Цената на софтверски лиценци

Лиценците се доделува за период од 1 година. Исто така, ќе имаат право на бесплатни ажурирања.

Табела на цените на програмата

Име Цена Новости
XMailer Купи за 3500 рубли Слободни
XServers Купи за 3500 рубли Слободни
XHeater Купи за 3500 рубли Слободни
XDomains Купи за 2500 рубли Слободни

Имаме promos за набавка на сет од програми за да 30% на цена така целосен сет на четири програми, и не е само зделка; но на начин да се имплементира професионална e-mail билтени. Ние препорачуваме купување целосен комплет за максимален ефект се опишува концептот на нашите проект овде.

Попусти при купување на одреден софтверски пакет <<овде>>.

Како да се купат?

Изборот intercouse на производот, кликнете на линкот со кликнување на линкот со цените и платите на страната на платниот систем Yandex.Пари.

По контактот техничка поддршка за да ја активирате лиценцата. Сè!!! Може да се користи нашиот софтвер за вршење e-mail конверзација.

Исто така е можно да се плати преку други начини на плаќање на услугите, ве молиме контактирајте го нашиот техничка поддршка.

Начини на плаќање:

 • Yandex Пари
 • Visa/Mastercard/Maestro
 • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
 • PayPal
 • Bitcoin, други cryptocurrencies

Корпоративна лиценца

Во компании каде што неколку луѓе се ангажирани во маркетингот, не е често треба да го инсталирате софтверот на повеќе компјутери. Ние нудиме на корпоративниот пакети кои ќе ви овозможи да се спаси значително во споредба со купување на нормален лиценца.

 • 2 лиценца *30% попуст
 • 3 или повеќе лиценци *50% попуст

*бројот на лиценци се смета за еден-време набавка и финансиско олеснување се применува на вториот и последователните лиценца.

Начини на плаќање:

 • Yandex Пари
 • Visa/Mastercard/Maestro
 • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
 • PayPal
 • Bitcoin