stremnovato, skal du blot sende i Skype, men reagere med det samme. Noget som dette


Fjodor12.10.2016 på 12:24
alle anmeldelser er købt, men programmet stinker. ikke i orden


Ivan27.09.2016 på 2:08
God eftermiddag,købte programmet og xservere xspammer et par dage siden,meget tilfreds! rig funktionalitet,som Tidligere arbejdede på manuskriptet, mailwizz nu vil kun arbejde med xspammer, teknisk support altid til rådighed,alle meget glade for!-) Tak


Master19.09.2016 på 18:39
Stort program, jeg er med dig på din computer siden 1993, og ikke kun set forskellige, forsøgte fra bunden. Holdet er en stor ynde for et Fantastisk Arbejde For Hænder, Der Vokser Fra Der!!!!!!!!!!!! Takke jer for jeres store arbejde!!!!!!


Nicholas18.09.2016 på 1:38
Hvis hænder vokser ikke fra sted til sted, så er dette program er ikke for Dig.


Igor13.09.2016 på 9:53
Forstår ikke programmet. Kan ikke teste det. Oprettet et brev til sig selv, men brevet gik. Du er nødt til at betale 5000 RUB. for at kontrollere driften af programmet. Sikke noget vrøvl!!!!


Igor03.09.2016 på 19:00
I sin kapacitet xSpamer blade langt bag mange af sine konkurrenter - de kan kun sluge støv... Jeg har prøvet adskillige programmer og scripts til at sende mail, men stoppede helt sikkert xSpamer. Det er en rigtig kombinere! I et nemt og simpelt interface, vises alle fra den tematiske databaser til at lukke computeren, når den er produceret distribution. Mekanismer af randomisering - og e-mails og tekster og overskrifter, og den type af afsenderen, og links, og mange af de andre - lad unikalizirovat HVERT brev af de hundreder af tusinder! Indbygget sortliste af to typer (reglerne for detaljerne), søge efter ledige domæner til at sende servere... Jeg er ikke tale om, at indbygget beskyttelse fra de ulogiske handlinger fra brugeren, overraskelser på at sende servere, og selv problemer med Internet-forbindelse! Og skabere er konstant kommer op med og gennemføre nye og nye chips! Og der er et forum, hvor du kan rådføre sig med associerede virksomheder...


George05.05.2016 på 16:51
Programmet Xspamer meget praktisk og nem at bruge. Og holdet er Super. Tak venner for stor


Julia Sokolova11.03.2016 på 21:55
Dette er det bedste program til e-mail marketing kampagner i dag - og jeg er sikker på, at hun er og vil fortsat være de bedste, da de har tilføjet flere og flere nye chips. Desuden, ved hjælp af funktioner i programmet ikke er nødt til at ride på forskellige andre ressourcer - det har alt: regnskabet for postlister (hvis de ikke bruger deres SMTP-servere), og værktøjer til maksimal randomisering, og et ubegrænset antal af HTML-skabeloner ( hvis du ønsker at sende farverige bogstaver og ikke bare bruge en almindelig tekst editor). Samt meget mere information om bypass-spam-filtre. Og det vigtigste er, at programmet kan mestre selv begyndere at tjene penge på Internettet, som er gratis adgang til meget høj kvalitet, gratis trin-for-trin kursus, med den mest komprimerede, detaljeret video lektioner til at arbejde med programmet fra den største guerilla-Guerilla Marketing. ( Poparte sådan et kursus vil være i spidsen). Som en nybegynder at tjene online-du skal først og fremmest trafikken til dit projekt info-produkt, et salgbart produkt. Og kun program Spamer vil hjælpe ham til at forme sit abonnement base for gratis ( alle andre indstillinger kræver enorme investeringer). Nok til at betale 1000 rubler for licens til at få adgang til alle funktioner - men det er det værd. Og det er ikke det hele: programmet er en meget interessant og gipsey 2 to-tier affiliate program. Forbinde flere og vokse med os!


Ilya06.03.2016 at 18:27
Hej alle. Besidder mere end 30 typer af trafik, men er altid generet af det faktum, at e-mail marketing mig ikke. Købte en masse af software, scripts. Han er installeret og konfigureret smtp-server på VDS. Stadig Indbakken har et maksimalt 1-2%. Efter et møde med xspammer og gennem personlige konsultationer med indehaverne af service provds endelig fik inboks 30%. Resultatet er øget med 15 gange!!!! Jeg forstår at randomisere teksten, hvad og hvor meget, du har brug for proxy, hvilke indstillinger der er fyring anti spam post-og hvordan man undgår dem. Super. Nu i mit Arsenal 31 værktøj for Internet markedsføring. Vil anbefale. Af den måde, den betalte version af den software, der er købt smtp betalt ud i løbet af en uge. Også takket være den indbyggede database 2gis i selve programmet.


Oleg Ерофеев14.02.2016 på 0:15
Jeg læste kommentarerne ovenfor og er helt enig med Eugene, mens andre tilsyneladende ikke har prøvet at arbejde med meget komplekse programmer. Personligt, vil jeg lettere og mere funktionelt set og prøvet en halv snes af online-tjenester og programmer. Jeg ønsker dig fremgang, og løbende forbedring af funktionalitet i takt med tiden!


SEOBoss11.01.2016 at 16:36
Brug Xspamer for distribution til sin database på omkring 1000 e-mail), Nok prøveversion. Alle har lige sorteret ud med det samme. Held og lykke til dit team. Udvikle projektet!


Sergey Викторович14.12.2015 kl 13:19
Ja, jeg er enig i, at programmet ikke er simpelt, men jeg har hele tiden kommunikere med teknisk support Manager, fortalte han mig er rådgivning, og jeg har allerede ret godt styr Issamerm. Har brugt dette program i lang tid, da den anden version, der nu er flyttet til det tredje, hvor det er tilføjet mange nyttige funktioner for mig. Generelt, alle er glade, forsøgte at få mange programmer, men alle bogstaver har en tendens til at falde i spam, men med hjælp af exsphere sendt, nu har jeg fået alle detaljer og kan tilpasse nyhedsbrevet. Indstillinger, og passende nok funktioner!


Roman08.12.2015 klokken 14:06
Stor programm. Indstillinger for kompliceret. Vær så simpelt som muligt, indstillinger og at sådan noget som "ekspert" mode.



Efterlade din feedback om XMailer, Xservere, XDomains, XHeater, Allion