Hyrja e XMailer

Окно входа в систему XMailer 3.0

Në këtë dritare ju do të nxitet për ta futni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e sistemit. Në qoftë se ju keni futur të saktë të të gjitha të dhënave, ju do të shihni Dritarja kryesore.

Nëse ju nuk jeni të regjistruar me XMailer, kliko "Regjistrohu" dhe për të përfunduar procedurën

Nëse ju nuk e mbani mend të dhënat tuaja login në XMailer, klikoni mbi "harruar fjalëkalimin" dhe futni emrin tuaj dhe e-mail adresën e dhënë gjatë regjistrimit. Pas procedurës së qasja e shërimit dhe për të marrë në email-it tuaj letrat me hollësitë e hyrjes, ju mund të ri-login.