Kumaha konsistén meunangkeun ka Koropak?

Kahiji, éta basajan: anjeun hoyong pikeun ngirim surat.

Saterusna, lamun kahayang transformirovalsya dina susunan gol, tantangan muncul.

Tujuan utama (jeung ogé pajeulitna) téh meunang surat anjeun dina Koropak. Sabab ieu kumaha dimimitian. Atawa teu ngamimitian.

Di handap ieu kasimpulan ringkes carita dina kumaha pikeun nganteurkeun.

Kahiji jeung foremost, kabéh "deliverability" bisa dibagi kana téhnis jeung kualitas.

Téhnis ditangtukeun ku jumlah surelek nu anu dikirimkeun di mana wae polder panarima (kaasup "Spam"). Bagian tina aksara bisa ditampik alatan ngirim alamat IP, alatan kanyataan yén panarima kotak surat teu aya, atawa, contona, alatan masalah jeung Internet narima server.

Качественная доставляемость — это количество писем, доставленных непосредственно в папку «Asup» конечного пользователя.

Pikeun kualitas deliverability bisa dipangaruhan di sagala rupa cara. Nu kitu-nu mengklasifikasikan, kuring ngajukeun ka conditionally ngabagi sakabéh range of saran dina formal jeung eusi/zat.

Formal anu téhnis di alam jeung bisa ngurangan ka observance tina aturan nu tangtu, nu bakal dijelaskeun di handap. Eusi patali jeung eusi, jadwal, relevansina anjeun buletin jeung boga tujuan pikeun nguatkeun interaksi jeung palanggan. Maranéhanana ngécéskeun naon pikeun tingali pikeun dina bagian eusi surat anu jadi talatah dibuka, preclinical, teu dicatet minangka spam jeung dipupus tanpa keur maca.

Jeung formal metrics, sagalana gampang dina rasa nu aya susunan nu tangtu parameter nu kudu nangtukeun bener saméméh dimimitian mana wae nu massa milis. Contona:

Domain ti nu ngirim surelek, anjeun kudu anu alus atawa "nol" reputasi.

Alus lamun domain nu geus dikirim jeung dikirimkeun. Eta kudu gampang teu bari.

Nol — lamun geus teu dikirim jeung masing teu dicokot. Reputasi ieu eta jeung ati-ati jeung taliti pikeun ngawangun.

Reputasi Bad — ayana sajarah aksara aduan ti dibikeun domain atawa, contona, blocking ti mesin teang atawa komo sababaraha kasulitan nu bisa anjeun kungsi nyangka, sabab kajadian saméméh domain jadi hormat. Jadi tugas anjeun pikeun manggihan sagala ieu saméméh surelek ti alamat nu bakal balik spam.

SPF и DKIM.

Domain kudu digital ditandatanganan. Hal ieu disebut DKIM. Ieu téh saperti unik set karakter (sababaraha garis kode) nu hayang pikeun ngadaptar di setelan DNS pas anjeun mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji milis atawa saterusna — pikeun conto, ayeuna lamun maca artikel ieu. Ku jalan kitu, manggihan kaluar naha anjeun boga DKIM, kasebut nyaéta dimungkinkeun ngaliwatan ladenan husus kawas dkimcore.org/tools/keycheck.html.

SPF nyaéta string, nu ngahartikeun daptar alamat IP nu bisa ngirim mail atas nama domain anjeun. Ayana anak ogé wajib diverifikasi ISP.

Lamun hiji ISP nilik yén anjeun teu kudu catetan ieu, eta jigana nu anjeun curiga tipe jeung kudu dina kasus nu mana wae nu ngabantu ngajaga anjeun ti surelek anjeun. Jadi anjeun meunangkeun sarua junk polder. Ku alatan éta, SPF jeung DKIM kudu ngadaptar.

Lamun anjeun rencana pikeun ngirim kaluar 1 juta talatah jeung leuwih, mikir ngeunaan hiji dedicated alamat IP.

Volume mailings, prinsipna mah, boga pangaruh decisive dina reputasi IP, jadi IPS kudu "haneut nepi", nyaéta pikeun mastikeun turutan mékanika ngaronjatna jumlah talatah promosi.

Hal ieu dilakukeun saperti kieu:

Poé 1 — nepi ka 20 rebu talatah.

Unggal poé — 10-15 % tina jumlah aksara dikirim pikeun poé saméméhna.

Ku jalan kitu, anjeun kudu ngabagi sakabéh database kana domain kulawarga sarta salila "haneut-up" pikeun ngawas kaayaan dina unggal cluster.

Pikeun domain kulawarga Outlook husus aturan — henteu leuwih ti 4 rebu per poé di tahap awal mailings. Saterusna, kanaékan volume nurutkeun skéma sarua ( 10-15 % unggal poé).

Lamun ongkos kiriman geus mulai turun (komo 1-2%) freeze prosés pemanasan nepi di level nu, nu ieu nepi, jeung dimimitian leuwih.

Ku jalan kitu, lamun IP geus nepi kaayaan nu dipikahoyong, eta pisan penting pikeun ngajaga rutin mailings. Loba ISP persentase aduan ti jumlah talatah dikirim, masing-masing upami anjeun for lila pikeun ngirim, laju ieu sacara otomatis bakal nambahan. Ieu téh sabab pohara penting pikeun lengket stabil jadwal jeung seragam jilid.

Otomatis talatah masalah uniformity nyaéta sabagean direngsekeun, lamun maranehna bener rutin, tapi nu teu negate butuh standar mailings.

Reputasi ligamén "domain IP — DKIM" ogé kabentuk dina dasar kiriman gagal teuas mumbul.

Teuas Mumbul — nu disebut "hard kasalahan" kiriman, i. e. jumlah aksara anu dikirim ka non-existent atawa diblokir alamat jeung, nu sasuai, teu ngahontal panarima.

Aya ogé "lemes" error (Lemes Mumbul) — lamun surat anjeun teu bisa dikirimkeun alatan kanyataan yén kotak pinuh atawa alatan sababaraha masalah dina narima server. Tapi jenis ieu kasalahan téh teu dicokot kana akun dina formasi téhnis reputasi milis anjeun.

Ku jalan kitu, nyebut teuas kiriman kasalahan, éta penting pikeun nepikeun subyek kasehatan ti databés anjeun, sabab Teuas Mumbul nunjukkeun masalah di wewengkon ieu.

Dua hal utama nu anjeun kudu inget:

- НЕ ПОКУПАЙТЕ БАЗЫ!

- Nerapkeun mékanika hiji dual-langganan konfirmasi (ganda milih-di).

Ngeunaan meuli basa, kuring nebak, sagalana jelas: aya loba teuing hal goréng kawas kolot ditumpurkeun email, tanjungjaya kotak surat (admin@....) jeung batur kawas eta. Anjeun teu kudu eta.

Coregistration, lalu lintas ti promosi kaca badarat, pangkalan data dikumpulkeun di kajadian atawa di kantor toko fisik — teu sok mangrupakeun ide nu sae. Basa ieu ngan bakal bisa dipaké lamun anjeun taliti pisan jeung terus ngawas lalu lintas kualitas jeung di luhur timely dipiceun ti database "sampah".

Double langganan pilihan, tapi kacida disarankeun, prakték antara rusia jeung ISP ketat hukum di nagara-nagara séjén. Ku jalan kitu, nembe lumangsung kahiji pencét dina artikel ngeunaan ngirim email spam ka pamaké teu confirming kahayang maranéhanana pikeun narima email buletin dina hiji éndah Kanada jeung anak antispam hukum.

Jeung aya saperti hiji hal éndah salaku spam bubu (spam sarap).

Ieu téh lamun ISP jeung global hideung-daptar (hideung daptar ngirim domain jeung alamat IP) pikeun nyieun alamat anu "sumebar kaluar" dina Internet jadi subscribed ka illegally ngumpulkeun base.

Mun anjeun atawa sababaraha perkara jahat rahayat di sawatara titik dina jangka waktu nu miboga aksés ka alamat IP anjeun, behaved parah, aya hiji gedé kamungkinan yen anjeun jeung kuring nu gonna jadi di sababaraha daptar hideung.

Hal ieu ngaronjatkeun chances anjeun jadi teuas meungpeuk, jadi kalakuanana yourselves. Di dieu aya sababaraha paling reputable blacklists: spamCop.net, spamhouse.org, uribl.com, surbl.org, barracuda.com.

Kanggo inpo nu anjeun, hideung-daptar nu dua tipe:

– dumasar kana ngirim IP, numbu ka ESP (nu panyadia platform nu anjeun ngirim, contona, spamCop.net)

– DNS-dumasar, nyaeta, alamat fisik loka anjeun (contona, uribl.com).

Urang saeutik demi saeutik pindah asup pikeun eusi saran ogé gumantung beurat dina kasehatan anjeun basa palanggan.

Sajaba ti éta, sakumaha ditétélakeun di luhur (ganda milih-di jeung hukum pikeun ngumpulkeun alamat surelek), éta penting pikeun rutin "beresih" database. Hal éta bisa dipigawé, contona, ngagunakeun disebut reactivations.

Ieu lamun anjeun nempo yén hiji persentase nu tangtu anjeun palanggan pikeun waktu nu lila (nyebutkeun, genep bulan) teu meta tulisan anjeun, i.e. teu komo muka eta, jeung manéhna nulis surat sapanjang jalur di handap ieu:

"Hi! Jeung kuring sono ka anjeun... Jeung inget kumaha eta sadayana mimiti? Jeung urang geus masih babaturan? No? Oge, mikir ngeunaan eta. Jeung saterusna mah geus nikmat cookies jeung botol Martini... Lamun henteu, hayu atuh urang nyaho. Mangga." Saterusna — a photo of a nangis ucing jeung hiji kakait ka kaca balesan. Jeung hade — dina manajemén langganan kaca, di mana anjeun bisa ngawatesan a frequency distribution jeung/atawa ngaluyukeun tema anak.

Ku cara, salaku hasil reactivations biasana nyokot lila pisan alamat kalayan teuas error tina kiriman, nu pohara tiis jeung dipake.

Jadi, méakkeun reactivation ajakan pamaké pikeun sukarela unsubscribe atawa ngarobah kiriman setélan — dina hiji kecap, ulah sadayana pikeun nyegah aduan.

Eusi pendekatan nunjukkeun yén anjeun kudu ati naon informasi jeung dina naon bentuk ka anjeun di antarana di milis anjeun.

Contona, anjeun bisa mariksa sadaya tutumbu muncul dina eusi surat, milik a global hideung daptar. Atawa anjeun nyoba nyingkahan "samopodoben" catchphrases ("meuli", "sale", "diskon", "nawarkeun", "tawaran husus", "tabungan", "urgent", "harga", jsb.) Jeung anjeun bogoh ngadangukeun naon ceuk anjeun palanggan. Contona, lamun manéhna jadi alus yén manéhna méakkeun na waktu pribadi keusikan widang Manager langganan, anjeun diwajibkeun pikeun nuturkeun kahayang frékuénsi ngirim, nu manéhna milih.

Teu kudu make sokratili tutumbu. Ti pamaké nyumput final URL kaca dina nu tumiba, jeung eta bisa jadi sababaraha jenis virus/data collector/palsu login dina bentuk nu mana wae nu dipikawanoh sumberdaya. Sistim pos paduli ngeunaan kasalametan pamaké maranéhanana, ku kituna bisa meungpeuk email jeung tumbu ieu.

Eta teu perlu pikeun nyelapkeun aksara disumputkeun redirects, JavaScript, ActiveX, Verilog, Java applet, Pigura, jeung Iframes nu disambungkeun ku hiji CSS luar sumberdaya: ti perspektif mailers, éta kasampak kawas hiji usaha hijack akun pamaké, jadi nu mana wae nu executable atawa aksara luar anu diblokir ku standar.

Teu kudu nyumputkeun unsubscribe tombol, sabab ku ngalakonan jadi anjeun nu hartina forcing pamaké pikeun mark your email spam.

Pastikeun pikeun ngingetkeun pamaké ngeunaan naha manéhna narima surat ieu.

Pastikeun pikeun meunangkeun diri anjeun diwanoh Ti nu surelek. Dina pasar rusia loba aksara asalna ti kotak surat format noreply, nu teu alus, teu marahmay jeung teu di sadaya stylish.

Naon anu kudu dipigawé lamun anjeun masih ngangluh?

Aduan nu dua tipe:

formal (lamun aduan ngeunaan spam datang langsung ti palanggan, eta ngirimkeun ka alamat anjeun pikeun eupan balik)

– FBL-aduan (lamun panarima email anjeun nandaan eta salaku spam, ISP meunang surat ieu ka anjeun dina ditunjuk alamat, jadi anjeun bisa unsubscribe nu pamaké ti daptar).

Dina boh kasus, hiji aturan nyaéta bener: Complainants kudu GEUWAT dihapus.

Lamun masalah teu direngsekeun, balik deui ka ayat kahiji artikel ieu jeung mariksa deui.

Самое главное — рассматривать все факторы доставки/недоставки комплексно. Путь во «Asup» — это как путь к идеальному телу: одной диеты мало :) Если вы хотите добиться определённых показателей доставляемости и сделать их стабильными для своих рассылок, необходим системный подход, объединяющий все вышеперечисленные пункты, а также предполагающий постоянный мониторинг сводных отчётов и оптимизационные меры.

Urang baris terus nyebarkeun urang tips pikeun ngirim suksés buletin. Mugia, ieu tips ieu baris mantuan Anjeun pikeun nerapkeun suksés milis.

Topik artikel saterusna - dina tawaran Pangrojong téhnis.